Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ancak migrosta bulabilecem ben sanirim cnm. Cevremdekilerde yoktu. Acaba salgam icebiliyor muyuz. Sekersiz oldugu icin sikinti olur mu acaba ?

şalgam meselesini ben de merak ediyorum bir de çağla badem yeniliyormu sebzeli günlerde bilgisi olan mı acep

akşam:
3 bardağa yakın ayran içtim(salatalık,maydonoz,sarımsak,yeşil nane, yoğurt karışımlı)
30 dk yürüyüş
1,5 litre su

akşam ayran içmek yetiyor bana
oldum olası akşam yemeklerini sevmemişimdir zaten . diyet yapmazken de 4-5 ten sonra yemek yemezdim. şimdiyse bazen açıkıp atıştırabiliyorum ama en hafif öğünüm akşam oluyor.

günaydın kızlar akşama kadar herşey çok güzeldi ama spordan sonra çikolata yiyip herşeyi mahvettim.gerçi çok spor yaptım ve saunaya da girince sanırım kan şekerim düştü.regl da olamadım hala inanılmaz şişim.bugün telafi edicem umarım.

günaydın kızlar akşama kadar herşey çok güzeldi ama spordan sonra çikolata yiyip herşeyi mahvettim.gerçi çok spor yaptım ve saunaya da girince sanırım kan şekerim düştü.regl da olamadım hala inanılmaz şişim.bugün telafi edicem umarım.

canın tatlı istediğinde yoğurda 3 kuru kayısı ve tarçın kat ye acayip dengeliyor bebem bak biz başladık dün itibaren diyete ve spora hadi yaz geliyor sahilde dana gibi dolaşmayalım bunu düşün

canın tatlı istediğinde yoğurda 3 kuru kayısı ve tarçın kat ye acayip dengeliyor bebem bak biz başladık dün itibaren diyete ve spora hadi yaz geliyor sahilde dana gibi dolaşmayalım bunu düşün

ben de başladım valla böyle gitmez doğru söylüyosun jelom.sende mi dukandasın?bikaç gün ataktan sonra sebze yemeyi düşünüyorum ama haftada en az 2 gün saf protein yemem lazım..yaza bişey kalmadı valla.

bende 59 kiloyum yakında düyünüm var evlenmeden 52 olmak istiyorum dün başladım fakat tatlı isteğime yenik düştüm bugün yeniden başladım kendimi motive etmek için gelinliklere bakıyorum :) geçen yıl kuzenim yaptı ve 2 ayda 20 kilo verdi umarım bizde başarılı oluruz

bende 59 kiloyum yakında düyünüm var evlenmeden 52 olmak istiyorum dün başladım fakat tatlı isteğime yenik düştüm bugün yeniden başladım kendimi motive etmek için gelinliklere bakıyorum :) geçen yıl kuzenim yaptı ve 2 ayda 20 kilo verdi umarım bizde başarılı oluruz

canım senın cok az fazlan var olursun merak etme fazla kasmana bile gerek yok :)

:( konu rakamlar olunca az gözüküyo ama önemli olan vicudunda sıkılaşması bn 4 yıl spor yaptım ve 57 olmama rağmen 36 beden bol gelirdi koşullar yüzünden bıraktım ve şuan 38 dar geliyo 59 kg olmama rağmen bu yüzdende çok takıyorum sanırım

:KK43: konu rakamlar olunca az gözüküyo ama önemli olan vicudunda sıkılaşması bn 4 yıl spor yaptım ve 57 olmama rağmen 36 beden bol gelirdi koşullar yüzünden bıraktım ve şuan 38 dar geliyo 59 kg olmama rağmen bu yüzdende çok takıyorum sanırım

yerinde olsam spora ağırlık verirdim daha çok hem sıkılaşır hem kilo verirsin çok sıkı diyet yapmana gerek yok kuzum ;)

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
peynir
çay

öğlenleyin arkadaşlarla buluşacağız kurabiye denedim ilk defa yanımda götürmek için çayın yanına . tadını ben çok beğendim .

MALZEMELER:(20 adet için)
-1 yumurta
-4 yk yulaf kepeği
-3 yk yağsız yoğurt
-4 yk lor(az tuzlu olan bir peynir seçin.tercihen kendi yaptığınızı kullanın)
-3 yk toz tatlandırıcı
-1 tatlı kaşığı kakao
-1/2 paket kabartma tozu
-4-5 damla tereyağ aroması
-6-7 damla vanilya aroması
Fırın 180 derecede ısıtılır.Kepek,tatlandırıcı,kakao,kab.tozu ve lor iyice karıştırılır.Yumurta,yoğurt ve aromalar eklenerek çırpılır.(Lorun iyice ufalanmasına dikkat edin ki yerken ağızda hissedilmesin.)
Yağlı kağıt üzerine kaşık yardımıyla istenen büyüklükle paylaştırılır ve yaklaşık 20 dk.pişirilir.
Soğuyana dek fırında bırakılır.
Afiyet olsun:)

bir de beze yaparım belki yanına google dan bakıp daha önce yapmıştım çok hoş olmuştu.

bide çikolata kırizlerimeee çağreeee günde 4 tane yer oldum dahada olsa yemeye devam ederim :KK43:

bende o yüzden kilo aldım ah o eti karam yok mu mahvetti beni :D dün 1,5 saate yakın spor yaptım eve geldim yemek yemedim dayanamadım yine çikolata yedim nerdeyse 1,5 tane.sonra derin vicdan azabı :)

tamam canım evde yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam inş. pes etmem çünkü nişanlımda minyon tipli yanında dana gibi duruyorum

bak leslie diye bi hatun var evde çok iyi spor yaptırıyo youtube dan bak..bide billy blanks diye bir zenci cardiyocu adam manyak cardio yaptırıyo çok zorlancaksın ama deli kilo verirsin takip et izle evde yap;)

Back