canım 8 yk yulaf kepeği+2 yumurta+rendelenmiş peynir(bayaa çoktu)+1 paket kabartma tozu+çok az tuz
boaça hamuru kıvamına gelinceye kadar süt
biraz karıştırdım sonra ellerimi sütle ıslatarak hamura boaça şekli vererek(içinin kolay pişmesi için bastırarak)
tepsiye yağlı kağıdın üstüne yerleştirdim ve kontrol ederek pişirdim
hepsi bu kadar hazırlaması çok pratikmiş ve çok doyurucu
burada paylaşılmıştı zaten bn sadece bol peynir koydum
Sp gününde ıspanak yenilebilir ki..yenmemesi mi gerekiyor ??
Sp yi gorunce sebze protein anladim benGünaydın kızlar, mutlu günler :)
en kısa sürede denicem inşallah :)
sp= saf protein, yani ben yemiyorum şahsen :)
ps günleri yiyorum :)
bnde öyle anlamıştım doğrusu yalnız deilsin canımSp yi gorunce sebze protein anladim ben
inşallah canım umutla bekliyoruzTünaydın millet
Öğle yemeğindeyiz çocukların önünde süper bi mönü var
Ve ben 60 grlık ton balığı yiyorum :)))
Bir gün istediğimiz kiloda olup hepsinden azar azar yeriz umarımmm :)))
selamlar :))
bugün öğle yemeğine inemedim ayran içiyorum
nasılsınız
maşallah bu enerjin hiç bitmesin inşallahOkuldan geldim simd 2 gundur nobetciyim ayaklar bitti valla aksamlari da yuruyuse cikiorum cok iyi oluo okula krebini goturdum peynirle yedim sabah da krebimle peynir yedim yine
Tünaydın millet
Öğle yemeğindeyiz çocukların önünde süper bi mönü var
Ve ben 60 grlık ton balığı yiyorum :)))
Bir gün istediğimiz kiloda olup hepsinden azar azar yeriz umarımmm :)))
selamlar :))
bugün öğle yemeğine inemedim ayran içiyorum
nasılsınız
Okuldan geldim simd 2 gundur nobetciyim ayaklar bitti valla aksamlari da yuruyuse cikiorum cok iyi oluo okula krebini goturdum peynirle yedim sabah da krebimle peynir yedim yine
herkese merhaba
Aynen cnm cok sagol:)slm canım bn iyiyim tşkrlröğle yemeginde çok ağırmış canım ne yapsanki eritsen acaba
maşallah bu enerjin hiç bitmesin inşallah
krep arası peynirde iyi kurtarıcı olmuş tok tutmuştur
Evet cnm ayran aliorum bazen sagolsun kantindekiler de bazen tavuk yapp ayirio sknti olmuo o zamanAminn canım, bizim için en güzel dilek :) azmin sonu zafer olacak inşallah ton balığına devam :)
Meraba canım, diyete devam işte napalım, çok mu yoğunsun??
Afiyet olsun, o da en büyük kurtarıcımız dimi, sandviç niyetine :) yoğurdunu da götür okula yanında 2 kaşıkta yoğurt ye güzel oluyo öyle
bazen yoğunluk tavan yapıyor canım , dün de öyleydi malesef .Aminn canım, bizim için en güzel dilek :) azmin sonu zafer olacak inşallah ton balığına devam :)
Meraba canım, diyete devam işte napalım, çok mu yoğunsun??
Afiyet olsun, o da en büyük kurtarıcımız dimi, sandviç niyetine :) yoğurdunu da götür okula yanında 2 kaşıkta yoğurt ye güzel oluyo öyle
günaydınlar efendim
geçen hafta kilom 90.9 du .. bu hafta 90.1 800 gramcık vermişim.
bu hafta çok sıkı spor yapamadım : 320 dk spor yaptım.
normalde 60 dk yürüyorum canım yürüme bandında. 15 dk egzersiz yapıyorum .15 dk da kolların sıkılaşması için ağırlık yapıyorum da bu hafta sadece yürüyebildim :)Günaydın kızlar, hafta sonuna giriyoruz, mutlu günler olsun :)
Kilomu da paylaşayım hemencecik (65,7 / 64,8 / 0,9 / %1,37)
günaydın canım, maşallahın var senin, günlük 45 dk'ya geliyo ki dukan amcanın bile dediğinin üstünde :)
maşallah canımGunaydin arkadaslar..ilk hafta gayet guzel gecti..diyet deneyimlerime gore önümüzdeki hafta veremeysbilirim de ama dukanda nasil olur bilmiyorum..
Gecen hafta 80.1
Bu hafta 77.3
Fark 2800 gr
Yüzde 3.4956
Eki Görüntüle 1891524
maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?