Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam canım ama malesef hicbirseyin düzeltici yok artık bende kafama takmiycam zamana birakicam oda elbet anlar beni. Diyet hiç iyi gitmiyor moral bozukluğundan + gördüm bugün daha da moralim bozuldu senin ne durumda

Selam canım ama malesef hicbirseyin düzeltici yok artık bende kafama takmiycam zamana birakicam oda elbet anlar beni. Diyet hiç iyi gitmiyor moral bozukluğundan + gördüm bugün daha da moralim bozuldu senin ne durumda
Bir şekilde hersey yoluna girer canım şu akar yatagini bulur belki de ikinizi n de biraz zamana ihtiyacı vardır sen yeter ki moralini bozma bir süre sonra yoluna girdiğinde boşuna yipratmis olma kendini. .artıları gördüm diye üzülme bana bak gram gram veriyorum ve bu hafta hep artidayim ama önünde sonunda gidecek bu kilolar bunun için canını sıkma yeter ki sağlığımız yerinde olsun..ben de bu ara pek iyi diilim bebek için uğraşıyoruz biz..Bu ay hersey hamile olduğumu söylüyordu ve gebelik testi de ikinci çizgiyi gosterince dünyalar benim oldu ama 1 saat sonrasında hastaneden negatif bir kan testiyle dönmek psikoljimizi alt üst etti test kaseti arizaliymis :(

Bir şekilde hersey yoluna girer canım şu akar yatagini bulur belki de ikinizi n de biraz zamana ihtiyacı vardır sen yeter ki moralini bozma bir süre sonra yoluna girdiğinde boşuna yipratmis olma kendini. .artıları gördüm diye üzülme bana bak gram gram veriyorum ve bu hafta hep artidayim ama önünde sonunda gidecek bu kilolar bunun için canını sıkma yeter ki sağlığımız yerinde olsun..ben de bu ara pek iyi diilim bebek için uğraşıyoruz biz..Bu ay hersey hamile olduğumu söylüyordu ve gebelik testi de ikinci çizgiyi gosterince dünyalar benim oldu ama 1 saat sonrasında hastaneden negatif bir kan testiyle dönmek psikoljimizi alt üst etti test kaseti arizaliymis :KK43:
moralin bozulmasın canım..bu işler hep morale bakıyor biliyorsun..stres yapma..demesi kolay diyeceksin ama bu sıkıntıları fazlasıyla çekmiş biri olarak söylüyorum bunu...hayırlısı ile inşallah vakti zamanı gelince tez vakitte Allah'ım size de nasip etsin...:KK46:

moralin bozulmasın canım..bu işler hep morale bakıyor biliyorsun..stres yapma..demesi kolay diyeceksin ama bu sıkıntıları fazlasıyla çekmiş biri olarak söylüyorum bunu...hayırlısı ile inşallah vakti zamanı gelince tez vakitte Allah'ım size de nasip etsin...:KK46:
Amin canım çok teşekkür ederim. .bence uzun zamandır bu konudan muzdaribim tam rahatlamistim birkaç aydır şu aptal test sinirlerimi bozdu reset attirip başa döndürdü :( birkaç güne hafizamdan silinir inş. .aynen dediğin gibi mutlaka vardır bir zamanı..senin diyet nasıl gidiyor

Iciyorum evet form cay iki bardak.bu ara arttirsammi acaba.bide yatmadan kirmizi pul biberli yogurt yiyorum ben.ama yogurdum light degil.ev yapimi
bende yiyorum yoğurt karışımını..ama bir dr dedi ki sabah aç karnına yiyin..sende öyle dene.akşamları yediklerini azalt.bazı dönemlerde duraklama oluyor.kafanı takma.devamm..

Amin canım çok teşekkür ederim. .bence uzun zamandır bu konudan muzdaribim tam rahatlamistim birkaç aydır şu aptal test sinirlerimi bozdu reset attirip başa döndürdü :KK43: birkaç güne hafizamdan silinir inş. .aynen dediğin gibi mutlaka vardır bir zamanı..senin diyet nasıl gidiyor
evet canım hayırlısı..sen rahat ol..inşallah burdan en yakın zamanda güzel sonuçlarınıda duyurursun..
benimde bu akşam günüm vardı ve sıfır kaçamak :KK9: umarım sonuçları eksi olarak alırım..

