Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar merhaba. Dukan testi yaptim bana atak 3 gün verdi 1 kilo icin hem de. Bu cok az degil mi? 3 günlük atak cok az geldi yani bana. Benim isin dogrusu cok vaktim yok :KK43: sehir disina cikicam mart basi yeni bi düzen kurucam ev ortamim olmiycak. Atak süresini uzatsam sizce 2 haftada 5-7 arasi bir sey verebilir miyim? Sonrasinda kalanlari az az versem de olur ama suan uzun süreli vaktim yok. Baska zayiflama kürü gibi ek önerileriniz varsa onlara da acigim. Biktim bu kilolardan tek avazda versem de kurtulsam be uf :))
Merhaba. Testte ne ciktiysa onu yapmalisiniz. Atagi sakin uzatmayin kafaniza gore. Sagliginizi bozmayin. 5 -7 kiloyu nasil 1-2 haftada almadiysak bu kadar kisa zamanda da verebileceginizi dusumek hayal olur.
En saglikli sekilde testteki gunlere sadik kalarak kilo vermenizi oneririm. Sakin sok diyetlere de akliniz kaymasin. Unutmayin ne kadar yavas verirseniz o kadar kolay korursunuz formunuzu

10 gün önce 76.6 ydım canım ama 10 gündür 77.8, 77.6, en son bugün 77.4 gördüm motivasyon gitti diyetin dışında hiçbişey yemiyorum hiç bozmadim ama regl donemim olduğu için hergün bir kase light puding faln yedim biraz da suyu azalttim ama tek bir kacamagim bile yok :KK43: böyle olunca diyete olan inancım gitti 46 47 gün faln oldu diyete başlayalı giden kilo 7.3 civarı çok sıkıldım tatlım moralim yerlerde :KK43:
Merhaba :) merak ettim light puding derken su markette satilanlar mi yediginiz. Yoksa dukana uygun siz mi yapiyorsunuz pudiginiz

Arkadaslar Merhaba. Bişey danısmak istiyorum.2015 hazıran ayında dukan dıyetii yaptım . Güclendirmeyi yapmadan bıraktım fazlasıyla geri aldım şimdi tekrar baslamak istiyorum verebilir miyim sizce?Bir yılda 2 defa yapılmaz diyorlar da

iyi akşamlar kızlar :KK66: nasıl geçti gününüz..bugün benim sebze günümdü..sebze günlerini çook seviyorum :) kocaman bi salata yapıp bi güzel yedim :)
Slm canım :) eksileri gördüğümde çok daha iyi olacağım :) afiyet olsun sebze günleri çok güzel oluyor tabi sabahında arti olmazsa daha da güzel :))

Slm canım :) eksileri gördüğümde çok daha iyi olacağım :) afiyet olsun sebze günleri çok güzel oluyor tabi sabahında arti olmazsa daha da güzel :))
eksileri göreceksin ben inanıyorum :) evet artı oluyor ama olsun yinede sebze yemek güzel :) bazen et yemekten midem bulanıyor günah olmasın ama :(

Arkadaslar Merhaba. Bişey danısmak istiyorum.2015 hazıran ayında dukan dıyetii yaptım . Güclendirmeyi yapmadan bıraktım fazlasıyla geri aldım şimdi tekrar baslamak istiyorum verebilir miyim sizce?Bir yılda 2 defa yapılmaz diyorlar da
benim bi fikrim yok açıkçası ama yapabilirsin bence..hazirandan bu yana nasıl 2 katı aldın,çünkü daha çok olmamış o_O

eksileri göreceksin ben inanıyorum :) evet artı oluyor ama olsun yinede sebze yemek güzel :) bazen et yemekten midem bulanıyor günah olmasın ama :KK43:
Aynen canım zaten et çok tuketmezdim ama sanırım hayatımın geriye kalaninda hiç yiyemeyecegim :) Allah yokluğunu aratmasin tabi inş. .Bu arada iki gündür sebze yemiyorum tatlıyi da kestim bu sabah 75.8 i gördüm mutluyum yani :) inş 75 in altını görürsem kuş gibi hafifleyecegim :)

