Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar bu seyir doneminin bi versiyonu daja var 5 gun serbest 2 gun protein sekkinde hatta kadinlar klbnde okumustum orda birisi bu sekilde yapmisti cnku meyvesiz dramiodu belki bende bu sekilde uygulayabilirim
çıkmadan gördüm mesajı canım o dediğin dukkanın güçlendirme yani kiloları verdikten sonra koruma amaçlı verdiğin her kilo için 10 gün uygulama
10 kilo verdiysen tam 100 gün uygulanan evresi

Kizlar bu seyir doneminin bi versiyonu daja var 5 gun serbest 2 gun protein sekkinde hatta kadinlar klbnde okumustum orda birisi bu sekilde yapmisti cnku meyvesiz dramiodu belki bende bu sekilde uygulayabilirim

Canım onu dukan amcamız verilecek kilosu az olanlar için söylemiş, 3-5 gibi. Şahsen bana uymuyo :)

Vitamin işine gelince bende alıyorum zaten demirim düşük hamilelik emzirme derken tüm depolar da boş :( çok etki etti ama acayip zindeyim artık :)

Ahh bu kabızlığa çare :( bi arkadaş açlık otuydu sanırım adı onu tavsiye etti onu alıp kullanıcam bende..

selamkızlar buranın kesinlikle aktif oması lazım ben burda sizlerle kilo vermek istiyorum
uzun süre 80-89 topiinin kaptanlığını yapmıştım 3 yıl öne bıraktım kilomda bi aşağı bi yukarı derken tekrar 84 ü gördü
kk ya geri dönmem ve de aktif bir grupta yer almak istiyorum ama bu takım yarışlarını bi sevemedim doğrusu..
2 sene önce 50 gün dukan yaptım sonra tüp bebek yaptırdım ve bıraktım 1.5 yıl ardından eski kiloma döndüm aslında beni en güzel idare eden dukan oldu diğer diyetlerde 50 günlük çabanın geri dönüşü 5-6 ay sürmüordu 2.deneme dukanla karşınızdayım
evet 1. gün sıkıntısız geçiyor sayılır akşam için koca bir haşlanmış tavuk göğsüm ve 1 tabak light yoğurdum var zero kolamı akşam büyük bir zevkle içeceğim
yulafım var sanıyodum yokmuş meğerse yarın onu alıcam hedefi büyük tutuyorum bu sefer
60dan önce bırakmak istemiyorum

Canım o güçlendirme dönemi kilolarimiz verince bir de o tarz diyet 3_5 kilo fazlası olanlar için dilediğin gibi kilo veremeyebilirsin

Canım o güçlendirme dönemi kilolarimiz verince bir de o tarz diyet 3_5 kilo fazlası olanlar için dilediğin gibi kilo veremeyebilirsin
Bende menunu paylasayim
Sabah
Sade nescafe
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Akşam
Yulaf kepekli tavuk çorbası
3 litre su
Sütlü tarcinli nescafe
Kiraz sapı çayı
Bir saat pilates
30 dak kardio
Bugün saf protein günü az yedim çünkü canım istemedi cprbayida zoorla yedim

selamkızlar buranın kesinlikle aktif oması lazım ben burda sizlerle kilo vermek istiyorum
uzun süre 80-89 topiinin kaptanlığını yapmıştım 3 yıl öne bıraktım kilomda bi aşağı bi yukarı derken tekrar 84 ü gördü
kk ya geri dönmem ve de aktif bir grupta yer almak istiyorum ama bu takım yarışlarını bi sevemedim doğrusu..
2 sene önce 50 gün dukan yaptım sonra tüp bebek yaptırdım ve bıraktım 1.5 yıl ardından eski kiloma döndüm aslında beni en güzel idare eden dukan oldu diğer diyetlerde 50 günlük çabanın geri dönüşü 5-6 ay sürmüordu 2.deneme dukanla karşınızdayım
evet 1. gün sıkıntısız geçiyor sayılır akşam için koca bir haşlanmış tavuk göğsüm ve 1 tabak light yoğurdum var zero kolamı akşam büyük bir zevkle içeceğim
yulafım var sanıyodum yokmuş meğerse yarın onu alıcam hedefi büyük tutuyorum bu sefer
Hosgeldiiiin..zayiflariz beraberce..ama bizim takimda da eszamanli devam etmek istersen bekleriz..7 takim.

çıkmadan gördüm mesajı canım o dediğin dukkanın güçlendirme yani kiloları verdikten sonra koruma amaçlı verdiğin her kilo için 10 gün uygulama
10 kilo verdiysen tam 100 gün uygulanan evresi
Yok cnm seyir evresinde okudum ben onu 2/0 galiba ama eminim alt bolgesinde kilolu olanlar icin

Canım onu dukan amcamız verilecek kilosu az olanlar için söylemiş, 3-5 gibi. Şahsen bana uymuyo :)

Vitamin işine gelince bende alıyorum zaten demirim düşük hamilelik emzirme derken tüm depolar da boş :KK43: çok etki etti ama acayip zindeyim artık :)

Ahh bu kabızlığa çare :KK43: bi arkadaş açlık otuydu sanırım adı onu tavsiye etti onu alıp kullanıcam bende..
O zaman ben onu da yapabilirim cnku benim tam 5 kilo fazlam var

Aramiza hosgeldin canm dukan gercekten ozellikle venim.gbi acliga dayanamauanlar icin cok guzel bi diyet

Selam..
09:00 yumurta.peynir.yarim yulafli pankek
11:00 sutlu nescafe
14:00 light ton baligi.1 turşu.cola zero.1 parca dukan ekmeği
16:00 yogurtlu yulaf ezmesi
19:00 2 tavuk but.1 cb cola zero..
2 lt su..

Yulaf ezmesi mi yiyosun kepeği mi? Yoksa o da etimek gibi kalori sayımına mı dahil :)

Kızlar ligth ton balığını yiyebiliyo musunuz? Aldım ama tiksindim resmen, var mı bi püf noktası? Dışarda ya da işte yiyecek bişi bulamayınca en güzel alternatif aslında :KK43:
Kayserideydim mi yiyecek bisey bulamıyorum tavuk şiş ye mesela balıkçılardan balık ye işyerinde nerde bilmiyorum ama köfte falan söylersin pilav koydurmazsin o balik yeşillik falan olmadan ekmeksiz zor tabi sebze gününde iceberg ve yeşil salata larla yiyebilirsin bi de limon sikarsin

Kayserideydim mi yiyecek bisey bulamıyorum tavuk şiş ye mesela balıkçılardan balık ye işyerinde nerde bilmiyorum ama köfte falan söylersin pilav koydurmazsin o balik yeşillik falan olmadan ekmeksiz zor tabi sebze gününde iceberg ve yeşil salata larla yiyebilirsin bi de limon sikarsin

Canım dışarı çıkma imkanım olmuyo haliyle hergün, ee bi de hep dışardan yersem bütçe dayanmaz ay, zaten zengin diyeti yapıoz hep et hep tavuk misali :) ton başlığı güzel avantaj ama tadı çok fena :(

Kızlar ligth ton balığını yiyebiliyo musunuz? Aldım ama tiksindim resmen, var mı bi püf noktası? Dışarda ya da işte yiyecek bişi bulamayınca en güzel alternatif aslında :KK43:
Ben de cok tiksiniorum cnm isteyken tavuk yiyorum sende izgara et falan yiyebikirsin bnce

Back