Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun her ne ise geçmiş olsun canımBende dün takımıma bile zor bildirim yaptım ailevi nedenler vs.. bugün yapayım
85.5- 84.1 =1.4 kg %1.64
Dün sadece akşam yemeği yiyebildim
Yoğurt kıymalı semizotu pancar limonlu
Gün boyu hiçbir şey yemedigim için eşimle oğlum yerken bi elma yedim
eminim bu hafta çok güzel vereceksinGunaydin kiLar bnde gecen hafta 62.2
Suanda 62.0 fark -200 yuruyus hergun bi saat
Tesekkur ederim ben bu hafta 5+5 yapıyorum bu son sebze günüm haftaya daha iyi gideceksorun her ne ise geçmiş olsun canımsıkma canını herşey çözülür
kiloyuda çok güzel vermişsin tebrikler
Dukanda ara ara duraklama oluyor oyuzden Hiç moral bozmaeminim bu hafta çok güzel vereceksin
sakın moralini bozma aynen devam canım
demiştin dersin![]()
Sagol cnm aynen artik bozmuorum.sabretmeyi ogrendim cnku basima ne geldiyse sabirsizliktan geldi:)eminim bu hafta çok güzel vereceksin
sakın moralini bozma aynen devam canım
demiştin dersin![]()
kesinlikle katılıyorum sebzede bu kadar verdiysen proteinde düşenemiyorum maşallahTesekkur ederim ben bu hafta 5+5 yapıyorum bu son sebze günüm haftaya daha iyi gidecek
Teşekkürlerkesinlikle katılıyorum sebzede bu kadar verdiysen proteinde düşenemiyorum maşallah![]()
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumBugun cok hastayim hicbisey yiyemedim
Geçmiş olsun bu sıra herkes hastaBugun cok hastayim hicbisey yiyemedim
Sagol cnm bnde bilmiorum inan surekli ne yediysem cikardim gece bugun de artik bisey yemedimçok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
neyin var
Sagol cnmGeçmiş olsun bu sıra herkes hasta
Cok guzel kombinlemissin yemeklerini canm afiyet olsunbugün yediklerim
sabah-öğle
domates
acur
peynir 1 haşlanmış yumurta
2 tane yulaflı boaça
1 kupa sütlü nescafe
akşam
etli patlıcan tava
yoğurtlu semizotu