Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tamam cuma da yazabilirsin tarti gununde cnm
Cuma yazacagim zaten hem buraya hem takima..yarin 5 gunluk atak sonucunu yazarim..seyre gecince kilo artar yaziyor kitapta sebze su tutarmis..insallah cok cikmaz moralim bozulur yine ayni donguye girmek istemiyorum..

Cuma yazacagim zaten hem buraya hem takima..yarin 5 gunluk atak sonucunu yazarim..seyre gecince kilo artar yaziyor kitapta sebze su tutarmis..insallah cok cikmaz moralim bozulur yine ayni donguye girmek istemiyorum..
Yok cnm sebze bigun tutsada ertesi gun saf proteinde tekrar veriosun o yuzden skinti yaoma haftalik tartil istersen seyirde o zaman

Yok cnm sebze bigun tutsada ertesi gun saf proteinde tekrar veriosun o yuzden skinti yaoma haftalik tartil istersen seyirde o zaman
Saf protein gününde sonra tartil bi hafta bekliyemiyorsan birde odem atıcı çaylar ixebilirsiniz arada ben genelde kiraz sapı çayı iciyorum netten bakıp odem atıcı sebzeler yiyin ben bugün mesela detoks için ıspanak havuç kırmızı pancar roka semizotu aldım

Bugünkü menüm de paylasayim
Sabah
Hiç bise
Öğle
Lorlu krep domates bir adet
Arada sutle nescafe

Akşam balıklı salata
2.5 litre su
1 saat yuruyus
1 saat pilates yapacağım yatmadan

Evet onu da düşündüm..günde kaç kez tartılıyorum banyoda..bazen kaldırıyorum tartılmamak için bağımlılık yapmış resmen çıkartıyorum geri.

Evet mesela o sebzelerden azar azar 1 sb light süt 2 yk light yoğurtla blenderdan geçirip Smoothie yapılabilir..geçen sene çok yaptım..

Cnm cok tesekkurederim. Bende arastirdim biraz. Dikkat edicem artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…