Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bakabildinmi kitaptan.Hamileler icinde bi bolum var kitapta canm sanitim onlar guclendirmeden baslasin falan diodu aksam okuyup seni bilgilendirim ben
Yarin sabah tartılip yazayim ..80.1 ile basladim cuma sabahi..Kac kilo verdin cnm atak evresinde
Evet canm baktim simdi seni bilgilendircem:)Cnm bakabildinmi kitaptan.
Zeytin yokki cnmTelden girdim nasıl yazmışım. Menüyü![]()
Tamam cuma da yazabilirsin tarti gununde cnmYarin sabah tartılip yazayim ..80.1 ile basladim cuma sabahi..
Cuma yazacagim zaten hem buraya hem takima..yarin 5 gunluk atak sonucunu yazarim..seyre gecince kilo artar yaziyor kitapta sebze su tutarmis..insallah cok cikmaz moralim bozulur yine ayni donguye girmek istemiyorum..Tamam cuma da yazabilirsin tarti gununde cnm
Yok cnm sebze bigun tutsada ertesi gun saf proteinde tekrar veriosun o yuzden skinti yaoma haftalik tartil istersen seyirde o zamanCuma yazacagim zaten hem buraya hem takima..yarin 5 gunluk atak sonucunu yazarim..seyre gecince kilo artar yaziyor kitapta sebze su tutarmis..insallah cok cikmaz moralim bozulur yine ayni donguye girmek istemiyorum..
Saf protein gününde sonra tartil bi hafta bekliyemiyorsan birde odem atıcı çaylar ixebilirsiniz arada ben genelde kiraz sapı çayı iciyorum netten bakıp odem atıcı sebzeler yiyin ben bugün mesela detoks için ıspanak havuç kırmızı pancar roka semizotu aldımYok cnm sebze bigun tutsada ertesi gun saf proteinde tekrar veriosun o yuzden skinti yaoma haftalik tartil istersen seyirde o zaman
Bugünkü menüm de paylasayimSaf protein gününde sonra tartil bi hafta bekliyemiyorsan birde odem atıcı çaylar ixebilirsiniz arada ben genelde kiraz sapı çayı iciyorum netten bakıp odem atıcı sebzeler yiyin ben bugün mesela detoks için ıspanak havuç kırmızı pancar roka semizotu aldım
Bu da balık salatamBugünkü menüm de paylasayim
Sabah
Hiç bise
Öğle
Lorlu krep domates bir adet
Arada sutle nescafe
Akşam balıklı salata
2.5 litre su
1 saat yuruyus
1 saat pilates yapacağım yatmadan
Bende hergun yaparim yuruyusumu bugunde yaptimBugünkü menüm de paylasayim
Sabah
Hiç bise
Öğle
Lorlu krep domates bir adet
Arada sutle nescafe
Akşam balıklı salata
2.5 litre su
1 saat yuruyus
1 saat pilates yapacağım yatmadan
Bazen çıkarıyorum ama evde video ile pilates başladımBende hergun yaparim yuruyusumu bugunde yaptim
Evet onu da düşündüm..günde kaç kez tartılıyorum banyoda..bazen kaldırıyorum tartılmamak için bağımlılık yapmış resmen çıkartıyorum geri.Yok cnm sebze bigun tutsada ertesi gun saf proteinde tekrar veriosun o yuzden skinti yaoma haftalik tartil istersen seyirde o zaman
Evet mesela o sebzelerden azar azar 1 sb light süt 2 yk light yoğurtla blenderdan geçirip Smoothie yapılabilir..geçen sene çok yaptım..Saf protein gününde sonra tartil bi hafta bekliyemiyorsan birde odem atıcı çaylar ixebilirsiniz arada ben genelde kiraz sapı çayı iciyorum netten bakıp odem atıcı sebzeler yiyin ben bugün mesela detoks için ıspanak havuç kırmızı pancar roka semizotu aldım
Cnm cok tesekkurederim. Bende arastirdim biraz. Dikkat edicem artik.
Rica ederim cnm ne demekCnm cok tesekkurederim. Bende arastirdim biraz. Dikkat edicem artik.