Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

4 gündür tık yok ben de:KK43: 10-15 gün geçince birşey olmazsa uygulayayım mı sence mustlucum?

canım siteye yeni girebildim ,şimdi okudum sorunu.heh işte yumruk harekatıydı.
ben 1. ayıma yaklaşırken yapmıştım3 günlük atak..Ama ben 10 gün atak yapmıştım..yani seyirimin 16.günü filandı yanlış hatırlamıyorsam..13 gün tıkanmıştı,+300,-200,+100,-300 modunda gidiyordum her gün.hep aynı kiloda kalıyordum..
çok işe yaradı,sanki vücut anlamış gibi ilk günden gitti 700 gr filan,psikolojik herhalde biraz..çünkü ilk günden gitmesinin hiç matığı yok baktığında..2. gün de 3. gün de hızlandı.1 kilodan fazla verdim..
Şimdi normalde senin verecek çok fazla kilon olsaydı bunun için daha bekle,ilerlerde daha lazım olur derdim ama senin verecek fazla kilon yok..o yüzden 10. günden sonra hala aynıysa yap,haraketlendir biraz kendini derim..çünkü zaten zor kilo verirsin muhtemelen.fazla kilon yok.
Ben sonra ikinciyi yaptığımda aynı etkiyi almadım,ama yine bile -200,-300 haraketlendirmişti.
Yine senin tercihin canım..

Günaydın kızlaaaarrr.bugün bende bir eksilme yok ama olsun kendimi hafif hissediyorum.

derdi veren dermanınıda verir canım:)

yumruk muuuuu:KK53: :2::2:

evet tatlım yumruk hareketi diye birşey .kitapta sayfa 289 da yazıo. kilo verme durduğunda 4 gün saf protein rejimi uyguluyorsun:KK34:

ben bilmeden yumrukluyomuşum kendimi:KK9: çünkü geçen hafta kilo veremeyince 5 gün atak yapmayı düşündüm ve bugün 3.günüm

fal mı? telefonda mı bakıoo acaba? birde ne kadara bakıoki ?

hayıııırrrrrrr:KK4:

merhaba Arkadaşlar
benide alın aranızaaa... bayıldım dayanışmanıza Allah bozmasınn :KK9::KK9:

aramıza hoşgeldiiin.herkese yer var burda:)

gel geeeellll ne olursan ol geeelll:KK71:

ben cumartesi 60,30 çıkmıştım bu hafta 59 ları göreceğim diye ne kadar heveslenmiştim ama kursagımda kaldı. pazartesiden beri 61-60 arasında gidip geliyorum ve 60,30 bir daha göremedim. çok moralim bozuluyor :KK14::KK14::KK14:ama sabırla bekliyorum. bu ara işim çok stresli o yüzden su tutuyor olabilir miyim acaba çünkü strese giren vucüt yag yakamazmış. kilo vermek için evde mi oturcaz yaa :KK53::KK53::KK53::KK53:

tahlil sonuçlarının temiz çıktığına çok sevindim en azından dukanla ilgili bir sorun çıkmamış gibi görünüyor. açıkçası salt protein diyeti böbrekleri zorlamasından dolayı beni korkutuyor ama bunun için bol suda içiyorum. umarım saglıklı olarak kilolarımızı veririz. bol saglıklı günler diliyorum kızlar ne olur suyu ihmal etmeyin böbreklerinize iyi bakın:KK69::KK69:
annen için de duacıyız canımcım inşallah onun da testleri temiz çıkar

günaydın penac'cım.. sporun ertesi günü kaslar şiştiği için çok çıkman gayet normal. spordan bir yada iki gün sonra düşüş gözlemleyebilirsin:KK34::KK34:

hafiflik bende de var resmen karın içeri geçmiş gibi ama hala 50 li kiloları göremedim çok demoralize oluyorum yalan değil :KK14::KK14:
ben 25 mayıstan beri dukandayım 2,3 kg gitti siz 5 kg verdim diye üzülen kızlar yapmayın yaa verebileni var veremiyeni var :KK1::KK1: ya ben cuma günü kilo verebilmiş olmak istiyorum çizelgede 50 leri görmek istiyorum :KK53::KK53:

göreceksin inşallah canım az kaldı.demoralize olma sakın sende yumruk at dukan amcaya aklı başına gelsin:)

