Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın hanımlar, bol eksili günlerimiz olsun :)

günaydın canım :)

aynen öyle yapıp evden görürüyorum canım, ama evde olmadığım günler oluyo bazen, ertesi güne hazırlıksız yakalanıyorum bu sefer, o kötü işte, dışardan da yağsız protein bulmak çok zor oluyo yaaa...

canım bu menüyü acilen çogalt, ne kadar protein o kadar kilo öle diyim sana, en çok atakta veriliyo zaten, bas proteini vücuduna :) hoşgeldin aramıza bu arada :)

ay bende ne çok yerdim, meyveli falan, bende çoook özledim yaa :KK43:

maalesef ezme değil kepeği var :KK43:

canım emzirenler için biraz farklı dukan, kıyamam bebişin daha çok küçük, anne sütüne muhtaç daha o, en azından ek gıdaya geçmeyi mi bekleseydin??

ay salatayla bile yiyemedim, basıcam limonu falan tadını bastırsın öle denicem bi de :KK43:

Günaydın canım; aynen dışarda yiyebileceğin en güzel şey yoğurt ya da bulabilirsen tavuk şiş ye, hastanelerin orda genelde bulunur :)

aa tuzlu kek olmuş bu, süper görünüyo minik minik :) bende peynir ve dereotlu yapcam pugaça niyetine :)

bi dahakine ben de otlu yapıcam :)

bu arada ton balığı için , biraz turşu ekleyebilirsiniz salataya ben öyle yapıyorum enfes oluyor tadı :)

günaydııın, light yoğurt götürebiliyorsanız en kurtarıcı o olur .

Günaydın hanımlar, bol eksili günlerimiz olsun :)

günaydın canım :)

aynen öyle yapıp evden görürüyorum canım, ama evde olmadığım günler oluyo bazen, ertesi güne hazırlıksız yakalanıyorum bu sefer, o kötü işte, dışardan da yağsız protein bulmak çok zor oluyo yaaa...

canım bu menüyü acilen çogalt, ne kadar protein o kadar kilo öle diyim sana, en çok atakta veriliyo zaten, bas proteini vücuduna :) hoşgeldin aramıza bu arada :)

ay bende ne çok yerdim, meyveli falan, bende çoook özledim yaa :KK43:

maalesef ezme değil kepeği var :KK43:

canım emzirenler için biraz farklı dukan, kıyamam bebişin daha çok küçük, anne sütüne muhtaç daha o, en azından ek gıdaya geçmeyi mi bekleseydin??

ay salatayla bile yiyemedim, basıcam limonu falan tadını bastırsın öle denicem bi de :KK43:

Günaydın canım; aynen dışarda yiyebileceğin en güzel şey yoğurt ya da bulabilirsen tavuk şiş ye, hastanelerin orda genelde bulunur :)

aa tuzlu kek olmuş bu, süper görünüyo minik minik :) bende peynir ve dereotlu yapcam pugaça niyetine :)

Kızlar çok teşekkür ederim sağolun :KK19:

Yok cnm seyir evresinde okudum ben onu 2/0 galiba ama eminim alt bolgesinde kilolu olanlar icin
tamamdır canım yanlış hatırlamışım:KK68:

Teşekkürler kIzlar hoşbuldum
Sabah 1 yumurta
Öğlen 1 ayran light
Ara 1 kase yoğurt
Akşam yarım haşlanmış tavuk göğsü 1 bardak zero
Gün içinde kahve ve çay ve suuuu bolca
aramıza hoş geldin menünde çok güzelmiş :KK68:

Kizlar mrb. Ins. Emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Bende hamilelik derken aldim kilolari. 10 kilofazlam var. Bugun 2. Gunumdeyim. Aslinda ducan hakkinda cok bi bilgim yok. Ama uedigim seyler salata et peynir yumurta yagsiz yogurt.dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Atak evresinde sadece saf proteinlemi beslenmek gerekir diki. Yalniz kizlar suda varki bebegim 3.5 aylik ve ben hala emziriyorum. Bi zarari olmaz herhalde diye dusunuyorum. Allah utandiemasin ins. Bende sizi takipteyim.
merhaba canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
bnm naçizane fikrim emzirdiğin için bu diyet protein ağırlıklı olduğundan bebeğe zarar verebilir kabızlık gibi şikayetler karatay senin durumuna daha uygun olabilir yinede sen bilirsin tabii:KK60:

size minik yulaf keklerimi taktim edeyim :KK70:

kek tarifinizden yola çıktım :))

3 yumurtayı çırptım. 250 ml süt, 12 yk kulaf kepeği karışımı , 4 yk süt tozu., 1 paket kabartma tozu .

(4 günlük kepek hakkım bu )

Eki Görüntüle 1890091
süper görünüyorlar ellerine sağlık bn yulaf ezmesi kullanıyorum kepeği alıp deniyecem hemen :KK68:

Günaydınlar herkese bende bugün keki ıspanak ve lor peyniri ile yapmayı düşünüyorum bugünden itibaren 5+5 modeline geçtim bi sure yapıp tekrar 1+1 donecem böyle yapmamİn nedeni sonbahar detoksu yPacam o yüzden bakalım sonuçlar nasıl olacak
hayırlı olsun inşallah sonuçları senin istediğin gibi çıkar kolay gelsin takipteyim:KK60:

Günaydınlar herkese bende bugün keki ıspanak ve lor peyniri ile yapmayı düşünüyorum bugünden itibaren 5+5 modeline geçtim bi sure yapıp tekrar 1+1 donecem böyle yapmamİn nedeni sonbahar detoksu yPacam o yüzden bakalım sonuçlar nasıl olacak
Ya ben krep seklinde oisiriorum ne zaman kek gbi yapsam sanki ici islak kalio cnm kac dk pisiriosunuz siz

herkese merhabalar
dün yediklerimi yazayım protein günümdü
sabah
50 gr kadar peynir bol bol şekersiz çay
çay bittikten sonra 2 haşlanmış yumurta
2 kupa yeşilçay
1 sade nescafe
akşam
2 kase tavuk çorba
2.5 L su
Canm sanki az yemissin sen

ben günün listesini paylaşayım :)

sabah :
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
fotosunu attığım keklerden 5 tane

öğle:
karışık sebze yemeği
ayran
keklerden 5 tane

akşam :
tavuk çorbası
keklerin kalanı

tavuk çorbasını bir kazan yapmışım sanırım :KK70:
Canm sen 12 yemek kasigi yulaf kullanmissin ama 4 gunluknkek demissin eger seyir donemindeysen gunde 2 kasik yulaf 6 gun o keki yemelisin sanirsam:)

Back