İyi ki yoğurt var :) ama proteini bolca tüketince acıkmıyorsun da, zaten ne kader çok protein o kadar eksi, ben yiyemiyorum gerçi artık ama
Ligth ton tüketilebiliyo ama tadı çok kötü ki ben bayılırım aslında ton balığına, onu yiyemedim hiç
Insan biyerden snra surekli tavuk yumrta yemkten bikiyo bilirim ama dukanin bir suru yemek tarfi var bgunden basladim deneme cesitlendirip kendimi biktirmamaya calisicam tavsiyem sende ole yap canm
Ben liht ton baliginin yarisini saat 3 bcuk gibi yedim pita ekmegi yaptim arasina yarim konserve liht ton baligini koydum incecik kcuk bi dilim domates koydum 1 tanede cok kcuk kornison tursu dgrayip yedim hem gozum hemde karnim doydu cok mutluyum
Pita ekmegini ilk kez denedim ve tutturdum galiba dukan simlanin tariflerine bak cok gzel seyler var bende ordan bakarak bgun hem krep yaptim hemde pita ekmegi yaptim ve yulaf kepegi sinirimida gecmedm ayarladm olcak gliba ya motivem tavan yapti
Ooo grup hareketlenmiş bakmayalı :) ben de bugün PS yaptım. kalvaltıda bolca peynir, domates, salatalık ve sahanda sucuklu yumurta yedim(yağ hiç kullanmadım) sonra biraz hindistan cevizi ve portakal yedimakşam için ise dışarıdaydım, tavuk şiş söyledim, yanındaki yağsız salatayı da yedim. eve gelince tarçınlı süt içtim tatlı niyetine. bir de dün 2 kadeh şarap içtim kızlar ben çok motiveyim aslında ama bu kaçamaklarıma engel olamıyorum. siz nasıl beceriyorsunuz kaçamak yapmamayı? dün arkadaşlarımla dışarıdaydım ve girdiğimiz 4. bara kadar alkol kullanmamıştım arkadaşlarıma rağmen. ama sonra pes edip şarap içtim. o da dukan yemeklerde 3 yemek kaşığı izin veriyor diye.. kaçamak yaparken böyle de kendimi rahatlattım. çok utanıyorum
günaydıııın
geçen hafta izinliydik eşimle az biraz gezdik geldik :)
pek fırsatım olmadı girmeye .
geçen hafta iki öğün yaptım , sabahları normal dukan usulü kahvaltı ama akşam yemeği bazen sapıttı . detay vermek istemiyorum
toplam 410 dk yürüme bandında yürüyüş yaptım .( gün içerisindeki yürümleri saymadım)
o kadar kaçamağa rağmen 0.8 kg verdim yine de.
sağol canım sana daa :)kaçamaklı hatunlar sizi, mutlu haftalar :)
sağol canım sana daa :)
artık kaçamak yok, daha yolum uzun zaten bir de kendim uzatmayım :))
Zaten sabahta sucuk yemisin akşam için üzülme o günü unutup yeni bir güne başlaOoo grup hareketlenmiş bakmayalı :) ben de bugün PS yaptım. kalvaltıda bolca peynir, domates, salatalık ve sahanda sucuklu yumurta yedim(yağ hiç kullanmadım) sonra biraz hindistan cevizi ve portakal yedimakşam için ise dışarıdaydım, tavuk şiş söyledim, yanındaki yağsız salatayı da yedim. eve gelince tarçınlı süt içtim tatlı niyetine. bir de dün 2 kadeh şarap içtim kızlar ben çok motiveyim aslında ama bu kaçamaklarıma engel olamıyorum. siz nasıl beceriyorsunuz kaçamak yapmamayı? dün arkadaşlarımla dışarıdaydım ve girdiğimiz 4. bara kadar alkol kullanmamıştım arkadaşlarıma rağmen. ama sonra pes edip şarap içtim. o da dukan yemeklerde 3 yemek kaşığı izin veriyor diye.. kaçamak yaparken böyle de kendimi rahatlattım. çok utanıyorum
Ben cuma odulu olarak kuruyemiş yedim ama haftaya sonu topladım 10 kaşıma kadar başka ödül yemiyecegimyol uzun olunca kaçamaksız olmuyo :) gerçimedusa38 ve ben kaçamaksız mutluyuz dimi :)
İnşallah cnm olacakSlm dukancılar
Dünkü ödüllü dükan gününden sonra haliyle geri gelen kilo oldu 1. Haftayı 72.1 le tamamladım.73.6 dan 72.1 e düşmüş oldum yani 1.5 kilo verdim. Bugün baştan başlıyorum bu hafta niyetim spora ağırlık vererek 69.9 görüp takımıma geri dönmek buda 2.2 kilo eder.herkese bol eksili bir hafta dilerim:))
10 Kasıma az kaldı bakalım kaç olcaz :)Ben cuma odulu olarak kuruyemiş yedim ama haftaya sonu topladım 10 kaşıma kadar başka ödül yemiyecegim
Bende inanıyorum cnm sayende:)İnşallah cnm olacak
Dukan ekspres 2. Hafta 1. Gün protein
2. Hafta pazartesi kilo 72.1
11.00: 1 kaşık lor dukan krebi 1 haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme 2 dilim domates salatalık
14.00 ayran salatalık
16. 00 lor peyniri domates salatalık
17.00 maden suyu
19.00 tavuk sote domates soğan
Şimdi sade türk kahvesi ardından 45 dk leslie yapıcam
Su 3 litre
Öylemi keremcemim salatalık domates ve soğanı az olarak tüketebileceğimi söylediği için tükettim çok mu olmuşCanım çok güzel menü yanlız sebzeye bugünden geçmiş misin? Ben saf protein günlerinde çiğ olarak hiç sebze yememeye çalışıyorum sadece tavuk sote falan yapacaksam yarım domates yarım soğan falan ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?