çok güzel vermişsin canım tebrikler...Başlandic tarihi:04/01/2016
Başlangiç kilo:76.7
Gecen haftaki kili:73
Guncel kilo: 71.4
Giden kilo:5.3
Hedef:58
Şu reglide bi atlatsam belki dahada hizlanirdi
hayırdır canım neler oldu,nişanlınla sorunlarınız çözüldü galiba...sevindim senin adına :)Kızlar günaydın bugün coookk ama coookk mutluyum sizler gelince anlatırım detayları hepinizi öpüyorum
Sanirim sorunları hallettiniz sevindim senin adına :)) kilo verme de hızlanır artık :)Kızlar günaydın bugün coookk ama coookk mutluyum sizler gelince anlatırım detayları hepinizi öpüyorum
Tebrikler 1 kg a yakın nerdeyse :) emekleyerek de olsa artık 73 lerdesin canım :) darısı başıma bem bugün regl oldum çok kötü hissediyorum sistim iyice onun için basküle cikmadim :)günaydınlarr...
başlangıç tarihi :24/11/2015
başlangıç kilo :83
geçen hafta kilo:74,4
güncel kilo:73,7
hedef kilo :60
-700 gr.. emekleye emekleye gidiyoruz işte
hadi kızlar sizde pazartesi günleri bildirim yapın
Tesekkur ederimçok güzel vermişsin canım tebrikler...
inşallah canım..peşimi bırakma izimden gelTebrikler 1 kg a yakın nerdeyse :) emekleyerek de olsa artık 73 lerdesin canım :) darısı başıma bem bugün regl oldum çok kötü hissediyorum sistim iyice onun için basküle cikmadim :)
çok romantikKizlar Şimdi tam olarak şöyle oldu. Dün akşam aradı beni açmadım sonra yarim saat sonra falan kapı çaldı kapıyı bir açtım kocaman bir ayı, çiçek ve çok güzel bir mektup yazmış bana. Okadar çok mutlu oldum ki anlatamam artık beni anladığını yazmış kayinvalidem ve eşi izah etmiş ona neden zayıflamak istediğimi ve sanırım artık beni anlıyor. Sabah yine kapı sesiyle uyandım yine çiçek ve üstünde not akşam yemeğe çıkmak istedi ve ben sanki ilk günkü gibi çok heyecanlandım ne giyecegime karar vermeye çalışırken sanki ilk defa buluşmaya gidiyorum gibi hissetim. Kızlarrrrr bir an gerçekten bitti sanmıştım içten içe çok üzülüyordum ama şuan çok mutluyum. 2 gündür biraz moralim bozuktu yazamadım size ama kalbim her zaman sizinle iyiki birbirimizi tanımışız ve iyiki benim arkadaslarimsiniz hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Selam canım nerelere kayboldunuz..herşey yolundadır inşallah...Selam kızlar
herhalde hepimiz aynı şeyim yapmışız kimse yok diye bakıp çıkmışızYa ben hep buralardayım canım ama kimse yazmayınca ben de pek bakmadım nasilsa kimse yok diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?