Kizlar merhaba. Dukan testi yaptim bana atak 3 gün verdi 1 kilo icin hem de. Bu cok az degil mi? 3 günlük atak cok az geldi yani bana. Benim isin dogrusu cok vaktim yok :KK43: sehir disina cikicam mart basi yeni bi düzen kurucam ev ortamim olmiycak. Atak süresini uzatsam sizce 2 haftada 5-7 arasi bir sey verebilir miyim? Sonrasinda kalanlari az az versem de olur ama suan uzun süreli vaktim yok. Baska zayiflama kürü gibi ek önerileriniz varsa onlara da acigim. Biktim bu kilolardan tek avazda versem de kurtulsam be uf :))
bencede testte ne çıktıysa öyle yapmalısın..hadi bilemedin bi gün fazla yap.demek ki kilon fazla değil.ayrıca atakta verilen kilo vücuttaki ödem.yani fazla uzatmanın anlamı yok.önemli olan seyirde verilen kilo..keşke tek avazda verilebilse ama tek avazla almadık unutma ;)

Bir yılda iki defa yapılma konusunda birsey diyemeyecegjm ben de ama diyetin en fazla iki kez yapılabileceğini biliyorum

Aynen canım zaten et çok tuketmezdim ama sanırım hayatımın geriye kalaninda hiç yiyemeyecegim :) Allah yokluğunu aratmasin tabi inş. .Bu arada iki gündür sebze yemiyorum tatlıyi da kestim bu sabah 75.8 i gördüm mutluyum yani :) inş 75 in altını görürsem kuş gibi hafifleyecegim :)
çok sevindim senin adına :) ben eti çok severdim ama yağsız hiç bir şeye benzemiyormuş onu anladım :D

Mrb :) hacar a katılıyorum atak döneminde baskulde gorecegin eksiler vücudundan attığın ödem olacak yağ kaybin seyir döneminde başlayacak canım. .yaklaşık 50 günde 8 kilodan ancak kurtuldum ben :)) keşke 2 haftada ulassan hedefine ama öyle bile olsa kalıcı olmaz umarım istediğin kiloya en kisa zamanda ulasirsin :)

çok sevindim senin adına :) ben eti çok severdim ama yağsız hiç bir şeye benzemiyormuş onu anladım :KK70:
Teşekkür ederim :)) evettt yağsız hayat çok zormuş canım ama işte zayıflama uğruna nelere alıştı bu zavallı bedenlerimiz :)) inan 69 u görsem orda bile gecebilirim güçlendirmeye :) inş bir daha duraklama olmaz 75 in altını gören kadr sebze yemeyecegim :))

Teşekkür ederim :)) evettt yağsız hayat çok zormuş canım ama işte zayıflama uğruna nelere alıştı bu zavallı bedenlerimiz :)) inan 69 u görsem orda bile gecebilirim güçlendirmeye :) inş bir daha duraklama olmaz 75 in altını gören kadr sebze yemeyecegim :))
aynen :( benimde 73 sıkıntılı kilom..uzun süre kaldığın kiloda vücut direnç gösterirmiş ya bende 73 de takıldım 2 haftadır :( bende 69 olunca bi gün kendime tatil vericem :) abur cubur yemeyi çok severim normalde,o gün canım ne isterse yiyeceğim ;) ve o gün eşim beni ödül yemeğine çıkaracak :) bu şekilde motive olmaya çalışıyorum ;) eşim 65 de bırak diyor ama bakalım belki bende 65 de korumaya geçerim..korumada da kilo veriliyormuş,60 kiloyada korumada ulaşırım belki...
hayaller...hayaller...

aynen :KK43: benimde 73 sıkıntılı kilom..uzun süre kaldığın kiloda vücut direnç gösterirmiş ya bende 73 de takıldım 2 haftadır :KK43: bende 69 olunca bi gün kendime tatil vericem :) abur cubur yemeyi çok severim normalde,o gün canım ne isterse yiyeceğim :KK66: ve o gün eşim beni ödül yemeğine çıkaracak :) bu şekilde motive olmaya çalışıyorum :KK66: eşim 65 de bırak diyor ama bakalım belki bende 65 de korumaya geçerim..korumada da kilo veriliyormuş,60 kiloyada korumada ulaşırım belki...
hayaller...hayaller...
Ay hayaller ne güzel yazdıklarını okurken bile siritiyorum :)) ben de tam bir abur cubur canavariyim yani cansvariydim 51 gün öncesine kadar :)) evet korumada da veriliyormus inş biz de onlardan oluruz..kendimizi motive etmekten başka yol yok merak etme canım ins sen de yakinda kurtulacaksin 73 ten sonra takiliyo takiliyo ama eninde sonunda pes ediyor pis yağlar :))

Back