Bir şekilde hersey yoluna girer canım şu akar yatagini bulur belki de ikinizi n de biraz zamana ihtiyacı vardır sen yeter ki moralini bozma bir süre sonra yoluna girdiğinde boşuna yipratmis olma kendini. .artıları gördüm diye üzülme bana bak gram gram veriyorum ve bu hafta hep artidayim ama önünde sonunda gidecek bu kilolar bunun için canını sıkma yeter ki sağlığımız yerinde olsun..ben de bu ara pek iyi diilim bebek için uğraşıyoruz biz..Bu ay hersey hamile olduğumu söylüyordu ve gebelik testi de ikinci çizgiyi gosterince dünyalar benim oldu ama 1 saat sonrasında hastaneden negatif bir kan testiyle dönmek psikoljimizi alt üst etti test kaseti arizaliymis :KK43:

Canım her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Rabbim ol desin oluverir belkide sizin doğru zaman değildir şuanda. Sakın moralini bozma eminim ki hiç ummadığın bir anda hamile olduğunu öğreneceksin. Bizde burda senin adına ikinci kez mutlu olucaz inşallah. Amin.

Canım her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Rabbim ol desin oluverir belkide sizin doğru zaman değildir şuanda. Sakın moralini bozma eminim ki hiç ummadığın bir anda hamile olduğunu öğreneceksin. Bizde burda senin adına ikinci kez mutlu olucaz inşallah. Amin.
Amin canım çok sagol inş Allah hepimizin gönlüne göre versin..aynen öyle. .Ol der ve oluverir..sen nasılsın sizin durumlar düzeldi mi? ben bu hafta hep artidayim hiç eksi görmedim :)

evet canım hayırlısı..sen rahat ol..inşallah burdan en yakın zamanda güzel sonuçlarınıda duyurursun..
benimde bu akşam günüm vardı ve sıfır kaçamak :KK9: umarım sonuçları eksi olarak alırım..
Ya canım o günler o misafirler catlatiyor adamı zaten sıfır kacamakla atlatmissin o günü daha hicbir kuvvet etki etmez sana bravo :) sen haftada bir tartiliyordun dimi? Pazartesi alırız inş eksili haberlerini :)

Amin canım çok sagol inş Allah hepimizin gönlüne göre versin..aynen öyle. .Ol der ve oluverir..sen nasılsın sizin durumlar düzeldi mi? ben bu hafta hep artidayim hiç eksi görmedim :)

Bizim durumlar iyi değil ama sanırım en iyisi her ikimizin de biraz yanlız kalması lazım. Benimde düşünmek için zamana ihtiyacım var çünkü kendimle ilgili bir meseleyi bu denli yerlere çekmesi kafamı karıştırdı biraz düşünelim bakalım zaman ne gösterecek. Canım sıkkın bu aralar kilolarda çok ilerleme yok sıkıcı işte herşey :D sanırım buhran geçiriyorum :D :D

Ya canım o günler o misafirler catlatiyor adamı zaten sıfır kacamakla atlatmissin o günü daha hicbir kuvvet etki etmez sana bravo :) sen haftada bir tartiliyordun dimi? Pazartesi alırız inş eksili haberlerini :)
canım yaa o günü atlattım ama kaçamaksız,bugün bana bişiyler oldu :( resmen gözüm dönmüş gibiydi :D o kadar çok iştahım açıldı ki bi sürü şey yedim :( regl olucam galiba ondan..o zamanlar benim iştahım çok açılıyor :( inşallah bi an önce olurum da kurtulurum...
tartı konusuna gelince aslında evde tartım var ve 7/24 tartılıyorum ama kendime pazartesi gününü baz aldım ve sadece o gün tartıldığım kiloyu benimsiyorum..yoksa sürekli tartılınca ve çıkan rakamları ciddiye alınca insanın morali bozulur.çünkü bi sabah - görürken diğer sabah + görebiliyorsun..gün içinde zaten çok değişiklik gösteriyor,o yüzden pazartesi dışında tartıldığım kiloları sallamıyorum :D sana da o yüzden dedim sürekli tartılma diye ;)
evet yaptığım kaçamaklardan sonra bakalım bu hafta tartı ne gösterecek o_O

