Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler 1 kg a yakın nerdeyse :) emekleyerek de olsa artık 73 lerdesin canım :) darısı başıma bem bugün regl oldum çok kötü hissediyorum sistim iyice onun için basküle cikmadim :)

Kizlar Şimdi tam olarak şöyle oldu. Dün akşam aradı beni açmadım sonra yarim saat sonra falan kapı çaldı kapıyı bir açtım kocaman bir ayı, çiçek ve çok güzel bir mektup yazmış bana. Okadar çok mutlu oldum ki anlatamam artık beni anladığını yazmış kayinvalidem ve eşi izah etmiş ona neden zayıflamak istediğimi ve sanırım artık beni anlıyor. Sabah yine kapı sesiyle uyandım yine çiçek ve üstünde not akşam yemeğe çıkmak istedi ve ben sanki ilk günkü gibi çok heyecanlandım ne giyecegime karar vermeye çalışırken sanki ilk defa buluşmaya gidiyorum gibi hissetim. Kızlarrrrr bir an gerçekten bitti sanmıştım içten içe çok üzülüyordum ama şuan çok mutluyum. 2 gündür biraz moralim bozuktu yazamadım size ama kalbim her zaman sizinle iyiki birbirimizi tanımışız ve iyiki benim arkadaslarimsiniz hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum ♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Tebrikler 1 kg a yakın nerdeyse :) emekleyerek de olsa artık 73 lerdesin canım :) darısı başıma bem bugün regl oldum çok kötü hissediyorum sistim iyice onun için basküle cikmadim :)
inşallah canım..peşimi bırakma izimden gel sen olmuş kurtulmuşsun,bitince bol bol -leri görürsün :) ben daha olamadım bekliyorum

çok romantik çok tebrik ederim canım..bundan sonra kimse tutamaz seni :) tam gaz hedef kiloya :)
aynen iyiki varsınız...kim bilir belki bi gün karşılıklı kahve içmekte nasip olur

Al benden de o kadar...diyetimi bozmadım ama hirsim kalmadı motivasyon sıfır basküle hep sabit gr oynamiyor valla pes etmekten çok korkuyorum günleri bile sayardim şimdi kaçıncı gunumdeyim onu bile bilmiyorum acil toparlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…