Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bak burda detaylı bilgi var:Yulaf kepegi karisiminda neler var cnm
çok güzel görünüyor :)Bu da balık salatamEki Görüntüle 1890316
Cok sagol cnm o zaman bnde bunu alim bidahakine hem daha fazla kullanabilirom madem kaloride daha dusuk yulak kepegi karisimi miydicanım bak burda detaylı bilgi var:
"İçeriğinde yulaf kepeğinin yanısıra gluten,peynir tozu,yumurta akı tozu,peynir altı suyu tozu ve çok az miktarda tuz var.Bu da demek oluyor ki sadece su ekleyerek krep yapma imkanınız var.Yanınızda rahatlıkla taşıyıp yumurta,süt aramadan sadece su ekleyerek pişirebileceğiniz gibi obsiyonel olarak sütle veya ekstra yumurta akı ekleyerek de pişirebilirsiniz.
Birçok tarifte de yulaf kepeğine alternatif olarak kullanabilirsiniz.
Üstelik protein oranı da çok yüksek olduğu gibi karbonhidrat oranı orijinalinin neredeyse yarısı kadar:))
Ürünü ölçtüm,tarttım,biçtim,denedim:)Bir iki değişik tarifte kullandım ama öncelikle ne ölçülerde kullanmanız gerektiğini yazmak istiyorum.
Ürünün %70'i yulaf kepeğinden oluşuyor.1 yemek kaşığı yani 15gr galeta karışımının 10gr'ı yulaf kepeği.
Seyir ve güçlendirme için günlük 30gr yulaf kepeği hakkınız için bu üründen 45gr yani 3 yk kullanmalısınız.
Korumada ise 3yk yulaf kepeği karşılığında 4,5 yk galeta karışı yemeniz gerekiyor.
Yani kullanabileceğiniz ölçü şu şekilde;
45 gr galeta karışımı=30 gr yulaf kepeği
yani,
3 yk galeta karışımı=2 yk yulaf kepeği
Tartısı olmayanlar veya kaşık ölçüsünden emin olamayanlar ,normal boyutlarda bir çay bardağından 1 parmak eksik galeta karışımı kullanabilirler.
ÖNEMLİ NOT:BU ÜRÜNÜ GÜNLÜK KEPEK HAKKINIZ YERİNE KULLANABİLİRSİNİZ. YANİ BUNU KULLANDIĞINIZDA AYRICA KEPEK KULLANMAMALISINIZ.ÇÜNKÜ KEPEK İÇERİYOR ZATEN."
aynen canım , hem de bu tarifleri kepekle yaparken içi çiğ kalabiliyor. karışımda böyle bir sorun olmuyor hiç.Cok sagol cnm o zaman bnde bunu alim bidahakine hem daha fazla kullanabilirom madem kaloride daha dusuk yulak kepegi karisimi miydi
Taze fasulye serbest canım
Ben bugun krep yapip peynirle yedim ya ben dogal die stevia aldim tatlandiriciyi ama hic guzel degil bnce en guzeli cola zero nun icindeki aspartam ama onj da bulumiorum
Bnde bugün yediklerimi yazayım s+p günümdü
Sabah
1domates
1salatalık
3zeytin50gr. Civarı peynir
Şekersiz çay
Akşama kadar
2kupa Yeşilköy
Sade nescafe
2haşlanmış yumurta2 kırmızı biber
Akşam
1kase dünden kalan tavuk
Lu çorba
1 tabak et sote
2.5lt.su
Cuma yazacagim zaten hem buraya hem takima..yarin 5 gunluk atak sonucunu yazarim..seyre gecince kilo artar yaziyor kitapta sebze su tutarmis..insallah cok cikmaz moralim bozulur yine ayni donguye girmek istemiyorum..
aynen canım , hem de bu tarifleri kepekle yaparken içi çiğ kalabiliyor. karışımda böyle bir sorun olmuyor hiç.
Eki Görüntüle 1890526
1 hafta bakacagim 1+1 deki duruma ..kitapta her 2 grubun sure sonunda ayni kiloyu verdigini yazmış..5+5 i belki 1 hafta yapar tekrar 1+1e donerim bilmiyorum..11 kasima kadar 69 kilo verdi liste..verebilir miyim ki bilmiyorum 1.5 ayda 8 kilo..??günaydın kızlar, mutlu günler olsun :)
ay fasulye olunca korktum 2 çatal yiyebildim sadece :)
stevia'nın tadının acı olduğunu okumuştum bende nette canım, malum dönemler gelince splenda almaya gittim bulamadım, canderel'in kini aldım, fena değil o da, istersen onu dene, ya da tatlandırıcıdan uzak durucaz yapıcak bişi yok :)
anam siz ne güzel zeytin yiyosunuz ya, bu da mı arada kaçamak :)
canım merak etme, tecrübeli olarak diyorum ki sebze günlerinde de -'leri görmeye devam ediyoruz, o kadar kasma kendini :) ama ben böle -100 falan göremye dayanamayınca 5+5 yapmıştım baya güzel olmuştu :)
karışım yazıyorsa evet eksik olmuş o zaman :))aaa ben bunu yulaf kepeği olarak kullanıyorum ya, eksik mi almışım hep :)
Yok cnm zaten yulaf kepegi dio karisiminj biz konustuk olekarışım yazıyorsa evet eksik olmuş o zaman :))
çook geçmiş olsun :)Günaydın kızlar
Dünakşam biraz halsizleştim hapşırıklar üst üste
Kırgın olunca yemekte yiyemedim en son büyük bi kasenin içine peynir doldurdum yedim çok da iyi oldu
Kayısı çayı 3 lt su bol çay ve nescafe ile günü bitirdim
Zeytin yokki cnm[/QUOTE
canım bn bilmiyordum bundan önceki dukkan diyetimde kimse uyarmamıştı
bende s+p günlerinde 2-3 yiyodum vitamin olsun diye zaten pek de sevmem uyarın için teşekkürler
çok az yemişsin canım sonra halsiz düşmedünkü menümü paylaşayım bende;
sabah 2 hşl. yumurta, kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 parça dukan ekmeği
öğle 2 parça fırın tavuk, yarım domates
ara 1 şekersiz türk kahvesi
akşam 2 çatal etli taze fasulye
su 2 lt üstü, spor 45 dk tempolu yürüyüş
çok geçmiş olsun canım mevsimsel herhalde ama yinede dikkat et kendineGünaydın kızlar
Kırgın olunca yemekte yiyemedim en son büyük bi kasenin içine peynir doldurdum yedim çok da iyi oldu
Kayısı çayı 3 lt su bol çay ve nescafe ile günü bitirdim![]()
çok geçmiş olsun canım havalar birden soğudu ne giyeceğimizi şaşırdıkçook geçmiş olsun :)
ben de daha yeni atlatıyorum
Gecmis olsun cnm herkes hasta bu ara kendine dikkat etGünaydın kızlar
Kayısı çayı 3 lt su bol çay ve nescafe ile günü bitirdim
Ben kilcigina kadar alırım büyük balıkları balikcilR kendi temizliyor büyük balık alçok güzel görünüyor :)
balık temizleme kısmı olmasa her gün yapmak isterim de ben temizleyemiyorum![]()
çook geçmiş olsun :)
ben de daha yeni atlatıyorum
çok geçmiş olsun canım havalar birden soğudu ne giyeceğimizi şaşırdık![]()
Çok teşekkürler kızlar acaba havalardan mı yoksa beslenmemizden dolayı mı düşüyor vücut direncimizGecmis olsun cnm herkes hasta bu ara kendine dikkat et