Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah 2 yumurta

Ara şekersiz Türk kahvesi

Öğle yoğurt, haşlanmış göğüs

Akşam dukan krebi yicem birazdan,

Su 1,5 üstü

Spor 45-50 dk tempolu yürüyüş

Saf protein 2. Günüm bugün

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah 2 yumurta

Ara şekersiz Türk kahvesi

Öğle yoğurt, haşlanmış göğüs

Akşam dukan krebi yicem birazdan,

Su 1,5 üstü

Spor 45-50 dk tempolu yürüyüş

Saf protein 2. Günüm bugün
Az değil mi akşamda et olmuyor mu bilmediğimden soruyorum cnm

Merhabalar, bir haftadır deneyimlerinizi okuyup kendimi motive ediyordum :) bugün itibariyle aranıza katılmaya karar verdim. 6. günüm ve vermem gereken 11 kilo var :KK43: bu yüzden hala atak evresindeyim. dukan 3 gün demişti ama sebze yiyemiyorum gerçekten :KK43:

Merhaba canım hoşgeldin aramıza, biraz kendinden bahsetsene? Bu arada burası pek aktif değil, 5. Takım zayıflama yarışmasındayız medusa38 medusa38 ile birlikte, bi takım seçip sende orda motivasyonunu artırabilirsin :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-20884

Merhaba canım hoşgeldin aramıza, biraz kendinden bahsetsene? Bu arada burası pek aktif değil, 5. Takım zayıflama yarışmasındayız medusa38 medusa38 ile birlikte, bi takım seçip sende orda motivasyonunu artırabilirsin :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-20884
Cnm seni biliyorum keremcemim alıştırdı ya beni bazen orda da konuşuyoruz ya unuttun heralde
Bende 4 gündür dukan ekspres yapıyorum menülerimi de yazıyorum buraya :)

Merhabalar, bir haftadır deneyimlerinizi okuyup kendimi motive ediyordum :) bugün itibariyle aranıza katılmaya karar verdim. 6. günüm ve vermem gereken 11 kilo var :KK43: bu yüzden hala atak evresindeyim. dukan 3 gün demişti ama sebze yiyemiyorum gerçekten :KK43:
Fazla neden yapiyosun diyette bikarsin sonra

İlla et olacak diye bişey yok ama yiyesim de yok benim bugün, o yüzden yulaf kepeğini tüketicem. Genel olarak bişey yiyesim yoktu zaten benim bugün. Peynirim de bozulmuş yiyemedim sabah :)
Cnm dükan amca yemeyince verdirmiyor biliyosun sonra bunyen zayiflamasin okadar kasma sen çok kilolu değilsin

Cnm seni biliyorum keremcemim alıştırdı ya beni bazen orda da konuşuyoruz ya unuttun heralde
Bende 4 gündür dukan ekspres yapıyorum menülerimi de yazıyorum buraya :)

Canım seni biliyorum, expresscimizsin sen :) ben valhalla valhalla ya yazdım :) yeni geldi aramıza :)

Bizi sessizce okuyan varsa; gelin, hem eğleniyoruz hem motive oluyoruz, hem stres atıyoruz, hemde hatalarımızı görüyoruz :) bekleriz :)

Dukan ekspres 5. Gün protein+sebze+2 meyve+2 dilim tam buğday ekmeği+40 gr yağlı peynir

Cuma kilo : 71.9

11.00 2 dilim tb.ekmeği 40 gr peynir 1 yumurta domates salatalık

15 ödem çayı 2 fincan

17.00 3 kaşık lıght yoğurt 1 mandalina

18.00 dukan krep 2 dilim jambon az marul

20.00 Çupra salata

Su 3 Litre

Spor 30 dk yürüyüş

Canım ben takım kurallarını okudum, o kadar aktif olabileceğimi düşünmediğim için hiç düşünmemiştim. ama olabilir sizi takipteyim :) ben 21 yaşındayım öğrenciyim, istanbulda. boyum 170 kilom 75 o.O dukan 63 olmam gerektiğini söylüyor, 26 aralığa kadar da bu kiloya ulaşacağımı. hep beraber veririz umarım kiloları :)

Back