- 23 Ağustos 2012
- 14.460
- 38.166
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az değil mi akşamda et olmuyor mu bilmediğimden soruyorum cnmBugünkü menümü yazayım;
Sabah 2 yumurta
Ara şekersiz Türk kahvesi
Öğle yoğurt, haşlanmış göğüs
Akşam dukan krebi yicem birazdan,
Su 1,5 üstü
Spor 45-50 dk tempolu yürüyüş
Saf protein 2. Günüm bugün
Merhabalar, bir haftadır deneyimlerinizi okuyup kendimi motive ediyordum :) bugün itibariyle aranıza katılmaya karar verdim. 6. günüm ve vermem gereken 11 kilo varbu yüzden hala atak evresindeyim. dukan 3 gün demişti ama sebze yiyemiyorum gerçekten
![]()
O tersten beslenmiş keşke dükan krep öğlen olaydı akşam acikmiyorummu acabaAz değil mi akşamda et olmuyor mu bilmediğimden soruyorum cnm
Az değil mi akşamda et olmuyor mu bilmediğimden soruyorum cnm
O tersten beslenmiş keşke dükan krep öğlen olaydı akşam acikmiyorummu acaba
Krebin yanında peynir de ye bariBugünkü menümü yazayım;
Sabah 2 yumurta
Ara şekersiz Türk kahvesi
Öğle yoğurt, haşlanmış göğüs
Akşam dukan krebi yicem birazdan,
Su 1,5 üstü
Spor 45-50 dk tempolu yürüyüş
Saf protein 2. Günüm bugün
Cnm seni biliyorum keremcemim alıştırdı ya beni bazen orda da konuşuyoruz ya unuttun heraldeMerhaba canım hoşgeldin aramıza, biraz kendinden bahsetsene? Bu arada burası pek aktif değil, 5. Takım zayıflama yarışmasındayızmedusa38 ile birlikte, bi takım seçip sende orda motivasyonunu artırabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-20884
Fazla neden yapiyosun diyette bikarsin sonraMerhabalar, bir haftadır deneyimlerinizi okuyup kendimi motive ediyordum :) bugün itibariyle aranıza katılmaya karar verdim. 6. günüm ve vermem gereken 11 kilo varbu yüzden hala atak evresindeyim. dukan 3 gün demişti ama sebze yiyemiyorum gerçekten
![]()
Bende 18 30 da dukan krep yedim balık çok olmaz mı şimdiO tersten beslenmiş keşke dükan krep öğlen olaydı akşam acikmiyorummu acaba
Anladım cnmİlla et olacak diye bişey yok ama yiyesim de yok benim bugün, o yüzden yulaf kepeğini tüketicem. Genel olarak bişey yiyesim yoktu zaten benim bugün. Peynirim de bozulmuş yiyemedim sabah :)
10. Takım dayım bide :)Merhaba canım hoşgeldin aramıza, biraz kendinden bahsetsene? Bu arada burası pek aktif değil, 5. Takım zayıflama yarışmasındayızmedusa38 ile birlikte, bi takım seçip sende orda motivasyonunu artırabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-20884
Cnm dükan amca yemeyince verdirmiyor biliyosun sonra bunyen zayiflamasin okadar kasma sen çok kilolu değilsinİlla et olacak diye bişey yok ama yiyesim de yok benim bugün, o yüzden yulaf kepeğini tüketicem. Genel olarak bişey yiyesim yoktu zaten benim bugün. Peynirim de bozulmuş yiyemedim sabah :)
Tamam usta anlaşıldı :))Cnm dükan amca yemeyince verdirmiyor biliyosun sonra bunyen zayiflamasin okadar kasma sen çok kilolu değilsin
Cnm seni biliyorum keremcemim alıştırdı ya beni bazen orda da konuşuyoruz ya unuttun heralde
Bende 4 gündür dukan ekspres yapıyorum menülerimi de yazıyorum buraya :)
Evet o benim :))Canım seni biliyorum, expresscimizsin sen :) benvalhalla ya yazdım :) yeni geldi aramıza :)
Bizi sessizce okuyan varsa; gelin, hem eğleniyoruz hem motive oluyoruz, hem stres atıyoruz, hemde hatalarımızı görüyoruz :) bekleriz :)
Aaa evet ben niye üstüme alınmışım haha çok komiğim ya :)))Merhaba canım hoşgeldin aramıza, biraz kendinden bahsetsene? Bu arada burası pek aktif değil, 5. Takım zayıflama yarışmasındayızmedusa38 ile birlikte, bi takım seçip sende orda motivasyonunu artırabilirsin :)
bıktığım an sebzeyi dahil edeceğim :)Fazla neden yapiyosun diyette bikarsin sonra