- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
Migros yakinimda yoktu. Neyse bunu kullanmaya calisirim sonrada migrostan aldirim artik. Tesekkurler cnm.
ben sanal marketten sipariş veriyorum eğer uzaksa netten verebilirsiniz var dukan malzemeleri satan yerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Migros yakinimda yoktu. Neyse bunu kullanmaya calisirim sonrada migrostan aldirim artik. Tesekkurler cnm.
Ancak migrosta bulabilecem ben sanirim cnm. Cevremdekilerde yoktu. Acaba salgam icebiliyor muyuz. Sekersiz oldugu icin sikinti olur mu acaba ?
Yok canim pazartesilericuma değil mi bildirim günü ? ben de y eniyim.
Cokbtesekkur ederim canim.insallah sende biran once inersin istedigin kiloyasürekli takipteyim ama feci halde bozmuştum tekrar başladım ben de kilo bildirimi yapacağım artık.. yalnız sana helal çok güzel gidiyorsun rabbim bana da aynı başarıyı göstersin
krepi güzel oluyor içine kattıklarınla doyucu da üşenirsem eğer tatlandırıcı yoğurda katıp kepeği kullanıyorum dene öyle tok tutuyor balım
aynen hayatım al bendende o kadar :)))) bu dukan işte bana protein yemenin yağ yaktığını öğretti :))) kilo aldımı başlıyorum verdimi bırakıyorum istikrar yokşu dukanı hiç başlayıp tamamladığımı hatırlamıyorum ama deniyorum en azından![]()
![]()
aynen hayatım al bendende o kadar :)))) bu dukan işte bana protein yemenin yağ yaktığını öğretti :))) kilo aldımı başlıyorum verdimi bırakıyorum istikrar yok![]()
günaydın kızlar akşama kadar herşey çok güzeldi ama spordan sonra çikolata yiyip herşeyi mahvettim.gerçi çok spor yaptım ve saunaya da girince sanırım kan şekerim düştü.regl da olamadım hala inanılmaz şişim.bugün telafi edicem umarım.
canın tatlı istediğinde yoğurda 3 kuru kayısı ve tarçın kat ye acayip dengeliyor bebem bak biz başladık dün itibaren diyete ve spora hadi yaz geliyor sahilde dana gibi dolaşmayalım bunu düşün
bende 59 kiloyum yakında düyünüm var evlenmeden 52 olmak istiyorum dün başladım fakat tatlı isteğime yenik düştüm bugün yeniden başladım kendimi motive etmek için gelinliklere bakıyorum :) geçen yıl kuzenim yaptı ve 2 ayda 20 kilo verdi umarım bizde başarılı oluruz
konu rakamlar olunca az gözüküyo ama önemli olan vicudunda sıkılaşması bn 4 yıl spor yaptım ve 57 olmama rağmen 36 beden bol gelirdi koşullar yüzünden bıraktım ve şuan 38 dar geliyo 59 kg olmama rağmen bu yüzdende çok takıyorum sanırım
tamam canım evde yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam inş. pes etmem çünkü nişanlımda minyon tipli yanında dana gibi duruyorumyerinde olsam spora ağırlık verirdim daha çok hem sıkılaşır hem kilo verirsin çok sıkı diyet yapmana gerek yok kuzum![]()
bide çikolata kırizlerimeee çağreeee günde 4 tane yer oldum dahada olsa yemeye devam ederim![]()
tamam canım evde yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam inş. pes etmem çünkü nişanlımda minyon tipli yanında dana gibi duruyorum