Bizim durumlar iyi değil ama sanırım en iyisi her ikimizin de biraz yanlız kalması lazım. Benimde düşünmek için zamana ihtiyacım var çünkü kendimle ilgili bir meseleyi bu denli yerlere çekmesi kafamı karıştırdı biraz düşünelim bakalım zaman ne gösterecek. Canım sıkkın bu aralar kilolarda çok ilerleme yok sıkıcı işte herşey :KK70: sanırım buhran geçiriyorum :KK70: :KK70:
sıkma canını canım :) hayırlısı..ben buhran geçirdiğim zamanlar kendimi yemeğe veririm sakın sende öyle yapma :)

Bizim durumlar iyi değil ama sanırım en iyisi her ikimizin de biraz yanlız kalması lazım. Benimde düşünmek için zamana ihtiyacım var çünkü kendimle ilgili bir meseleyi bu denli yerlere çekmesi kafamı karıştırdı biraz düşünelim bakalım zaman ne gösterecek. Canım sıkkın bu aralar kilolarda çok ilerleme yok sıkıcı işte herşey :KK70: sanırım buhran geçiriyorum :KK70: :KK70:
Evet tatlım en güzeli zamana bırakmak herseyin caresi zamanda..eminim zaten en kisa surede iliskiniz düzelecek belki de duzelmistir bile :)) sakin Buhranı gecirmeee :)) kilo meselesine gelince yalnız diilsin ben de resmen gidim gidim ilerliyorum ama olsun inş hedefimize ulasicaz hacar in da dediği gibi yeter ki sen kendini yemeğe vurma :)

canım yaa o günü atlattım ama kaçamaksız,bugün bana bişiyler oldu :KK43: resmen gözüm dönmüş gibiydi :KK70: o kadar çok iştahım açıldı ki bi sürü şey yedim :KK43: regl olucam galiba ondan..o zamanlar benim iştahım çok açılıyor :KK43: inşallah bi an önce olurum da kurtulurum...
tartı konusuna gelince aslında evde tartım var ve 7/24 tartılıyorum ama kendime pazartesi gününü baz aldım ve sadece o gün tartıldığım kiloyu benimsiyorum..yoksa sürekli tartılınca ve çıkan rakamları ciddiye alınca insanın morali bozulur.çünkü bi sabah - görürken diğer sabah + görebiliyorsun..gün içinde zaten çok değişiklik gösteriyor,o yüzden pazartesi dışında tartıldığım kiloları sallamıyorum :KK70: sana da o yüzden dedim sürekli tartılma diye :KK66:
evet yaptığım kaçamaklardan sonra bakalım bu hafta tartı ne gösterecek o_O
Tatlım yaptığın kaçamağı sil aklından kacamak yapmadigina inan beynini kandır ve hiçbir şey olmamış gibi düşün :)) iştah konusunda seninle yarisirim bu ara çünkü ben de regl olcam :)) bu regl dönemleri cildirtiyo insanın gözünü donduruyor ama inş regl bittikten sonra Çifter Çifter gider kilolarimiz :)) bu hafta ben de sadece 600 gr vermisim ama hiç yoktan iyidir diyorum :)

Tatlım yaptığın kaçamağı sil aklından kacamak yapmadigina inan beynini kandır ve hiçbir şey olmamış gibi düşün :)) iştah konusunda seninle yarisirim bu ara çünkü ben de regl olcam :)) bu regl dönemleri cildirtiyo insanın gözünü donduruyor ama inş regl bittikten sonra Çifter Çifter gider kilolarimiz :)) bu hafta ben de sadece 600 gr vermisim ama hiç yoktan iyidir diyorum :)
600 gr iyi canım, + olmasında :) evet inşallah bittikten sonra 2şer 3çer veririz kiloları :)
kaçamağı nasıl unuturum :D yedim ama arkasından 2 soda 2 yeşil çay bol bol su içtim erisin gitsin diye ama bakıcaz artık ;)

600 gr iyi canım, + olmasında :) evet inşallah bittikten sonra 2şer 3çer veririz kiloları :)
kaçamağı nasıl unuturum :KK70: yedim ama arkasından 2 soda 2 yeşil çay bol bol su içtim erisin gitsin diye ama bakıcaz artık :KK66:
Aynen canım yeter ki arti olmasın da isterse -100 olsun o da yeter hedeflerimi iyice kuculttum :) ermiştir o kacamaklar içini ferah tut sen :)

Back