Son düzenleme:
teşekkürler melangecim moral oldu yazdıkların. 7 haziran da başladım ben bu diyete 3 gün atakla 3 kilo verdim.seyirin 6. günündeyim şu an ama sabit duruyor kilom.en azından almadığıma seviniyorum.verememek de üzüyor ama hiç kaçamak yapmadım bugüne kadar ufacık bir kaçamak bile yapmadım
berrincim bende 1 haziranda dukana başladım...senin gibi ben de 3 gün atakla 3 kilo verdim...ve 1 hafta hiç eksilme olmadı...sonra 800 veya 900 gr bir kerede gitti sonrada 500 gr gitti.ama yaklaşık 1 hafta arayla oldu...şu an 15.gündeyim 4.400 gitti....tickerına baktımda öyle aceleyle vermen gereken kiloların yok....hızlı kilo vermek sağlıklı değilmiş....yani ben birazda korkuyorum 15 günde verdiğim 4.400 kilo az değil...dukanın sitesinde yaptığım teste göre benim 14 temmuzda 58.9 olmam gerekiyor...ve daha 1 ayım varken ben şimdiden 60.8 oldum.bir internet sitesinde okumuştum,çok hızlı kilo vermek kansere neden oluyormuş...çok hızlı kilo verince bazı zararlı maddeler fazlasıyla serbest kalıp iç organlara zarar verip zaman için de kansere neden oluyormuş....aslında en ideal kilo kaybı ayda 4 kilo....bu nedenle bence çok acele etme öyle aşırı bir kilon yok..:nazar::nazar::nazar:..yavaş ve sağlıklı vermek en iyisi....sevgiler....:KK34::KK34::KK34:

Benim de bugün 2. günüm..:81:
Dün akşam evdekiler dondurma yerken bi kaşık al bişey olmaz ısrarlarına dayandım, sabah simit yiyorlardı onlardan kaçamak yapmadım..Çok istikrarlı gördüler:KK9:
Yanımda yasaklı yiyeceklerden yerken suçluluk duygusu hisseder oldu insancıklar :KK9::KK9:
19 unda bitecek atak evrem..Günlük tartılmıyorum atak evresi bittiğinde tatrılıp seyir dönemine geçicemm...:KK31::KK8:

merhaba Arkadaşlar
benide alın aranızaaa... bayıldım dayanışmanıza Allah bozmasınn :KK9::KK9:
gel canım gel bizim kocaman yüreğimizde herkese yer var...(popomuz küçüldükçe yüreğimiz büyüyor):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ama baştan söyliyim bağımlılık yapıyor....hatta eşin sevgilin varsa kıskanıp küsebilir,çocukların varsa leptopunu kucağından çekip yere atabilir:nazar::nazar:bunlara hazırlıklı ol.:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

gel tatlım gel.:KK64:Dukancılar çoğalsın.:KK62:hoşgeldin aramıza:KK71: burda istemediğin kadar destek bulacaksın merak etme:KK34:

hoşbuldukkkk :KK54::KK54: valla ondan hiç şüphem yok iki gündür forumu okuyorum hala daha bitiremedim :) benimde bugun 3. günüm sabah tartıldığımdan 2.5 kilo gitmiş gördüm çok sevindim... :emir_bebek::emir_bebek:

berrincim bende 1 haziranda dukana başladım...senin gibi ben de 3 gün atakla 3 kilo verdim...ve 1 hafta hiç eksilme olmadı...sonra 800 veya 900 gr bir kerede gitti sonrada 500 gr gitti.ama yaklaşık 1 hafta arayla oldu...şu an 15.gündeyim 4.400 gitti....tickerına baktımda öyle aceleyle vermen gereken kiloların yok....hızlı kilo vermek sağlıklı değilmiş....yani ben birazda korkuyorum 15 günde verdiğim 4.400 kilo az değil...dukanın sitesinde yaptığım teste göre benim 14 temmuzda 58.9 olmam gerekiyor...ve daha 1 ayım varken ben şimdiden 60.8 oldum.bir internet sitesinde okumuştum,çok hızlı kilo vermek kansere neden oluyormuş...çok hızlı kilo verince bazı zararlı maddeler fazlasıyla serbest kalıp iç organlara zarar verip zaman için de kansere neden oluyormuş....aslında en ideal kilo kaybı ayda 4 kilo....bu nedenle bence çok acele etme öyle aşırı bir kilon yok..:nazar::nazar::nazar:..yavaş ve sağlıklı vermek en iyisi....sevgiler....:KK34::KK34::KK34:

demek ki 14 temmuza kadar da 2 kiloyu vereceksin.ben de dukan testine göre 50 kilo çıktım ama 48 olmak istiyordum.testte öyle çıkınca vazgeçtim.bacaklarımda kireçlenme başlangıcı ve bel fıtığım var.6 sene önce 48 kiloydum.ve bu kilomdayken bir sağlık problemim de yoktu.kilo gerçekten çok zararlı.bir süre sonra bacaklarım ağrımaya başlayınca hatta kırt kırt sesler çıkınca kilo vermeliyim dedim.doktorum da söylemişti zaten.şimdi bacaklarımdaki sorun yok oldu.diyete başladığımdan beri rahatım.acelem belki biraz da bundan dolayıdır.:KK17:

işte kızlar böyleleri de var..hücuuuuummmmmm:KK4::KK4: :)))
canım sen hiç takma kafana,2 hafta bi durur niye ayı 4 kiloyla tamamladım yaa diye üzülürsün..tabi inşallah olmaz öyle..ama hep böyle gidecek diye birşey yok...verecek çok fazla kilon yoksa sen de kendin yavaşlatırsın korkuyorsan..ama bence gıdalarını güzel alıyorsan bunu dert etmene gerek yok..hatta dayak bile yersin kızlardan söylemedi deme :)

her sabah aynı şeyleri yemekten sıkıldım bugun kahvaltıyı yapmıycaktım sütle geçiştiririm dedim ama sabah kalkıp yulaf kepeği,su ve tuzla güzel bir ekmek yaptım sonra arasına peynir,domates,salatalık koydum harika oldu:KK9:

uyduruk yemek yemeyi seviyorumm:KK47:

Benim de bugün 2. günüm..:81:
Dün akşam evdekiler dondurma yerken bi kaşık al bişey olmaz ısrarlarına dayandım, sabah simit yiyorlardı onlardan kaçamak yapmadım..Çok istikrarlı gördüler:KK9:
Yanımda yasaklı yiyeceklerden yerken suçluluk duygusu hisseder oldu insancıklar :KK9::KK9:
19 unda bitecek atak evrem..Günlük tartılmıyorum atak evresi bittiğinde tatrılıp seyir dönemine geçicemm...:KK31::KK8:

süpersin canım:KK1::KK1::KK1::KK1:

hoşbuldukkkk :KK54::KK54: valla ondan hiç şüphem yok iki gündür forumu okuyorum hala daha bitiremedim :) benimde bugun 3. günüm sabah tartıldığımdan 2.5 kilo gitmiş gördüm çok sevindim... :emir_bebek::emir_bebek:

süper bir başlangıç.:KK9:devamını diliyorum tatlım.valla ben de korkuyorum yakında 2000li sayfalara ulaşacağız:KK1:

