Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah 2 yumurta

Ara şekersiz Türk kahvesi

Öğle yoğurt, haşlanmış göğüs

Akşam dukan krebi yicem birazdan,

Su 1,5 üstü

Spor 45-50 dk tempolu yürüyüş

Saf protein 2. Günüm bugün

Az değil mi akşamda et olmuyor mu bilmediğimden soruyorum cnm

Merhaba canım hoşgeldin aramıza, biraz kendinden bahsetsene? Bu arada burası pek aktif değil, 5. Takım zayıflama yarışmasındayız medusa38 ile birlikte, bi takım seçip sende orda motivasyonunu artırabilirsin :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-20884

Cnm seni biliyorum keremcemim alıştırdı ya beni bazen orda da konuşuyoruz ya unuttun heralde
Bende 4 gündür dukan ekspres yapıyorum menülerimi de yazıyorum buraya :)

Fazla neden yapiyosun diyette bikarsin sonra

İlla et olacak diye bişey yok ama yiyesim de yok benim bugün, o yüzden yulaf kepeğini tüketicem. Genel olarak bişey yiyesim yoktu zaten benim bugün. Peynirim de bozulmuş yiyemedim sabah :)
Cnm dükan amca yemeyince verdirmiyor biliyosun sonra bunyen zayiflamasin okadar kasma sen çok kilolu değilsin

Cnm seni biliyorum keremcemim alıştırdı ya beni bazen orda da konuşuyoruz ya unuttun heralde
Bende 4 gündür dukan ekspres yapıyorum menülerimi de yazıyorum buraya :)

Canım seni biliyorum, expresscimizsin sen :) ben valhalla ya yazdım :) yeni geldi aramıza :)

Bizi sessizce okuyan varsa; gelin, hem eğleniyoruz hem motive oluyoruz, hem stres atıyoruz, hemde hatalarımızı görüyoruz :) bekleriz :)

Dukan ekspres 5. Gün protein+sebze+2 meyve+2 dilim tam buğday ekmeği+40 gr yağlı peynir

Cuma kilo : 71.9

11.00 2 dilim tb.ekmeği 40 gr peynir 1 yumurta domates salatalık

15 ödem çayı 2 fincan

17.00 3 kaşık lıght yoğurt 1 mandalina

18.00 dukan krep 2 dilim jambon az marul

20.00 Çupra salata

Su 3 Litre

Spor 30 dk yürüyüş

Canım ben takım kurallarını okudum, o kadar aktif olabileceğimi düşünmediğim için hiç düşünmemiştim. ama olabilir sizi takipteyim :) ben 21 yaşındayım öğrenciyim, istanbulda. boyum 170 kilom 75 dukan 63 olmam gerektiğini söylüyor, 26 aralığa kadar da bu kiloya ulaşacağımı. hep beraber veririz umarım kiloları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…