Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet atakta günde 20 dk koşu bandında yürüdüm seyirdeyse 30 ar dk. yürüdüm .kendimi mecbur kıldım yoksa halim olmuyor normalde :KK51:
kilo vermem yavaşlayınca bir kaç gün 60 ar dk yürüdüm hızlandı gene.halim olmadığı halde sürüne sürüne de olsa yürüdüm

et ağırlıklı beslenirsem benim de miğdem bulanıyor. eti günde 1 öğünde yiyorum genellikle. yoğurt peynir süt yumurtayla besleniyorum.

ben de meyve delisiydim nasıl aştın dersen bilmiyorum gerçekten. alternatifler buldum , meyve çayları içtim , pudinglerimin içine portakal kabuğu limon kabuğu attım .

canım maşallah süpersin.ben hiç puding vs yapmadım.yumurta,peynir,haşlanmış tavuktan başka bişey yemediğim için midem çok bulanıyor.farklı şeyler denemem lazım.

tatlandırıcı bulundur evde
canın tatlı isteyince sütün içine 2 yemek kaşığı tatlandırıcı
1 tatlı kaşığı nişasta
1 tatlı kaşığı kakao
1 bardak süt kat

çok güzel puding oluyor hem de görüyorsun ki tatlı isteği uçup gidiyor
yakın zamanda ben de aynı şeyi yaşadım evde protein adına ne buduysam yedim :KK22: tatlılar yaptım .
zero kola içtim zorla kaçamaksız akşamı ettim ama geçti sonra yeme krizi

bir de dukan helva tarifim var
2 yemek kaşığı tepeleme yulaf kepeği
2 yemek kaşığı tatlandırıcı
1 bardak süt(azar azar kıvamına göre ekleliyor)
tarçın:
yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı zeytinyağında kavur rengi koyulaşana kadar
sütle tatlandırıcıyı karıştır ve tencereye kat
piştikçe kıvam alacak ve irmik helvasına benzeyecek
.kıvamı koyulaştıktan sonra üzerine de tarçın dök
şak diye kesiyor tatlı isteğini (gerçek bol yağlı bir helva lezzeti bekleme, yediğin halde kilo aldırmayan bir tatlı olduğunu düşünüp mutlu ol :-))

canım çoook teşekkür ederim ikisini de deneyeceğim.Seyir de mi yiyebiliyoruz bunları sadece?

canım maşallah süpersin.ben hiç puding vs yapmadım.yumurta,peynir,haşlanmış tavuktan başka bişey yemediğim için midem çok bulanıyor.farklı şeyler denemem lazım.

dene dene hele ataktan sonra menemen nasıl tatlı gelio biliyor musun , ya da köz patlıcan . yemek çeşidi çok fazla aslında tadını çıkartınca keyifle gidiyor kilocuklar

evet atak döneminde 1,5 kaşık yulaf kepeğiyle yapıyorsun
ben severek yiyorum hatta oğluş da elimden kaçırıyor çoğu aman yiyor kreplerimi
2 yumurta
2 yemek kaşığı tepeleme yulaf kepeği
1 kaşık yoğurt
maydonoz nane dereotu
tuz

yapışmaz tavaya ince bi şekilde döküyorum hatta fazla pişirim kurutuyorum çıtır çıtır yiyorum.normalde de yumuşak ekmek yiyemem. sert olmasın diyorsan biraz daha kalın dökersin

şimdi tam hatırlamıyorum bu tarife yakın dukan kek tarifi vardı google a yazınca çıkıo. fırında ekmek gibi pişirion çok lezzetli oluyor.

bunu yarın sabah deneyeceğim inşallah canım çoook teşekkür ederim.atakta maydonoz kullanabiliyor muyum peki?

dene dene hele ataktan sonra menemen nasıl tatlı gelio biliyor musun , ya da köz patlıcan . yemek çeşidi çok fazla aslında tadını çıkartınca keyifle gidiyor kilocuklar

sadece atak zorluyo aslında sonrasında normal diyet yapıyosun aslında.sen haftanın kaç günü atak yapıyorsun canım.

canım çoook teşekkür ederim ikisini de deneyeceğim.Seyir de mi yiyebiliyoruz bunları sadece?

bunlar seyire uygun ama miktarlarını ayarlayarak atakda da tüketebilirsin
helvayı yapabilirsin atakta
pudingi seyirde yapsan daha iyi olur. kakao atakda yok ,nisasta var mıydı atakta hatırlamıyorum yanlış olmasın.ama sütü ısıtıp tatlandırıcı ve tarçınla karıştırınca da güzel oluyor.

sadece atak zorluyo aslında sonrasında normal diyet yapıyosun aslında.sen haftanın kaç günü atak yapıyorsun canım.

evet kesinlikle
atak da zorlamıyor zamanla,
farzet ki evde sebze kalmamış o gün öyle düşün , izinli ne varsa yiyebiliyorsun gene . ben acıktıkça peynir yerim lor yerim. lorun içine maydonoz taze nane koyar kaşıklarım . yoğurdun içine tatlandırıcı katar yerim . bir gün sebzeli bir gün sebzesiz 3-4 güne tekabül ediyor yaklaşık .

dukan kitabında yazıyordu canım baş dönmesinin sebebini. tuz bakımından sıkı bir diyet uygulanırsa tansiyon düşüklüğüne sebep olur diyordu bir de 1,5 litreden fazla su tüketimi de buna sebep olabilir diyordu. bende de aynı problemler var ama hafiflettim bunlara dikkat ederek . yediklerime normal şekilde tuz atıyorum ve suyu en fazla 1,5 litre içiyorum .
benimkiler de doğum sonrası kiloları malesef

Tesekkur ederim cnm ☺ cok istiyorum bende bu kilolardan kurtulmayi. O guzel tariflarindende bizimle paylas olur mu yeni baslayanlara tuyolarini eksik etme ;)

Kilo bildirimi guni ama benden baska yapan yok gene
Baslangic tarihi:04/01/2016
Baslangic kilo:76.7
Gecen haftaki kilo:66.8
Simdiki kilo:65.8
Bu hafta giden:1 kilo
Toplam giden10.9 kilo
sürekli takipteyim ama feci halde bozmuştum tekrar başladım ben de kilo bildirimi yapacağım artık.. yalnız sana helal çok güzel gidiyorsun rabbim bana da aynı başarıyı göstersin

yulaf ezmesi almıştım ama o olmuyor sanırım tadı da yencek gibi gelmedi bana . ben de kipadan aldım az önce 5 küsüra doğalsan marka . migroslarda da var burada ki ben ilçede oturuyorum .

Ya arkadaslar ben suan disardan gwldim ve cevremde 3 tane koskoca kucuk capli avm gezdim ama yulaf kepegi bulamadim. Her yerde yulaf ezmesi var. Yulaf ezmesi olmaz mi simdi. Ya da aralarindaki fark ne ?

canım heryer satıyo migrosların hepsinde var sarı kutu.bizim küçük markette bile gördüm geçenlerde.hep alıp kullanmayanlardanım tadını sevemedim hiç.

canım heryer satıyo migrosların hepsinde var sarı kutu.bizim küçük markette bile gördüm geçenlerde.hep alıp kullanmayanlardanım tadını sevemedim hiç.

krepi güzel oluyor içine kattıklarınla doyucu da üşenirsem eğer tatlandırıcı yoğurda katıp kepeği kullanıyorum dene öyle tok tutuyor balım

Back