Kitaptaki egzersizleri de yapıyor musunuz?
Ben kitabın o kısmına dün gece gelince, gece yaptım birde sabah...
Yalnız okuyanlara bir sorum olcak bu kalça egzersizinde dizleri kırarak kalçayı ellerle destekleyip eğimli bir köprü oluşturmamızı ardından yatağa kendimizi yavaşça bırakmamızı sonrasında zıplama hamlesiyle aynı eğimli çizgiyi oluşturmamızı istiyor..Zıplama hamlesiyle hareketi yaparken kollar yanda gergin mi durcak yoksa her eğimli çizgiyi oluşturduğumuzda ellerle kalçayı desteklicekmiyiz?
Kitabı saat gece 2 civarlarında okuduğumdan algımda sorun olabilir:KK9:
Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Sevgili dukancılar - zayıf kızlar :)

öğle yemeği için yaptığım ton balığına bayıldım... Diyette bu kadar lezzetli balık yok artık yani :):):)

tarifini veriyorum ... :)
2 kutu ton balığı yağları süzdürülüyor
1 orta boy soğan
1 yumurta

soğanları kare kare kestim( olabildiğince küçük ), süzdürdüğüm ton balıkları ile karıştırıp, üzerine birde yumurta ekledim. Teflon tavada köfte kıvamında pişirdim. Şimdide yanımda getirdim muhteşem bir tadı var :)

ton balığınıda dukancılarıda seviyorum

yiyerek zayıflamaya devam - bol su - bol spor :):):)

ton balığı ile yumurta birlikte nasıl oluyor? biraz çekindim, aslında balığa ağırlık vermek istiyorum ama sürekli bir yerlere git gel yapmak zorunda olduğum için yanımda taşıma alternatifi bir türlü bulamamıştım, köfte gibi iyi olabilir benim için de :KK56:

bir de sevgili bayanlar kırmızı et yerken ben biraz çekimser oluyorum çok yağlı tüketiyormuşum gibi geliyor, sizler ne dersiniz bu işe? şimdi öğle yemeğimde köfte yicem ama içim pek rahat değil.

dün akşam karidesleri haşladım, biraz maydanozla limon suyu ekledim süper oldu, tavsiye ederim bu arada. haşlama suyuna biraz top karabiber biraz defne yaprağı eklerseniz deniz ürünlerinden hoşlanmıyorsanız bile çok rahat tüketebilecek hale getirebilirsiniz. :KK56::KK56:

işte kızlar böyleleri de var..hücuuuuummmmmm:KK4::KK4: :)))
canım sen hiç takma kafana,2 hafta bi durur niye ayı 4 kiloyla tamamladım yaa diye üzülürsün..tabi inşallah olmaz öyle..ama hep böyle gidecek diye birşey yok...verecek çok fazla kilon yoksa sen de kendin yavaşlatırsın korkuyorsan..ama bence gıdalarını güzel alıyorsan bunu dert etmene gerek yok..hatta dayak bile yersin kızlardan söylemedi deme :)

ilk dayağımı senden aldım sayılır ben de melangeye söylediklerini üzerime aldım :KK1:

Son düzenleme:
15 kiloyu nasıl verdın nekadar verdin...hemen hemen aynı kilodaymışız.ah ben 50 birak bi 60 lı sayıları görsem.ama nerde çok zor giib
canım ben az ve sık ye metodu ile verdim kilolarımın çogunu ama çook uzun zaman aldı. ekim 2010 dan ocak 5 e kadar sadece akşam yemeklerini azazaltarak birazda farkında olmadan 3,3 kilo ve ocak 5 ten 25 mayısa kadar 13 kilo, kalanını da dukanlar 25 mayıstan sonra verdim.
seni çok iyi anlıyorum bende asla veremem o kadar sanıyordum. benim çocukluğum ve gençliğim de kilolu geçti şu geldiğim kilolar nerede ise 15-20 senedir benimle dolayısı ile direniyorlar diye düşünüyorum ama ben mi inatçı omu zaman göstericek :KK47::KK47::KK47::KK47:
göreceksin inşallah canım az kaldı.demoralize olma sakın sende yumruk at dukan amcaya aklı başına gelsin:)

