Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım maşallah süpersin.ben hiç puding vs yapmadım.yumurta,peynir,haşlanmış tavuktan başka bişey yemediğim için midem çok bulanıyor.farklı şeyler denemem lazım.

canım çoook teşekkür ederim ikisini de deneyeceğim.Seyir de mi yiyebiliyoruz bunları sadece?

canım maşallah süpersin.ben hiç puding vs yapmadım.yumurta,peynir,haşlanmış tavuktan başka bişey yemediğim için midem çok bulanıyor.farklı şeyler denemem lazım.

dene dene hele ataktan sonra menemen nasıl tatlı gelio biliyor musun , ya da köz patlıcan . yemek çeşidi çok fazla aslında tadını çıkartınca keyifle gidiyor kilocuklar

bunu yarın sabah deneyeceğim inşallah canım çoook teşekkür ederim.atakta maydonoz kullanabiliyor muyum peki?

dene dene hele ataktan sonra menemen nasıl tatlı gelio biliyor musun , ya da köz patlıcan . yemek çeşidi çok fazla aslında tadını çıkartınca keyifle gidiyor kilocuklar

sadece atak zorluyo aslında sonrasında normal diyet yapıyosun aslında.sen haftanın kaç günü atak yapıyorsun canım.

canım çoook teşekkür ederim ikisini de deneyeceğim.Seyir de mi yiyebiliyoruz bunları sadece?

bunlar seyire uygun ama miktarlarını ayarlayarak atakda da tüketebilirsin
helvayı yapabilirsin atakta
pudingi seyirde yapsan daha iyi olur. kakao atakda yok ,nisasta var mıydı atakta hatırlamıyorum yanlış olmasın.ama sütü ısıtıp tatlandırıcı ve tarçınla karıştırınca da güzel oluyor.

sadece atak zorluyo aslında sonrasında normal diyet yapıyosun aslında.sen haftanın kaç günü atak yapıyorsun canım.

evet kesinlikle
atak da zorlamıyor zamanla,
farzet ki evde sebze kalmamış o gün öyle düşün , izinli ne varsa yiyebiliyorsun gene . ben acıktıkça peynir yerim lor yerim. lorun içine maydonoz taze nane koyar kaşıklarım . yoğurdun içine tatlandırıcı katar yerim . bir gün sebzeli bir gün sebzesiz 3-4 güne tekabül ediyor yaklaşık .

Tesekkur ederim cnm ☺ cok istiyorum bende bu kilolardan kurtulmayi. O guzel tariflarindende bizimle paylas olur mu yeni baslayanlara tuyolarini eksik etme

Kilo bildirimi guni ama benden baska yapan yok gene
Baslangic tarihi:04/01/2016
Baslangic kilo:76.7
Gecen haftaki kilo:66.8
Simdiki kilo:65.8
Bu hafta giden:1 kilo
Toplam giden10.9 kilo
sürekli takipteyim ama feci halde bozmuştum tekrar başladım ben de kilo bildirimi yapacağım artık.. yalnız sana helal çok güzel gidiyorsun rabbim bana da aynı başarıyı göstersin

yulaf ezmesi almıştım ama o olmuyor sanırım tadı da yencek gibi gelmedi bana . ben de kipadan aldım az önce 5 küsüra doğalsan marka . migroslarda da var burada ki ben ilçede oturuyorum .

Ya arkadaslar ben suan disardan gwldim ve cevremde 3 tane koskoca kucuk capli avm gezdim ama yulaf kepegi bulamadim. Her yerde yulaf ezmesi var. Yulaf ezmesi olmaz mi simdi. Ya da aralarindaki fark ne ?

canım heryer satıyo migrosların hepsinde var sarı kutu.bizim küçük markette bile gördüm geçenlerde.hep alıp kullanmayanlardanım tadını sevemedim hiç.

canım heryer satıyo migrosların hepsinde var sarı kutu.bizim küçük markette bile gördüm geçenlerde.hep alıp kullanmayanlardanım tadını sevemedim hiç.

krepi güzel oluyor içine kattıklarınla doyucu da üşenirsem eğer tatlandırıcı yoğurda katıp kepeği kullanıyorum dene öyle tok tutuyor balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…