• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende kapadım alğılarımı nefsimi köreltiyorum :KK76: ye ye sonu yok :KK12: sonra kıyafet bulmak zor beğendiğini alamamak zor görevliye kaç bedene kadar demek zor:KK70: o yüzden tutacağız ağzımızı :21:
Yeme anam yeme gülüm Nonstoop Nonstoop diyorum :KK48:

kuzu sen burdada mı varsın aman allahım heryerde yemeeee diyerek karşıma çıkıyosun ahahahahah

selam kızlar..bu hafta benim için oldukça yorucu geçti :KK43: benim minnaklar bu hafta çok hastalandı :KK43: neredeyse diyeti bozacak duruma geldim :KK43: neyse ki sağ salim atlattık :KK9:yarın benim bildirim günüm..bakalım durumlar nasıl:oops: bende şu 7 li rakamlardan bi kurtulabilsem..ama daha çoook var :KK43:

Yarın vereceğin haberleri bekliyoruz. Mutlu haberler yaz bize emin ol çok ihtiyacımız var

bu arada surekli her öğlen tavuk yemekten gına geldi kızlar.somon yesem o da çok yağlı?siz neler tüketiyorsunuz öğle ve akşam yemeklerinde ?
soman yiyebilirsin canım,fırında balık çeşitleri,tavuk sote,et sote,ciğer sote veya haşlama..yada krebin arasına köfte sarıp yoğurt salça sos döküp beyti yapabilirsin yine krebi parçalayıp küçük küçük üzerine kıyma kavurup yine yoğurt/sos döküp yalancı mantı..o kadar çok tarif varki tek tip beslendiğin zaman diyetten de çabuk sıkılıyorsun..

canım fincan kek tarifini verebilirmisin bende hep denemek istiyodum
herhangi bi tarife göre yapmıyorum ben ama yine de söyliyim..bazen süt tozu ve gluten koyuyorum,3 kaşık kepek karışımı,2 kaşık süt tozu,1 kaşık gluten ,1 yumurta biraz süt çırpıp yarısını ekmek yapıyorum yarısına kakao ve tatlandırıcı ekleyip vede portakal kabuğu rendeleyip kek..

kuzu sen burdada mı varsın aman allahım heryerde yemeeee diyerek karşıma çıkıyosun ahahahahah
Hhahhah can can ben k.k da heryerdeyim:KK53: YEME anam yeme gülümmm :KK70:

bu arada surekli her öğlen tavuk yemekten gına geldi kızlar.somon yesem o da çok yağlı?siz neler tüketiyorsunuz öğle ve akşam yemeklerinde ?

Tavuk yiyemiyorum ben et ve balık bebem onlar beni götürüyor şimdilik sabah yoğurt bir iki ceviz kayısı karışım kahvaltım şimdide iki yumurta peynir akşam köfte salata :KK19:

soman yiyebilirsin canım,fırında balık çeşitleri,tavuk sote,et sote,ciğer sote veya haşlama..yada krebin arasına köfte sarıp yoğurt salça sos döküp beyti yapabilirsin yine krebi parçalayıp küçük küçük üzerine kıyma kavurup yine yoğurt/sos döküp yalancı mantı..o kadar çok tarif varki tek tip beslendiğin zaman diyetten de çabuk sıkılıyorsun..

sağol canım..işte benim en büyük hatam sürekli aynı şeyleri yemem hatta yiyememem..öğlen tavuk yiyorum sonra akşam spor yapıp diyeti bozup ne bulduysam yiyorum :) su an açım mesela çikolata yememek için kendimi zor tutuyorum resmen :)

Somon ye sorun yok diette en ideal balık türüdür Omega 3 açısından oldukça zengindir Vücudunun ihtiyaçlarını karşılayabilir sütle terbiyeleyip ızgarada pişirmeni tavsiye edeceğim

Merhaba arkadaşlar ben diyete 1 ay önce başladım 5 kilo verdim. Yalnız ya yulaftan ya da aşırı protein tüketmekten midir bilmiyorum yüzümde isilik gibi kırmızılıklar var. Ne yapmalıyım :(
Şu an seyir evresindeyim 1+1 şeklinde yapıyorum. lütfen yardım edin :(

Merhaba arkadaşlar ben diyete 1 ay önce başladım 5 kilo verdim. Yalnız ya yulaftan ya da aşırı protein tüketmekten midir bilmiyorum yüzümde isilik gibi kırmızılıklar var. Ne yapmalıyım :(
Şu an seyir evresindeyim 1+1 şeklinde yapıyorum. lütfen yardım edin :(

günaydınlar...

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:76,7
güncel kilo:75,7
hedef kilo:60

şükür bi kilo daha eksildi bedenimden :KK9:inşallah hepimiz tez vakitte ulaşırız hedeflerimize :KK5:
Süperrr :)) inş en kısa sürede biz de bedenimizdeki kilolardan bir bir kurtuluruz darısı başımıza :))

Merhaba arkadaşlar ben diyete 1 ay önce başladım 5 kilo verdim. Yalnız ya yulaftan ya da aşırı protein tüketmektenmidir bilmiyorum yüzümde isilik gibi kırmızılıklar var. Ne yapmalıyım :KK43:
Şu an seyir evresindeyim 1+1 şeklinde yapıyorum. lütfen yardım edin :KK43:

Back