evet canım ya ınsallah ınersın cunku hatırladım nısanlının yanına gıdecektın sen.
Bu arada senın tıckerını ben goremıyorum; kımse mı goremıyor yoksa tek ben mı
kızlar bu diyetteki evrelerin günleri kitapta mı yazıyor? herkes kilosuna göre mi belirliyo evre günlerini mesela ben şuan 49 kiloyum, boyum da 1,58-59 civarı 5 kilo vermek istiyorum kitapta bunun hakkında belirleyici periyodlar var mı?
kilo yaşlı gösteriyor diyince aklıma geldi. bizim apartmanda herşeye burnunu spkan birazda kıt akıllı bi teyze var. geçen gün geldi kapıyı çaldı. haftaiçi eşim yok diye beni kontrol ediyor aklı sıra. sen buraya yeni mi taşındın dedi. hayır dedim bir yıldır burda oturuyorum. hayır dedi burda şişman sarışın 40 yaşlarında bi kadın oturuyordu dedi .. hayır dedim sarışın olan da benim şişman olanda ama kilo verdim. kadın inanmadı
süper ya yolandacım harikasın
kızlar bu diyetteki evrelerin günleri kitapta mı yazıyor? herkes kilosuna göre mi belirliyo evre günlerini mesela ben şuan 49 kiloyum, boyum da 1,58-59 civarı 5 kilo vermek istiyorum kitapta bunun hakkında belirleyici periyodlar var mı?
kizlar ben daha regl olamadim nolur yardim edin bir hafta gecti hasta oldum resmen kkarnim agrio gozlerim acio kac gundur yine olmuorumkilo desem tartilmicam bir kac gun bir gun 1 kilo fazla bir gun asagi degisio habire ama dun olmayan pant oldu cokkkkkkkkkkk sevindim
tatlım papatya çayı ya da adaçayı iç.söktürür adetini.bir dene umarım iyi gelir.
denicem cnm suyu kaynatıorum annem bütün otları karıştırmış ondan yapıcam inş olur bir haftadir yapmıodum inş olurum saol tatlımmmm
stresten hava değişikliğinden olmuştur.arada olur böyle sıkms canını.ben de olduğunda adaçayına sarılıodum hemen.
evt tatlim haklisin biliorum bu gercek kilom deil ama bir haftadir boyledim bir haftadirda reglim gecikti zamanim kisitli ayin 29 na kadar en az 57 olmakk istiorum regl beni cok fena yapti hergun stres yapiorum nie olmadi die sizce neden olmayabilir olmam icin ne yapmam gerekio bir bilginz varmi nolur yardim edin
sevgili berkmine cokk tesekkur ederim. Bakalım 2 gun oldu ama agrım hala cok sıddetlı, bogazıma kulagıma da vuruyor ama normal sanırım. Cok iyi hatırlattıgın hatta hemen gargara yapıyorum gidip :)
kizlar ben daha regl olamadim nolur yardim edin bir hafta gecti hasta oldum resmen kkarnim agrio gozlerim acio kac gundur yine olmuorumkilo desem tartilmicam bir kac gun bir gun 1 kilo fazla bir gun asagi degisio habire ama dun olmayan pant oldu cokkkkkkkkkkk sevindim
İyi akşamlar arkadaşlar biraz klasik olacak ama ben de dukan diyetini yapmak istiyorum ama desteğe ihtiyacım var yarın atak devresine başlayacağım,yulaf kepeğini bulamadım ama diğer diyet malzemelerini aldım ,desteklerinizi bekliyorum.
kilo yaşlı gösteriyor diyince aklıma geldi. bizim apartmanda herşeye burnunu spkan birazda kıt akıllı bi teyze var. geçen gün geldi kapıyı çaldı. haftaiçi eşim yok diye beni kontrol ediyor aklı sıra. sen buraya yeni mi taşındın dedi. hayır dedim bir yıldır burda oturuyorum. hayır dedi burda şişman sarışın 40 yaşlarında bi kadın oturuyordu dedi .. hayır dedim sarışın olan da benim şişman olanda ama kilo verdim. kadın inanmadı
çok iyi ya... çok güldüm ...yeni taşındım deseydin bakalım ne anlatcaktı sana ama gerçekten yaşlı gösteriyo kilo banada yüzün parlıyo sende bi degişiklik var diyolar yüz kremimi degiştirdim diyorum kilo almadıgım zamanda bile kilo aldıgımı söyleyenler (moralımı ve diyetimi bozmamasebep olanlar)zayıfladıgımı hala anlayamadılarda sabah aynada baktım kendimede incecik görünüyodum çok mutlu oldum insallah hep beraber dahada incelecegiz
Kızlarr; dişim çok agrıyor et felan cıgneyemıyorum; corbadan da sıkıldım 2 gundur, ne tavsıye edersınız yumusak yıyebılecegım bırsey?
cnm köfte yapsan ,parça ete göre biraz daha yemesi kolay olur belki.inş geçer biran önce ağrısıshahdarobacım sende hoşgeldin,rahatlamıssındır bitmiş sınavlar hadi geçmiş olsun kurtuldun
bende yemeğimi yedim leslieyle tam 4 mil yürüdüm biran önce sabah olsun da tartılayım istiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?