Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende o yüzden kilo aldım ah o eti karam yok mu mahvetti beni :KK70: dün 1,5 saate yakın spor yaptım eve geldim yemek yemedim dayanamadım yine çikolata yedim nerdeyse 1,5 tane.sonra derin vicdan azabı :)
eveet her diyete girdiğimde ben :) sanırım çok aç bırakıyoruz kendimizi ve kan şekeri sürünüyo çikolataya sığınıyoruz

bende o yüzden kilo aldım ah o eti karam yok mu mahvetti beni :KK70: dün 1,5 saate yakın spor yaptım eve geldim yemek yemedim dayanamadım yine çikolata yedim nerdeyse 1,5 tane.sonra derin vicdan azabı :)

tatlı krizin gelince tatlandıırıcıyla herhangi bir tatlı yap , geçiyor hemen kriz
bir de evde çikolata bulundurma ve kriz anında markete gitme :KK51:

Nasil gidiyor kizlaarrr bugun hic kacamak olmadan sabah ve ogleni atlattim. Aksam da yulaf ezmeli yogurt yerim acikirsam. Ikinci gunude tamamliyoruumm. Geriye 4 gun atagim kaliyor. Ben kebabi cok severim ogle yemevimde tavuk kebap yaptim cift tarafli granit tavada yaninda bir kase yogurt ve sogan piyazi.. Atagi boyle tamamlarim insallah.

Doğumdan sonra bana kalan 20 kilonun 15ini dukanla vermiş biri olarak dukana minnettarım fakat malesef bıraktığım anda 5 kg geri aldım. Bu dukandan kaynaklanmıyor tabiki benden kaynaklanıyor diyeti bırakınca hunharca saldırılan pastalar hamurlar sana tabiki kilo olarak dönecek:oops:. Şuan kalan 8 kg için, napabilirim diye düşündüm yürümeyi çok seviyorum fakat baska seyler aradım ve 20 gündür fitness blender'ı keşfettim evimi küçük bir spor salonu haline getirdim günde 1 saat hit cardio yapıyorum ve 1 saatlik hızlı tempo yürüyüşe es değer yaklaşık 400 kalori yakıyorum. Bunun yanında tüm yeme düzenimde değişti daha sağlıklı ve daha doğal besleniyorum..

Doğumdan sonra bana kalan 20 kilonun 15ini dukanla vermiş biri olarak dukana minnettarım fakat malesef bıraktığım anda 5 kg geri aldım. Bu dukandan kaynaklanmıyor tabiki benden kaynaklanıyor diyeti bırakınca hunharca saldırılan pastalar hamurlar sana tabiki kilo olarak dönecek:oops:. Şuan kalan 8 kg için, napabilirim diye düşündüm yürümeyi çok seviyorum fakat baska seyler aradım ve 20 gündür fitness blender'ı keşfettim evimi küçük bir spor salonu haline getirdim günde 1 saat hit cardio yapıyorum ve 1 saatlik hızlı tempo yürüyüşe es değer yaklaşık 400 kalori yakıyorum. Bunun yanında tüm yeme düzenimde değişti daha sağlıklı ve daha doğal besleniyorum..

dukan kitabında diyor zaten bırakırsanız fazlasıyla alırsınız diye. yani bu diyeti kilo verdikten sonra aynı tempo dikkat ederseniz kilonuzu korursunuz diyor. diyet yaptığımı duyanlardan da aynı şekilde tepki aldım ben . bizim tanıdık vardı dukan diyetini bırakınca 20 kg aldı diye filen ..

sporun çok güzel yemene de dikkat ettiğin sürece kilo verememen için sebep kalmıyor. benim de fazlalık doğumdan bana kalan 20 kg kadar vardı 10 kg ı gitti yaklaşık 1 ayda. kaldı 7-8 kilo

Nasil gidiyor kizlaarrr bugun hic kacamak olmadan sabah ve ogleni atlattim. Aksam da yulaf ezmeli yogurt yerim acikirsam. Ikinci gunude tamamliyoruumm. Geriye 4 gun atagim kaliyor. Ben kebabi cok severim ogle yemevimde tavuk kebap yaptim cift tarafli granit tavada yaninda bir kase yogurt ve sogan piyazi.. Atagi boyle tamamlarim insallah.

süpersin canım maşallah ben de nutellaya saldırmam dısında iyiydi..ama spor ve sauna dan sonra sanırım kan sekerim fena dusuyo regl donemım de yakın hala olmadı.onun sıkıntısı da var sanırım.bugün ve yarın inşallah kaçamaksız atlatıcam.cuma tartılmayı düşünüyorum.

kesinlikle haklısın canım..şu tadelle çikolatalar var ya üzerinde 85 kalori yazan..onlardan mı alsam acaba tatlı krizlerim için?

tavsiye etmem , içerisindeki etkin maddeler sebebiyle tatlı isteğini kesmeyip daha da arttırıyor. bu da rejim yapmanı daha da zorlu hale getiriyor. en azından hedeflediğin kiloya kadar kendi çikolatanı yap dukan diyeti dukanella tarifi diye yazarsan çıkar . ben henüz denemedim ama çikolata krizine girersem denerim .

tavsiye etmem , içerisindeki etkin maddeler sebebiyle tatlı isteğini kesmeyip daha da arttırıyor. bu da rejim yapmanı daha da zorlu hale getiriyor. en azından hedeflediğin kiloya kadar kendi çikolatanı yap dukan diyeti dukanella tarifi diye yazarsan çıkar . ben henüz denemedim ama çikolata krizine girersem denerim .

:(:(:(:( irademe hiç hakim olamıyorum tatlı konusunda malesef..denerim ama canım sağol .

Kızlar merhaba. Ben tüp mideliyim 40 küsür kilo vermişken şimdi geri almaya başladım. 10 kilo vermek istiyorum. Ama bu dönem Bebek istiyoruz ne Zaman nasip olur bilmiyorum fakat ben bu diyete başlasam ve hamile kaldığımda bıraksam mı yoksa yarıda kesmek daha mı kötü olur?

Kızlar merhaba. Ben tüp mideliyim 40 küsür kilo vermişken şimdi geri almaya başladım. 10 kilo vermek istiyorum. Ama bu dönem Bebek istiyoruz ne Zaman nasip olur bilmiyorum fakat ben bu diyete başlasam ve hamile kaldığımda bıraksam mı yoksa yarıda kesmek daha mı kötü olur?

bu diyetin hamilelik çin versiyonu da var , kitap varsa elinde iyice oku bi
mana mantıklı geldi
hamilelikte de devam etmeyi düşünürüm çok kilo almamak için

Atak evremin 3.gunu bitti veee kacamaksiz oldugu icin gayet mutluyum. Sadece taze fasulye yemeginde bir kasik tattim nefsimi korelttim. Bakalim cumartesi kac kilo gelecegimmm ☺

çoğu gitmiş azı kalmış sonra gelsin sebzeli daha da çeşitli günler . .
hiç kaçamak yapmazsan, kilo vermen duraksamaya girmez. daha da büyük rakamların gittiğini görürsün. hayal kırıklığına uğratmaz seni diyet. emeğinin karşılığını misliyle verir.

Back