Günaydın hanımlar, bol eksili günlerimiz olsun :)
günaydın canım :)
aynen öyle yapıp evden görürüyorum canım, ama evde olmadığım günler oluyo bazen, ertesi güne hazırlıksız yakalanıyorum bu sefer, o kötü işte, dışardan da yağsız protein bulmak çok zor oluyo yaaa...
canım bu menüyü acilen çogalt, ne kadar protein o kadar kilo öle diyim sana, en çok atakta veriliyo zaten, bas proteini vücuduna :) hoşgeldin aramıza bu arada :)
ay bende ne çok yerdim, meyveli falan, bende çoook özledim yaa
maalesef ezme değil kepeği var
canım emzirenler için biraz farklı dukan, kıyamam bebişin daha çok küçük, anne sütüne muhtaç daha o, en azından ek gıdaya geçmeyi mi bekleseydin??
ay salatayla bile yiyemedim, basıcam limonu falan tadını bastırsın öle denicem bi de
Günaydın canım; aynen dışarda yiyebileceğin en güzel şey yoğurt ya da bulabilirsen tavuk şiş ye, hastanelerin orda genelde bulunur :)
aa tuzlu kek olmuş bu, süper görünüyo minik minik :) bende peynir ve dereotlu yapcam pugaça niyetine :)
evet yiyebilirsiniz, sadece kolestrol sorununuz varsa yumurta sarısını çok tüketmemek gerekiyor.2 yumurtanın sarısı hakkımız vardı diye hatırlıyorum doğru demi ? 2 yıl geçti neredeyse açıp bakmadım da tekrar
günaydııın, light yoğurt götürebiliyorsanız en kurtarıcı o olur .
Günaydın hanımlar, bol eksili günlerimiz olsun :)
günaydın canım :)
aynen öyle yapıp evden görürüyorum canım, ama evde olmadığım günler oluyo bazen, ertesi güne hazırlıksız yakalanıyorum bu sefer, o kötü işte, dışardan da yağsız protein bulmak çok zor oluyo yaaa...
canım bu menüyü acilen çogalt, ne kadar protein o kadar kilo öle diyim sana, en çok atakta veriliyo zaten, bas proteini vücuduna :) hoşgeldin aramıza bu arada :)
ay bende ne çok yerdim, meyveli falan, bende çoook özledim yaa
maalesef ezme değil kepeği var
canım emzirenler için biraz farklı dukan, kıyamam bebişin daha çok küçük, anne sütüne muhtaç daha o, en azından ek gıdaya geçmeyi mi bekleseydin??
ay salatayla bile yiyemedim, basıcam limonu falan tadını bastırsın öle denicem bi de
Günaydın canım; aynen dışarda yiyebileceğin en güzel şey yoğurt ya da bulabilirsen tavuk şiş ye, hastanelerin orda genelde bulunur :)
aa tuzlu kek olmuş bu, süper görünüyo minik minik :) bende peynir ve dereotlu yapcam pugaça niyetine :)
tamamdır canım yanlış hatırlamışımYok cnm seyir evresinde okudum ben onu 2/0 galiba ama eminim alt bolgesinde kilolu olanlar icin
aramıza hoş geldin menünde çok güzelmişTeşekkürler kIzlar hoşbuldum
Sabah 1 yumurta
Öğlen 1 ayran light
Ara 1 kase yoğurt
Akşam yarım haşlanmış tavuk göğsü 1 bardak zero
Gün içinde kahve ve çay ve suuuu bolca
merhaba canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahKizlar mrb. Ins. Emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Bende hamilelik derken aldim kilolari. 10 kilofazlam var. Bugun 2. Gunumdeyim. Aslinda ducan hakkinda cok bi bilgim yok. Ama uedigim seyler salata et peynir yumurta yagsiz yogurt.dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Atak evresinde sadece saf proteinlemi beslenmek gerekir diki. Yalniz kizlar suda varki bebegim 3.5 aylik ve ben hala emziriyorum. Bi zarari olmaz herhalde diye dusunuyorum. Allah utandiemasin ins. Bende sizi takipteyim.
süper görünüyorlar ellerine sağlık bn yulaf ezmesi kullanıyorum kepeği alıp deniyecem hemensize minik yulaf keklerimi taktim edeyim
kek tarifinizden yola çıktım :))
3 yumurtayı çırptım. 250 ml süt, 12 yk kulaf kepeği karışımı , 4 yk süt tozu., 1 paket kabartma tozu .
(4 günlük kepek hakkım bu )
Eki Görüntüle 1890091
hayırlı olsun inşallah sonuçları senin istediğin gibi çıkar kolay gelsin takipteyimGünaydınlar herkese bende bugün keki ıspanak ve lor peyniri ile yapmayı düşünüyorum bugünden itibaren 5+5 modeline geçtim bi sure yapıp tekrar 1+1 donecem böyle yapmamİn nedeni sonbahar detoksu yPacam o yüzden bakalım sonuçlar nasıl olacak
afiyet olsun canım sana da :)hoş geldin canımkolay gelsin ayran da iyi fikir şifa olsun
bnde yeşilçayımı içiyorum
Eger kolestrol ve baska skintin yoksa yiyebikiosun cnm2 yumurtanın sarısı hakkımız vardı diye hatırlıyorum doğru demi ? 2 yıl geçti neredeyse açıp bakmadım da tekrar
Ya ben krep seklinde oisiriorum ne zaman kek gbi yapsam sanki ici islak kalio cnm kac dk pisiriosunuz sizGünaydınlar herkese bende bugün keki ıspanak ve lor peyniri ile yapmayı düşünüyorum bugünden itibaren 5+5 modeline geçtim bi sure yapıp tekrar 1+1 donecem böyle yapmamİn nedeni sonbahar detoksu yPacam o yüzden bakalım sonuçlar nasıl olacak
Canm sanki az yemissin senherkese merhabalar
dün yediklerimi yazayım protein günümdü
sabah
50 gr kadar peynir bol bol şekersiz çay
çay bittikten sonra 2 haşlanmış yumurta
2 kupa yeşilçay
1 sade nescafe
akşam
2 kase tavuk çorba
2.5 L su
Canm sen 12 yemek kasigi yulaf kullanmissin ama 4 gunluknkek demissin eger seyir donemindeysen gunde 2 kasik yulaf 6 gun o keki yemelisin sanirsam:)ben günün listesini paylaşayım :)
sabah :
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
fotosunu attığım keklerden 5 tane
öğle:
karışık sebze yemeği
ayran
keklerden 5 tane
akşam :
tavuk çorbası
keklerin kalanı
tavuk çorbasını bir kazan yapmışım sanırım
12 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı kullandım canım , yulaf kepeği değil :)Canm sen 12 yemek kasigi yulaf kullanmissin ama 4 gunluknkek demissin eger seyir donemindeysen gunde 2 kasik yulaf 6 gun o keki yemelisin sanirsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?