Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yulaf kepegi karisiminda neler var cnm
canım bak burda detaylı bilgi var:

"İçeriğinde yulaf kepeğinin yanısıra gluten,peynir tozu,yumurta akı tozu,peynir altı suyu tozu ve çok az miktarda tuz var.Bu da demek oluyor ki sadece su ekleyerek krep yapma imkanınız var.Yanınızda rahatlıkla taşıyıp yumurta,süt aramadan sadece su ekleyerek pişirebileceğiniz gibi obsiyonel olarak sütle veya ekstra yumurta akı ekleyerek de pişirebilirsiniz.
Birçok tarifte de yulaf kepeğine alternatif olarak kullanabilirsiniz.

Üstelik protein oranı da çok yüksek olduğu gibi karbonhidrat oranı orijinalinin neredeyse yarısı kadar:))

Ürünü ölçtüm,tarttım,biçtim,denedim:)Bir iki değişik tarifte kullandım ama öncelikle ne ölçülerde kullanmanız gerektiğini yazmak istiyorum.

Ürünün %70'i yulaf kepeğinden oluşuyor.1 yemek kaşığı yani 15gr galeta karışımının 10gr'ı yulaf kepeği.
Seyir ve güçlendirme için günlük 30gr yulaf kepeği hakkınız için bu üründen 45gr yani 3 yk kullanmalısınız.
Korumada ise 3yk yulaf kepeği karşılığında 4,5 yk galeta karışı yemeniz gerekiyor.

Yani kullanabileceğiniz ölçü şu şekilde;

45 gr galeta karışımı=30 gr yulaf kepeği

yani,

3 yk galeta karışımı=2 yk yulaf kepeği

Tartısı olmayanlar veya kaşık ölçüsünden emin olamayanlar ,normal boyutlarda bir çay bardağından 1 parmak eksik galeta karışımı kullanabilirler.

ÖNEMLİ NOT:BU ÜRÜNÜ GÜNLÜK KEPEK HAKKINIZ YERİNE KULLANABİLİRSİNİZ. YANİ BUNU KULLANDIĞINIZDA AYRICA KEPEK KULLANMAMALISINIZ.ÇÜNKÜ KEPEK İÇERİYOR ZATEN."

Cok sagol cnm o zaman bnde bunu alim bidahakine hem daha fazla kullanabilirom madem kaloride daha dusuk yulak kepegi karisimi miydi

günaydın kızlar, mutlu günler olsun :)

Taze fasulye serbest canım

ay fasulye olunca korktum 2 çatal yiyebildim sadece :)

Ben bugun krep yapip peynirle yedim ya ben dogal die stevia aldim tatlandiriciyi ama hic guzel degil bnce en guzeli cola zero nun icindeki aspartam ama onj da bulumiorum

stevia'nın tadının acı olduğunu okumuştum bende nette canım, malum dönemler gelince splenda almaya gittim bulamadım, canderel'in kini aldım, fena değil o da, istersen onu dene, ya da tatlandırıcıdan uzak durucaz yapıcak bişi yok :)

anam siz ne güzel zeytin yiyosunuz ya, bu da mı arada kaçamak :)

Cuma yazacagim zaten hem buraya hem takima..yarin 5 gunluk atak sonucunu yazarim..seyre gecince kilo artar yaziyor kitapta sebze su tutarmis..insallah cok cikmaz moralim bozulur yine ayni donguye girmek istemiyorum..

canım merak etme, tecrübeli olarak diyorum ki sebze günlerinde de -'leri görmeye devam ediyoruz, o kadar kasma kendini :) ama ben böle -100 falan göremye dayanamayınca 5+5 yapmıştım baya güzel olmuştu :)

dünkü menümü paylaşayım bende;

sabah 2 hşl. yumurta, kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 parça dukan ekmeği

öğle 2 parça fırın tavuk, yarım domates

ara 1 şekersiz türk kahvesi

akşam 2 çatal etli taze fasulye

su 2 lt üstü, spor 45 dk tempolu yürüyüş

1 hafta bakacagim 1+1 deki duruma ..kitapta her 2 grubun sure sonunda ayni kiloyu verdigini yazmış..5+5 i belki 1 hafta yapar tekrar 1+1e donerim bilmiyorum..11 kasima kadar 69 kilo verdi liste..verebilir miyim ki bilmiyorum 1.5 ayda 8 kilo..??

merhaba gençler geçmişi okuyup geldim
maşallah hepinizi çok istekli gördüm ALLAH emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum

Gecmis olsun cnm herkes hasta bu ara kendine dikkat et

merhabalar kimse yok bugünkü menümü yazıyorum
kahvaltı
50 gr. civarı peynir
birkaç kupa açık çay
öğleden sonra
2 kupa yeşilçay
1 sade nescafe
yulaf keğeğiyle boaça yaptım bol peynirli 2 yumurtalı (8 y kile yaptım) 16 tane çıktı 4 günlük
4 tane boaça yedim sıcak sıcak
üstünede su içtim bayaa şişirdi
tavuk göğsü haşladım ama yiyemiyecem yarına artık
birazdan sadece süt içerim

bu günü bayaa iyi kapatmışım

çook geçmiş olsun :)
ben de daha yeni atlatıyorum

çok geçmiş olsun canım havalar birden soğudu ne giyeceğimizi şaşırdık

Gecmis olsun cnm herkes hasta bu ara kendine dikkat et
Çok teşekkürler kızlar acaba havalardan mı yoksa beslenmemizden dolayı mı düşüyor vücut direncimiz
Bugün ki menümü paylaşayım
Sabah 1 yumurta ve bol peynir
Öplen light ayran
Öğleden sonra eve gelir gelmez 4 gibi işte 1 kase yoğurt yine peynirli
Akşam yarım göğüs ve 1 bardak zero
Bol bol çay neskafe okulda beni avutan en iyi içecekler
Bunların yasak olduğu diyeti hayatta yapamam :)
Bu arada yulafımı ancak bugün alabildim yarın omletle yemeğe başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…