arkadaşlar
benim osman amca dediğiniz prof. dr. osman müftüoğluna hiçbir övgüm yok. ama bu adam söylediklerini bilimsel konulara dayandırıyor. bunları hiç düşünüyor musunuz? tabi kilo verdiğinizi görünce dukan amcaya laf söyletmezsiniz. hem dukan dieti ile ilgili tek uyaryı yapan o değil.üstelik hep söylediği bişey var, yediğinin yarısını ye, aktiviteni iki katına çıkart..ben bunu uyguladım ve gerçekten 1 ayda 3 kilo verdim, üstelik selülitlerim çok azaldı ve şuan kendimi çok sağlıklı hissediyorum
sadece doğru bulduğum bir konuda uyarmak istedim, siz bilirsiniz...osmanmüftüoğlunun seansı 350 tl ise zaten bizim gibi memurlar ona bu kadar parayı ayıramaz, 10 tl lik kitabı alır onu uygular. adamın ne müşteri kaybı olacak, parası olan yine ona gider, uzun uzun kitap okuyup onu mu uygulayack............ bu arada bu diyet kitabını ben 10 ay önce almıştım, fakat hakkında çoookeleştiri duydum ve uygulamadım.
kanserden yok olan bi nesiliz, bunların sebebini hiç düşündünüz mü? en azından 1 haftADA 1 -2 kilodan fazla vermek tehlikeli. vücudunuzu uzun süre olmazsa olmaz vitaminlerden mahrum ediyorsunuz... sadece bir uyarırdı, yaptığınız diyeti doğru kılmak adına çoğu gerçeği gözardı etmeniz çok ilginç...