evet hemen kendimize gelmemiz lazım :) benimde bu hafta + gösteriyor ama bakalımAl benden de o kadar...diyetimi bozmadım ama hirsim kalmadı motivasyon sıfır basküle hep sabit gr oynamiyor valla pes etmekten çok korkuyorum günleri bile sayardim şimdi kaçıncı gunumdeyim onu bile bilmiyorum acil toparlanmam lazım
Ben de istemiyorummmm :)) ben de artidayim canım yalnız diilsin :) o zaman bu hafta biraz yuklenelim daha sıkı yapalım ben hiç bozmadim ama nerdeyse her gün light puding light muhallebi vs. Bir kase yiyorum suyu azalttim falan filan yani saldim iyice duraklatti sanırımevet hemen kendimize gelmemiz lazım :) benimde bu hafta + gösteriyor ama bakalımyok yok bozmak yok ben artık şişko olmak istemiyorummmmmm.............
Aynen bende hergün tatlı yedim.yeşil çayı biraktim.yoğurt yemedim.dediğin gibi Bu hafta daha sıkı yapalım.tabi ben daha regl olmadım ve tuvalet sorunum varBen de istemiyorummmm :)) ben de artidayim canım yalnız diilsin :) o zaman bu hafta biraz yuklenelim daha sıkı yapalım ben hiç bozmadim ama nerdeyse her gün light puding light muhallebi vs. Bir kase yiyorum suyu azalttim falan filan yani saldim iyice duraklatti sanırım
Demek ki aynı durumdaymisiz :)) o zaman hemen motivasyonumu zu arttiriyoruz ve pazartesiden itibaren asiliyoruz...ben gerekirse iki gün üst üste protein yapayım diyorum çok durakladim çünkü reglime de bitti inş sen de en kisa zamanda regl olur o gerginlikten ve odemden kurtulursunAynen bende hergün tatlı yedim.yeşil çayı biraktim.yoğurt yemedim.dediğin gibi Bu hafta daha sıkı yapalım.tabi ben daha regl olmadım ve tuvalet sorunum var
inşallah canım..evet tam gaz devamm...Demek ki aynı durumdaymisiz :)) o zaman hemen motivasyonumu zu arttiriyoruz ve pazartesiden itibaren asiliyoruz...ben gerekirse iki gün üst üste protein yapayım diyorum çok durakladim çünkü reglime de bitti inş sen de en kisa zamanda regl olur o gerginlikten ve odemden kurtulursun
Canım mrb sorunları halletmissiniz senin adına çok sevindim bak demiştim sana kendini üzme hersey birazcık zaman verdiğinizde yoluna girer diye :) inş araştırmaların sonucunda sana uygun bir merkez bulursun..ama çok sarkma yoksa sporla halledebilirsin gerdirmeye gerek kalmadanKizlar merhaba bende bir kaç gündür ankarada kimyasal peeling ve epilasyon yapan düzgün yerler arastirmaktan kafayı yicemkarın germe ve göğüs ameliyatında doktorda karar kıldım ama epilasyon ve diğer isteklerim için düzgün hastane yada güzellik merkezinde karar kilamadim site site dolaşmaktan kafayı yedim
çok araştırmakta iyi değil canım.insanın kafası karışıyor..umarım en kısa zamanda aradığın doğru kişileri bulursun..Kizlar merhaba bende bir kaç gündür ankarada kimyasal peeling ve epilasyon yapan düzgün yerler arastirmaktan kafayı yicemkarın germe ve göğüs ameliyatında doktorda karar kıldım ama epilasyon ve diğer isteklerim için düzgün hastane yada güzellik merkezinde karar kilamadim site site dolaşmaktan kafayı yedim
Tebrikler canım 300 gr hiç yoktan iyidir senin adına sevindim ben hala artidayim moralim sıfır bıktım artık bu vücuttan :) bu hafta da böyle devam ederse birakicam artikbildirim günü,biraz geç oldu ama
başlangıç tarihi :24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:73,7
güncel kilo:73,4
hedef kilo:60
son anda + dan kurtuldum..ama bu gidişle galiba tam tarihinde hedef kiloma ulaşamayacağımyinede olumlu bakmaya çalışıyorum..az buz değil diyete başlayalı 2 ayı devirdim ve 9,5 kilo vermişim :) azı bitti çoğu kaldı ha gayret
pes etme canım..acaba yanlış bişiyler mi var..ne zaman başladın,ne kadar kilo verdin,kaç gündür +dasın,kaçamak yaptın mı ? beraber çözüm bulmaya çalışalım...o kadar emek verdin yazık olmasın..her gün ne yediysek buraya yazalım,hem fikir olur.. bide kitapta uzun duraklamalarda yapılacak yumruk var ona bakabilirsin...Tebrikler canım 300 gr hiç yoktan iyidir senin adına sevindim ben hala artidayim moralim sıfır bıktım artık bu vücuttan :) bu hafta da böyle devam ederse birakicam artik
selam canım..gel sende bekleriz..bence düzgün yapıldığında sağlıksız değil..tatlı yiyebilirsin bu diyette..tatlandırıcı ile yapılan bir sürü tatlı varSelam kizceler. Artik kendime dur demem lazim ama diyemiyorumsıkıcı diyet listelerini sevmiyorum. Ama et yemeyi cok seviyorum bu diyete karar kildim. Dukanin doktorlugu elinden alinmis, diyeti sagliksizmis diyorlar dogru mu bu? Kendime uygun bir diyet buldum su söylenenlere bakin :/ Birkac güne regl olucam,regl sonu baslamayi düsünüyorum. Vermem gereken en az 8,10 kilo var. Umarim faydasi olur bu diyetin. Tatli ihtiyacimi karsilamak cok sorun olacak benim icin,bir de aksamlari cayin yaninda atistirmaktan vazgecmem gerekecek galiba Motive olurum sayenizde diye düsündüm, birbirimize destek olalim bacilar :))
bence 47 günde 7 kilo çok iyi..regl dönemin olduğu için artı gördün sanırım..şimdi bittiğine göre vericeksin..bir hafta tatlı yeme,suyu çoğalt,yeşil çay içmiyorsan hergün 2 fincan iç ve birazda hareketini çoğalt..nacizane fikrim..bakalım bu hafta ne olacak..ama bence sakın bırakma..ne dedik;artık şişko olmak yook10 gün önce 76.6 ydım canım ama 10 gündür 77.8, 77.6, en son bugün 77.4 gördüm motivasyon gitti diyetin dışında hiçbişey yemiyorum hiç bozmadim ama regl donemim olduğu için hergün bir kase light puding faln yedim biraz da suyu azalttim ama tek bir kacamagim bile yokböyle olunca diyete olan inancım gitti 46 47 gün faln oldu diyete başlayalı giden kilo 7.3 civarı çok sıkıldım tatlım moralim yerlerde
İnş canım moralin hic bozulmasın merak etme 73 değil 63 leri görücez seninleİnş canım umarım dediğin gibi olur ya böyle konuşunca biraz moral buluyorum basküle çıkınca dipteyim sondayim :) zaten bugünden itibaren kestim tatlı falan bakalım sonuç ne olacak inş düzelir ben de senin gbi 73 leri görmek istiyorum :) 75 psikolojiksinir oldu bende:) en azından sen artilardan kurtuldun şişko olmicaksin :)
Hadi ins hemencik görelim o günleri :) inş birkaç güne kendime gelirim ben de :) desteğin için teşekkürler canımİnş canım moralin hic bozulmasın merak etme 73 değil 63 leri görücez seninleve inşallah nonstop ve Bütün kızlarla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?