Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım dışarı çıkma imkanım olmuyo haliyle hergün, ee bi de hep dışardan yersem bütçe dayanmaz ay, zaten zengin diyeti yapıoz hep et hep tavuk misali :) ton başlığı güzel avantaj ama tadı çok fena :KK43:
O zaman sana tavsiyem yemegini evden goturmen cnm

Kayserideydim mi yiyecek bisey bulamıyorum tavuk şiş ye mesela balıkçılardan balık ye işyerinde nerde bilmiyorum ama köfte falan söylersin pilav koydurmazsin o balik yeşillik falan olmadan ekmeksiz zor tabi sebze gününde iceberg ve yeşil salata larla yiyebilirsin bi de limon sikarsin
O zaman cnm iş yerine getirebileceğini sefer taşlarından alacan sebzeli günlerde tavuk salatası falan yapacan yogurt soslu falan yoğurda salatalık doğru suyunu işyerinde köy mesela köfte yap soğukta yenebilir arada dükan ekmeği keki puagacasi onlardan yapıp bi de yoğurt alırsın bulursun çareler zaten azıcık yiyoruz

Teşekkürler kIzlar hoşbuldum
Sabah 1 yumurta
Öğlen 1 ayran light
Ara 1 kase yoğurt
Akşam yarım haşlanmış tavuk göğsü 1 bardak zero
Gün içinde kahve ve çay ve suuuu bolca
Cnm dukanda az Yemen gerekmiyor atakta protein olsun doyana kadar yiyebilirsin

Bugün terslik oldu canım öğlen götüremedim yemeğimi akşamda tıkandım toksa kasmıyorum kendimi
Tamam zaten proteini yeterince olmayınca gitmiyor ki
Ezme yazmisim kepek yiyorum :) ezmesini özledim yaaa kahvaltimi onunla yapardim :KK43:
Ben kahvaltıda peynir yumurta sebze gunuysede domates salatalık ekleyip yemeyi daha çok seviyorum yulaf ezmesi kuruyemiş ve meyve ekleyin ve güzel oluyor ozamanda tatlı oluyo

Ben kahvaltıda peynir yumurta sebze gunuysede domates salatalık ekleyip yemeyi daha çok seviyorum yulaf ezmesi kuruyemiş ve meyve ekleyin ve güzel oluyor ozamanda tatlı oluyo
Bende tatlandirip yerdim dukanda varmi yulaf ezmesi..??

Kizlar mrb. Ins. Emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Bende hamilelik derken aldim kilolari. 10 kilofazlam var. Bugun 2. Gunumdeyim. Aslinda ducan hakkinda cok bi bilgim yok. Ama uedigim seyler salata et peynir yumurta yagsiz yogurt.dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Atak evresinde sadece saf proteinlemi beslenmek gerekir diki. Yalniz kizlar suda varki bebegim 3.5 aylik ve ben hala emziriyorum. Bi zarari olmaz herhalde diye dusunuyorum. Allah utandiemasin ins. Bende sizi takipteyim.

Kızlar ligth ton balığını yiyebiliyo musunuz? Aldım ama tiksindim resmen, var mı bi püf noktası? Dışarda ya da işte yiyecek bişi bulamayınca en güzel alternatif aslında :KK43:
evet canım tüketebiliyoruz.
ama ton balığını sade tüketemiyorum ben , çok ağır geliyor tadı.
ton balıklı salata yapıyorum genelde.

Ah ah dukanda olsa neler eklicez de yok ko canm

Kizlar mrb. Ins. Emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Bende hamilelik derken aldim kilolari. 10 kilofazlam var. Bugun 2. Gunumdeyim. Aslinda ducan hakkinda cok bi bilgim yok. Ama uedigim seyler salata et peynir yumurta yagsiz yogurt.dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Atak evresinde sadece saf proteinlemi beslenmek gerekir diki. Yalniz kizlar suda varki bebegim 3.5 aylik ve ben hala emziriyorum. Bi zarari olmaz herhalde diye dusunuyorum. Allah utandiemasin ins. Bende sizi takipteyim.
Hamileler icinde bi bolum var kitapta canm sanitim onlar guclendirmeden baslasin falan diodu aksam okuyup seni bilgilendirim ben

merhaba

sütünüz azalabilir , emzirenler için diyetin uygulanması farklı oluyor. dukan diyeti ile ilgili bir çok blog var kitap yoksa oradan da detaylarına bakabilirsiniz

Gunaydin guzeller..