yumruk derken normal yumruk mu beş altı günler protein diyeti mi.:KK53::KK53::KK53: ya ben sebze günlerimde domates salatalıkhariç pek bişi yiyemiyorum. çalıştığım için öyle çeşit çeşit sıcak yemek yiyemiyorum çok sıkıcı oluyor böyle. bugünde sadece tavuk yiycem :KK14::KK14:

gel canım gel bizim kocaman yüreğimizde herkese yer var...(popomuz küçüldükçe yüreğimiz büyüyor):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ama baştan söyliyim bağımlılık yapıyor....hatta eşin sevgilin varsa kıskanıp küsebilir,çocukların varsa leptopunu kucağından çekip yere atabilir:nazar::nazar:bunlara hazırlıklı ol.:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

teşekkür ederimmmm , çok şükür çöpsüz üzümüm :))) doktor bana hayatındaki zararlı şeyleri çıkaracaksın dedi bende erkekleri ve sigarayı çıkardım :KK66::KK66::KK66:

bende 77 kg yım .10 kg nekadar zamanda verdin cnm..benimde aslında hedefim 63 ama hele bi 65 olayım o bile süpriz benim için..

Ay buna bile inanamıyorum biliyormusun,sonunda bana da sormaya başladılar nasıl verdin diye :)
Bu soruyu bana yönelttiğin için şükranlarımı sunar,teşekkürlerimi iletirim efendim,beni önöre ettiniz :p
Ya canım 4 nisanda başladım.2 ay 10 gün oldu yani...ilk ay 5,ikinci ay 4, 10 günde de 1 verdim.
Aynen ben de 65 i bir görsem bana da yeter aslına bakarsan,ama çok direnmeye geçecek vücut biiyorum..çünkü önceden de kilom 63-65 arasıydı düğünüm hariç :)
Ya inan günlerin nasıl geçtiğini anlamadım,ve bu kiloları nasıl vediğimi de.69.9 u gördüğümde evi inletmiştim..ama oluyor bak..sen de göreceksin...ve sende aynı şeyleri diyeceksin...ilk günler kolay,10 günden sonra ilk ay daha zor,2. ay daha kolay geçiyor inanın.
üstelik ben baya kaçamakçı bir kk üyesiyim..yani sen böyle yapmazsan daha çabuk verirsin...ben motivasyonumu bu şekilde sağlayabildim napam:) hadi kolay gele:KK19:

Bu arada kıssslarrr beni sizler varettiniz:KK34: hakkat ama yahu:p

ton balığı ile yumurta birlikte nasıl oluyor? biraz çekindim, aslında balığa ağırlık vermek istiyorum ama sürekli bir yerlere git gel yapmak zorunda olduğum için yanımda taşıma alternatifi bir türlü bulamamıştım, köfte gibi iyi olabilir benim için de :KK56:

bir de sevgili bayanlar kırmızı et yerken ben biraz çekimser oluyorum çok yağlı tüketiyormuşum gibi geliyor, sizler ne dersiniz bu işe? şimdi öğle yemeğimde köfte yicem ama içim pek rahat değil.

dün akşam karidesleri haşladım, biraz maydanozla limon suyu ekledim süper oldu, tavsiye ederim bu arada. haşlama suyuna biraz top karabiber biraz defne yaprağı eklerseniz deniz ürünlerinden hoşlanmıyorsanız bile çok rahat tüketebilecek hale getirebilirsiniz. :KK56::KK56:

Bende başta bir tereddüt ettim nasıl olacak yumurta diye ama çok güzel oldu vallaaa... :):):)
denemelisin beğeneceğine eminim, karidesi ben bir tek kızartma gibi olunca seviyorum ama senin tarifinide bir deneyeceğim :):KK62:

X