Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım kırmızı et de güzel ama beyaz et yediğimde benim kilolarım daha çabuk gitti.

ben 4 sene önce falan 64 falandım ama evlendikten sonra çok aldım kilo..şimdşde vermy çalışıyorum.ağustos sonuna akadr versem barii.kuzenimin düğününe incecik çıkbailsem süperolur vall.:)))

tatlım kırmızı et de güzel ama beyaz et yediğimde benim kilolarım daha çabuk gitti.

Bende başta bir tereddüt ettim nasıl olacak yumurta diye ama çok güzel oldu vallaaa... :):):)
denemelisin beğeneceğine eminim, karidesi ben bir tek kızartma gibi olunca seviyorum ama senin tarifinide bir deneyeceğim :)

mesajıma cevap yazdığınızı görünce annesine kavuşmuş çocuklar gibi seviniyorum :78::78:
yoksa kendimi dışlanmış gibi hissedecektim :18:
teşekkür ederim

bi de ben deniz ürününü ağzıma sürmezdim sevgili birdut, haşlanmış halini bile yedim düşün

Denemek farz oldu banaa :):):) Her gün başka şeyler yemeye çalışıyorum ki sıkılmayayım diye... Diyetten önce bu kadar yemek yapmıyordum vallahiii :) :86:

ay çok şekersin ,kusum sen neden bööle dışladın kendini,kompeks haline getirdin,seni de seviyoz biz:)

ay çok şekersin ,kusum sen neden bööle dışladın kendini,kompeks haline getirdin,seni de seviyoz biz:)

Denemek farz oldu banaa :):):) Her gün başka şeyler yemeye çalışıyorum ki sıkılmayayım diye... Diyetten önce bu kadar yemek yapmıyordum vallahiii :) :86:

hihi ben de normalde öğrenciyim ya annemle beraber yapıyoruz diyeti, ben çok düşkünümdür böyle beslenme ve diyet konularına. annemin işine geldi vallahi mutfaktan çıkmaz oldum diye dün ayaklarını uzatmış baktım yatıyo valla suratıma da kıs kıs güldü ben önümde önlükle dağılmış halde mutfaktan salona geçiş yapınca :)))

ya vuvuu ne bileyim ben fazla hassasım galiba regliyim de
yeniyim de çok çookk yeniyim ondan bi üzgün bi mahzun bi mihi mihi mik mik diye yandan yandan takılıyorum işte burada

Bende de eşim şaşırıoo hiç bu kadar yemek yapmazdın sen diye.. Napalım diyet buyapacaz yoksa ertesi gün iş yerinde aç kalırım :) Bu arada freşa çilek içebilir miyim dukan izin verir mi ?:44:

canım benim bir kere 1 ayda değil 15 günde 4.500 kg verdim....korkuyorum dediğim bu madem öyle söyliyicem ben kimsenin moralini bozmak istemediğim için sizinle paylaşmadım....dün sabah 2 kere bayıldım ve evde yalnızdım....gözümü açtığımda 4 ve 5 yaşındaki iki oğlum beni sarsıp uyandırmaya çalışıyorlardı...tansiyonum 8 lerde ve şunu anladımki meğerse çok az besleniyorum sırf bi an önce zayıflıyim tatile gidicem bikiniye sığabileyim diye...dukanda yememiz gereken miktarın altında beslendim ve dünden bu yana başımda hala karıncalanma var...ben siz arkadaşlarımı çok sevdiğim için böyle bir uyarıda bulunmak istedim....ben 2 sene önce diyetle 30 kilo verdim ayda 4 veya beş kilo veriyordum.....bide oğlumu emziriyordum ama bir gün bile sağlık sorunu yaşamadım....dukan bizim çok hızlı kilo vermemizi istemiyor çok güzel ve mantıklı bir diyet sorun dukan da değil benim gözüm döndü beslenmeme dikkat etmedim...hepinize güzel sağlıklı diyetler....moralinizi de bozulmasın sağlık sorunu yaşamam benim hatam dıvuvuu senin yüzünden anlatmak zorunda kaldım

Bende de eşim şaşırıoo hiç bu kadar yemek yapmazdın sen diye.. Napalım diyet buyapacaz yoksa ertesi gün iş yerinde aç kalırım :) Bu arada freşa çilek içebilir miyim dukan izin verir mi ?:44:

aynneenn öyle valla kesinlikle beslenme taşıyorum yanımda çok aç kalırsam ayranlara, sütlere koşuyorum geçiştirmek için
madem suyu sade olduğu sürece sorun yok ama meyveliler için pek bir fikrim yok valla ne desem yalan olur :26::26:
hemen kitaba bakıyorum accık bekleticem..

geçmiş olsun cnm..

Yanlış hatırlamıyorsam izin vardı, şöyle birşey diyordu meyveli sodalar ödül niteliğinde olduğunu kendini iyi hissettirdiğini bunun için neden mahrum bırakayım sizi tarzında birşeyler okuduğumu hatırlıyorum...Siz tekrar okuyup teyit edersiniz doğrumu hatırlıyorum acaba

Son düzenleme:
kızlar,hani şu arada spor yapıyorum,çok yürüdüm,çok iş yaptım yoruldum artık kesin kilolar gitmiştir dediğimiz günler aaaaaa bi bakıyoruz tık yok yada üstüne artılar katılmış.sakın bozmayın moralinizi.aslında kilo veriyoruz ama böyle günler kaslarımız çalışıyor ve ağırlığı artıyor .tartılmanın yanında bide ölçünüzü alıp yazınbi kenara göreceksiniz nasıl eridiğinizi.yağları yakıyoruz verine kasları koyuyoruz bunu başka hangi diyette yapabiliriz.su içmeye devam.canınız yemek istediğinde prensip edinin önce bir dolu bardak su için.yürüyüş yapmaya devam ve yaşasın dukan ve azimli arkadaşlarım.bir arada olmanın tadını çıkarıp amacımıza ulaşalım....

ben 65 olsam daha ne isterim allah derim sadece 69 demişti dukan

hanımlar aranızda fala ilgilenenleriniz varsa profesyonel bir arkadaşımız var super bakıyor fal,iskambil tarot aynı anda fiyatta gayet uygun iletişim numarası 0534 5407570 merve hnm

ooooooo reklamlarada başlamışız:)))amacımızın dışına çıkmasak.bu işin ucu kaçar kızlar sayfamızı kapatırlar olan bize olur....

içeriğini okudum, 37,5 kilokalori diyooo, ödül de mi yapmasam acaba. Verdiğim 500 gramıda gerii almıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…