400 gr daha düşmüş kilom..seyire gecince artacak biraz sanirim oyle yaziyor sebzeye gecince su tutma olabiliyormus..2.4 kg verdim ve regldim ayni zamanda..

Bugun hastanede olacagim tum ogleden sonra cok acikirsam ne yiyeyim fikir verebilecek var mi??

size minik yulaf keklerimi taktim edeyim :D

kek tarifinizden yola çıktım :))

3 yumurtayı çırptım. 250 ml süt, 12 yk kulaf kepeği karışımı , 4 yk süt tozu., 1 paket kabartma tozu .

(4 günlük kepek hakkım bu )

upload_2016-9-27_8-58-39.png

Gunaydin guzeller..

400 gr daha düşmüş kilom..seyire gecince artacak biraz sanirim oyle yaziyor sebzeye gecince su tutma olabiliyormus..2.4 kg verdim ve regldim ayni zamanda..

Bugun hastanede olacagim tum ogleden sonra cok acikirsam ne yiyeyim fikir verebilecek var mi??

günaydııın, light yoğurt götürebiliyorsanız en kurtarıcı o olur .

Günaydın hanımlar, bol eksili günlerimiz olsun :)

günaydın hanımlar :)

gününüz güzel geçsin

günaydın canım :)

Ben de cok tiksiniorum cnm isteyken tavuk yiyorum sende izgara et falan yiyebikirsin bnce

O zaman sana tavsiyem yemegini evden goturmen cnm

O zaman cnm iş yerine getirebileceğini sefer taşlarından alacan sebzeli günlerde tavuk salatası falan yapacan yogurt soslu falan yoğurda salatalık doğru suyunu işyerinde köy mesela köfte yap soğukta yenebilir arada dükan ekmeği keki puagacasi onlardan yapıp bi de yoğurt alırsın bulursun çareler zaten azıcık yiyoruz

aynen öyle yapıp evden görürüyorum canım, ama evde olmadığım günler oluyo bazen, ertesi güne hazırlıksız yakalanıyorum bu sefer, o kötü işte, dışardan da yağsız protein bulmak çok zor oluyo yaaa...

Teşekkürler kIzlar hoşbuldum
Sabah 1 yumurta
Öğlen 1 ayran light
Ara 1 kase yoğurt
Akşam yarım haşlanmış tavuk göğsü 1 bardak zero
Gün içinde kahve ve çay ve suuuu bolca

canım bu menüyü acilen çogalt, ne kadar protein o kadar kilo öle diyim sana, en çok atakta veriliyo zaten, bas proteini vücuduna :) hoşgeldin aramıza bu arada :)

Ezme yazmisim kepek yiyorum :) ezmesini özledim yaaa kahvaltimi onunla yapardim :KK43:

ay bende ne çok yerdim, meyveli falan, bende çoook özledim yaa :(

Bende tatlandirip yerdim dukanda varmi yulaf ezmesi..??

maalesef ezme değil kepeği var :(

canım emzirenler için biraz farklı dukan, kıyamam bebişin daha çok küçük, anne sütüne muhtaç daha o, en azından ek gıdaya geçmeyi mi bekleseydin??

evet canım tüketebiliyoruz.
ama ton balığını sade tüketemiyorum ben , çok ağır geliyor tadı.
ton balıklı salata yapıyorum genelde.

ay salatayla bile yiyemedim, basıcam limonu falan tadını bastırsın öle denicem bi de :(

Gunaydin guzeller..

Günaydın canım; aynen dışarda yiyebileceğin en güzel şey yoğurt ya da bulabilirsen tavuk şiş ye, hastanelerin orda genelde bulunur :)

size minik yulaf keklerimi taktim edeyim :KK70:

kek tarifinizden yola çıktım :))

3 yumurtayı çırptım. 250 ml süt, 12 yk kulaf kepeği karışımı , 4 yk süt tozu., 1 paket kabartma tozu .

(4 günlük kepek hakkım bu )

Eki Görüntüle 1890091

aa tuzlu kek olmuş bu, süper görünüyo minik minik :) bende peynir ve dereotlu yapcam pugaça niyetine :)

Back