inşallah canım kolaylıklar diliyorumYeni başladı arkadaşım biraz destekliyorum inş beraber verecez kilolari
İnş hep beraberinşallah canım kolaylıklar diliyorum
Tebrik ederim cnmTeşekkür ederimmedusa38 sağolsun 72.6 yı gördüm
Teşekkür ederim :)Tebrik ederim cnm
Evet var sende yiyebilirsin Jambon tabi seviyorsan menumde gayet güzel cnm aynen devamDukanda jambon mu var
Bugünkü menümmedusa38 menüm nasıl
Teşekkür ederim.jambon pek yedim sayılmaz ama güzel yumurtalı tarifler var çeşit olsun yani hindi füme de yiyorum onuda yiyebilir miyimEvet var sende yiyebilirsin Jambon tabi seviyorsan menumde gayet güzel cnm aynen devam
Evet yiyebilirsin yağlı etler yok kuzu koyun kaz gibi balığında her turu olurTeşekkür ederim.jambon pek yedim sayılmaz ama güzel yumurtalı tarifler var çeşit olsun yani hindi füme de yiyorum onuda yiyebilir miyim
Yarın meyve ekleniyor ananas yicemEvet yiyebilirsin yağlı etler yok kuzu koyun kaz gibi balığında her turu olur
Yiyebilirsin hem o detokstada kullaniliyorya üzüm kavun karpuz muz tatlı meyveler pek onerilmiyor şekeri yüksek olduğu icinYarın meyve ekleniyor ananas yicem
Evet ödem atıyor ondan sordum ötekilerde muz dışında artık mevsimi kalmadı :)Yiyebilirsin hem o detokstada kullaniliyorya üzüm kavun karpuz muz tatlı meyveler pek onerilmiyor şekeri yüksek olduğu icin
Buradaki hatunlar kayboldu cnmGünaydın kızlar, dünkü menümü paylaşayım;
sabah; 2 yumurta, kk yağsız b.peynir, 1 dl dukan ekmeği
ara 1 şekersiz türk kahvesi
öğle; 1 dl dukan ekmeği, ayran
akşam; yarın tabak yağsız kavurma, 2 kaşık yoğurt, 1 kaşık acı sos
su;1,5 lt spor; maalesef yok, yol yorgunluğu, valizleri boşaltma, çamaşır yıkama derken yoruldum yine de..
merhabalar herkese
ben bu dieti bırakıp karatayla devam edecem
protein günlerinde eti sevmediğimden pek yiyemiyorum bnde çok baş ağrısı ve halsislik yapıyor
kollarımı kaldıracak halim kalmıyor yaşımda genç olmadığından ağır geldi herhalde
size başarılar ve sağlıklı zayıflamalar diliyorum
hepinize kolay gelsin
teşekkür ederim canım sizde inşallahmerhaba canım, kanın, vitaminlerin falan düşük olabilir mi? enerjiyi o çok etkiliyor, umarım mutlu olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?