Kizlar amanin ben burayi yeni kesfettim, 1 ay önce dükan diyetini duydum. KK`da aradim ama ben dükan diye yazdigim icin bir sey cikmadi. sonra bgn aklima geldi bir de ü degil de u ile deneyeyim diye hemen burasi cikti. süper sevindim,daha once niye aklima gelmedi diye kendime de kizdim tabi :)
Diyeti rastirdim, kitabi aldim, okudum, ögrendim, 1 haftadir da uygulamaya gectim.
Benim kilom 61.5`tu 6 haziranda. Tabi regly dönemim oncesiydi, onun da siskinligi vardi. Ama zaten genel kilom da 60`ti. dusmek istedigim kilo 50. boyum 1.60. yasim da 28.
1.5 yil once dogum kontrol hapi kullandim ve 6 ayda neredeyse 8 kilo birden aldim. 6 ay sonra biraktim ama o kilolari da napsam veremiyorum. daha cocuk dogurmadim, bisey yapmadim. dedim bu boyle gitmez, acil erimeliyim. ve dükana basladim.
Bgn 11 haziran ve benim atak dönemimin 5. günü. Ilk 3 gün yulaf kepegim de olmadigindan cok zorlandim, özellikle kahvaltiyi ekmeksiz, domatessiz, otsuz yapmak tam bir iskence. Ama neyse yulaf kepegime 4. gün kavusup hemen peynirli muffin yaptim. simdi her sabah ve aksam birer tane yiyorum. cok iyi geliyo. hatta cabuk itmesin diye minik minik isiriyorum :)
Dukan sitesinde hesaplama yaptigimda bana atak dönemini 3 gün cikardi. ve bu dönemde sadece 1 kilo verebilecegimi soyledi. yaklasik 8 agustos civarinda da ideal kilom olarak hesaplanan 52 kg a dusecegim ve koruma donemine gececegim bakalim. ama ben atak dönemini 6 gün yapacagim. ve regly de olup siskinligimi de attigim icin suanda kilom 58. Ben bile sok oldum, süper. :)
Yrn son atak günüm ve seyir evresinde sebzelere kavusacagim icin cok mutluyum :) Bakalim insallah istedigim kiloya inerim agustosa kadar.
Artik buranin da müdavimiyim :)
Hepimize bol sans diliyorum, aklimizi celen yiyeceklerden uzak tutsun Allahim bizi ve azim versin insallah.