günaydın kızlar...umarım herkes iyidir..dün hayatımın en berbat gecesini geçirdimsize gojiberry nin bende baya etki yaptığını (ishal) yazmıştımya...dün gece beni perişan etti yediğim 1 avuçiçi goji..saat 22:30 gibi gittim goji kvanozunu aldım işte bi miktar yedim.sonra 12 gibi yattım..kızlar nasıl bir karın ağrısı biranda..kalktım tuvalete ve sonra 4 kez aynı şey oldu sabah nerdeyse saat 3 ben tir tir üşüyorum..hiç böle bişi başıma gelmemişti..tuvaletten çıkınca bile geçmedi karnımın ağrısı resmen kıvrandım...arada kalktım bi türk kahvesi içtim..sonra soda falan derken biraz hafifledi...oturur pozisyonda uyudum uzanınca çok kıvrandırdı beni...eşimde paniktir zaten hastalığa illa gidelim doktora diye ısrar ediyo..bide onla mücadele ettim yok biliyorum sebebini sabaha iyi olurum falan derken sızmışım...şimdi ağrı falan yok uyanınca kendimi dinledim ilk iş:)tabi bunun etkisi sabah -600 çıktım tartıda..en azından güçlendirmeye kadar goji yemeyi bırakıyorum..belkide dün biraz yağmurda kaldım ikisi o etkiyi yaptı tam bilemiyorum neyse artık geçti bitti çok şükr:)herkese sağlıklı birgün diliyorumm