Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canm sanki az yemissin sen
protein günlerimde maalesef genelde öyle oluyor proteinle aram hiç iyi olmadı hayatımda ama mecburen ancak bu kadar:KK68:

12 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı kullandım canım , yulaf kepeği değil :)

2 yk yulaf kepeği= 3 yk yulaf kepeği karışımı yapıyor
canım bu karışım dediğin ayrımı satılıyor bn bilmiyorumda neler var içinde:KK68:

Aksine sanki cnm sutum daha bi artti gibi. Birde daha cok etli yemekler yapıyorum az yagla. Yiyorum. Ben fazla devam etmiycem cnm zaten. Bir hafta yapip bir sure ara vercem

aynen öyle yapıp evden görürüyorum canım, ama evde olmadığım günler oluyo bazen, ertesi güne hazırlıksız yakalanıyorum bu sefer, o kötü işte, dışardan da yağsız protein bulmak çok zor oluyo yaaa...

canım bu menüyü acilen çogalt, ne kadar protein o kadar kilo öle diyim sana, en çok atakta veriliyo zaten, bas proteini vücuduna :) hoşgeldin aramıza bu arada :)

ay bende ne çok yerdim, meyveli falan, bende çoook özledim yaa :KK43:

maalesef ezme değil kepeği var :KK43:

canım emzirenler için biraz farklı dukan, kıyamam bebişin daha çok küçük, anne sütüne muhtaç daha o, en azından ek gıdaya geçmeyi mi bekleseydin??

ay salatayla bile yiyemedim, basıcam limonu falan tadını bastırsın öle denicem bi de :KK43:

Günaydın canım; aynen dışarda yiyebileceğin en güzel şey yoğurt ya da bulabilirsen tavuk şiş ye, hastanelerin orda genelde bulunur :)

aa tuzlu kek olmuş bu, süper görünüyo minik minik :) bende peynir ve dereotlu yapcam pugaça niyetine :)[/QUOTE]

tamamdır canım yanlış hatırlamışım:KK68:

aramıza hoş geldin menünde çok güzelmiş :KK68:

merhaba canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
bnm naçizane fikrim emzirdiğin için bu diyet protein ağırlıklı olduğundan bebeğe zarar verebilir kabızlık gibi şikayetler karatay senin durumuna daha uygun olabilir yinede sen bilirsin tabii:KK60:

süper görünüyorlar ellerine sağlık bn yulaf ezmesi kullanıyorum kepeği alıp deniyecem hemen :KK68:

hayırlı olsun inşallah sonuçları senin istediğin gibi çıkar kolay gelsin takipteyim:KK60:
Saol cnm. Fazla devam ettiemiycem zatwn cnm. Ara verip yapicam. Karatay diyetinede bi bakayim

Aksine sanki cnm sutum daha bi artti gibi. Birde daha cok etli yemekler yapıyorum az yagla. Yiyorum. Ben fazla devam etmiycem cnm zaten. Bir hafta yapip bir sure ara vercem

aynen öyle yapıp evden görürüyorum canım, ama evde olmadığım günler oluyo bazen, ertesi güne hazırlıksız yakalanıyorum bu sefer, o kötü işte, dışardan da yağsız protein bulmak çok zor oluyo yaaa...

canım bu menüyü acilen çogalt, ne kadar protein o kadar kilo öle diyim sana, en çok atakta veriliyo zaten, bas proteini vücuduna :) hoşgeldin aramıza bu arada :)

ay bende ne çok yerdim, meyveli falan, bende çoook özledim yaa :KK43:

maalesef ezme değil kepeği var :KK43:

canım emzirenler için biraz farklı dukan, kıyamam bebişin daha çok küçük, anne sütüne muhtaç daha o, en azından ek gıdaya geçmeyi mi bekleseydin??

ay salatayla bile yiyemedim, basıcam limonu falan tadını bastırsın öle denicem bi de :KK43:

Günaydın canım; aynen dışarda yiyebileceğin en güzel şey yoğurt ya da bulabilirsen tavuk şiş ye, hastanelerin orda genelde bulunur :)

aa tuzlu kek olmuş bu, süper görünüyo minik minik :) bende peynir ve dereotlu yapcam pugaça niyetine :)
[/QUOTE]
Hangi mesajlarin alintilandigi görülmüyor

ben günün listesini paylaşayım :)

sabah :
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
fotosunu attığım keklerden 5 tane

öğle:
karışık sebze yemeği
ayran
keklerden 5 tane

akşam :
tavuk çorbası
keklerin kalanı

tavuk çorbasını bir kazan yapmışım sanırım :KK70:
Keklerin hepsinimi yedin ama 12 kaşık kullanmıştınyulaf kepegini atakta 1.5 kaşık kepek kepek sınırlı izinli diyet dışı olur izaman

Kizlar kitapta sp gununde her ogun sebze yemeyin tarzi birsey yaziyordu..ben sabah ogle sp aksam sadece p yemeyi düşünüyorum..
Her Ogün yiyebilirsin de 3/2 sebze 3/2 protein dengeleyeceksin oranlarını az tutabilirsiniz yada sebze koyduğum ogune birde yoğur ekle ben öyle yapuyorym

Keklerin hepsinimi yedin ama 12 kaşık kullanmıştınyulaf kepegini atakta 1.5 kaşık kepek kepek sınırlı izinli diyet dışı olur izaman
Hayır canım yazmıştım 4 günlük diye..ben atakta değilim seyir yapıyorum.
Yaptığım keki 4 e böldüm. Her güne 15 adet küçük kekim var.

Iyi aksamlar
5 günlük atak evrem bugun bitti..yarin sp ..

09:00 yumurta.peynir.1 cb süt.3 dl piliç jambon

13:00 tavuk sis.ayran

16:00 3 yk yogurt.2 yk yulaf kepegi

19:00 2 tavuk but eti.4 yk yogurt.1 bardakdiet cola.1 etimek:KK20:
Kac kilo verdin cnm atak evresinde

Back