- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
teşekkür ederim canım.
ya ama yemeklerin görüntüsü çok kötü:18:
bizim uydurarak yaptıklarımız daha güzel
bence de tatlım katılıyorum sana.var mı Türk yemekleri gibi.bizim uyarlamalarımız bile daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım.
ya ama yemeklerin görüntüsü çok kötü:18:
bizim uydurarak yaptıklarımız daha güzel
eline sağlık canım afiyet olsun nerde bu tariflerin yeri ben bulamadımkızlar poğaçalar da kurabiyeler de güzel oldu, tarifleri dukan diyet tariflerime ekledim haberiniz ola..
Ben de kaymaçina yapacağım birazdan. Benim Fıstık hanım bir uyusun da heleBende şimdi kaymaçinaaaaa yaptım pişti soğuyor ama 1 gece bekleyemeyeceğim kesin birazdan hüpletirim herhalde
Güliim noolur, güliim...tutamıyorum kendimikızzlar bişey sölücem size gülmeyin ama eşim diyoki geçen akşam uykumda konuşuyomuşumm veee diyomuşum ki ohhh zayıfladım zayıfladım zayıfladımm bana öle bi güldüki sesine uyandım
Alkışşşşşcanlarım hepinize güzel günlerbugün sabah kursum vardı erken giremedim.ama erken kalktım 7 de uyandım.kursa da yürüyerek gittim.gelirken de yürüyerek geldim.pedometremi (adım ölçerimi) belime takmıştım.tam 8 km yol yapmışım.hem de adetliyken ve yorgunken.kurstakiler de bugün kocaman çikolatalı bir yaş pasta getirmesin mi?kursun sonlarına yaklaşıyoruz diye.Aman Allah'ım dedim ben diyete başladım gözümün önünde pastalar uçuşuyor.geçen de ev sahibi getirmişti yiyememiştim.sözleşmiş mi bunlar ne?diyetimi katletmeye uğraşıyorlar.Ama ben ne yaptım bilin bakalım.Pastamı aldım ve kursa gelen bir arkadaşımızın eşine verdim.ben rejimdeyim benim hakkımda senin olsun diye.bir alkışı haketti di mi?
çok güzel yazmışsınız; hepsi bir anlık zevk için. yiyoruz yiyoruz sonra aaa bir bakıyoruz ki pantolonun düğmesi kapanmıyor!
an itibariyle sevgili anneciğim etimizi patatesler, domatesler ve defne yaprağıyla haşlamış!!!
acep bu patatesin nişastası falan etle özleşmiş midir yemesem mi ben bundan?
eline sağlık canım afiyet olsun nerde bu tariflerin yeri ben bulamadım
ben de dün başladım canım seyir evreme.3 günlük atak döneminde 3 kilo verdim.seyirde durdu şimdilik ama hala çok mutluyumsonra birden vericem eminim dukan a güveniyorumBugün seyirin ilk günü. Sabah kendime güzeel bir menemen yaptım, öğlen de tavuğun yanında bir kase kadar taze fasulye yedim. Şapırrt!Nasıl özlemişim sulu birşeyler yemeyi. Biliyorum Dukan amca her öğün yemeyin sebzeyi diyor ama ilk gün için biraz izin verdim kendime. Akşama balık var menüde, salata yok
1/1 yapacağım bakalım. Umarım bundan sonra şu duraklama evresinden çıkarım artık
Kaymaçinamı yaptım, attım fırına. Biraz vanilya aroması da damlattım bakalım. Heyecanla bekliyorum
ben de dün başladım canım seyir evreme.3 günlük atak döneminde 3 kilo verdim.seyirde durdu şimdilik ama hala çok mutluyumsonra birden vericem eminim dukan a güveniyorum
Ben 5-6 gündür veremiyorum kiloZaten karbonhidratı çok yemezdim, vücut diyette olduğunu anlamadı mı nedirSpor da yapamıyorum şu ara çok yoğun olduğum için. Temmuzdan sonra açılacağım diye umuyorum. Şimdilik gıdım gıdım gidiyoruz işte
şimdiden afiyet olsun:) vanilya aromasını bol damlatmakta fayda var sanırım yumurta kokusunu anca o kapatıyor..
bu arada evde baya kalabalığız şu ara pc başına geçenler devamlı değişiyo ama benim sayfam hep açık...ara ara bakıyorum devamlı olmasada...kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorummvalla kendim vermiş gibi seviniyorum..iyiki varsınız burası banada bağımlılık yaptı bugün bi nikaha gittim..allahım iltifat üstüne iltifat acayip güseldi:)..okuduklarım arasında diyetten sıkılan arkadaşımada sesleniyorum sakkkkııııııın bırakma çok üzülsün sonra
Ben 5-6 gündür veremiyorum kiloZaten karbonhidratı çok yemezdim, vücut diyette olduğunu anlamadı mı nedirSpor da yapamıyorum şu ara çok yoğun olduğum için. Temmuzdan sonra açılacağım diye umuyorum. Şimdilik gıdım gıdım gidiyoruz işte
heyoooooooooo, bu sabah itibariyle 700 gram daha gitti!
Kızlar ya bugun; siz olmasaydınız kesin ben sonradan pısman olacagım cok sey yapmıs olabilirdim, herseyden once O nu arardım, mesajlar yazardım, gururumun kırılacagını bıle bıle kapısına gıderdım, cevap alamayınca uzuntuden tatlı cıkolata yerdım ve hopp gelırdı kılolar
İyi ki varsınız kızlar