tebrik ediyorum seni canım iradeler gittikçe artıyor kızlar artık herkes pastalara yüz çeviriyor demi ama bugüne kadar yedik yedikde ne olduselam cinocumm benim finallerim vardı o yüzden giremedim siteye hiç((( canım sen 67 yi görmüşsün yupppiiiiii ben de tam 17 gündür 68 leri görüyorum bir sabah kalkıyorum 68.1 bir sabah 68.8 sürekli bir dengesizlik var hiç kaçamakta yapmadım.bu yüzden üzülüyorum ( eşimde suyu az içiyorsun vücut ödem yapmıştır diyor.. spora bu sabah gidemedim... ama diyeti bırakma niyetinde değilim ha bir de kabızık sorunum var bugün eczaneye gidip ilaç alacağım artık...
bisküvi mi beğendiğine çok sevindim. canım önce pişiriyorum pişince ters düz yapıp tekrar fırınlıyorum 10 dakikada öyle pişiriyorum. kıtır kıtır oluyorr
kızlar bu kaymaçinaya ne kadar tatlandırıcı koyulacak? tarifte yazmıyo. siz ne kadar koydunuz?
canlarım hepinize güzel günlerbugün sabah kursum vardı erken giremedim.ama erken kalktım 7 de uyandım.kursa da yürüyerek gittim.gelirken de yürüyerek geldim.pedometremi (adım ölçerimi) belime takmıştım.tam 8 km yol yapmışım.hem de adetliyken ve yorgunken. kurstakiler de bugün kocaman çikolatalı bir yaş pasta getirmesin mi?kursun sonlarına yaklaşıyoruz diye.Aman Allah'ım dedim ben diyete başladım gözümün önünde pastalar uçuşuyor.geçen de ev sahibi getirmişti yiyememiştim.sözleşmiş mi bunlar ne? diyetimi katletmeye uğraşıyorlar.Ama ben ne yaptım bilin bakalım.Pastamı aldım ve kursa gelen bir arkadaşımızın eşine verdim.ben rejimdeyim benim hakkımda senin olsun diye.bir alkışı haketti di mi?
hanımlar size 2 haberim var. 1. cisi muayyen günümde olmama rağmen dün 57.8 i gösteren baskül bugün tam 57 gösterdi. bir günde 800 gram gitmiş.
2. cisi bugün star gazetesinde diyetisyen selahhattin dönmezin yazısını okudum ki kendisi dukana şiddetle karşı çıkan bir zattı. ama bugün yazısında protein ve meyve diyetini övüyor ve onunla ilgili diyet listesi veriyor. bu ne perhiz bu ne hıyar turşusu diyorum kendisine hepinizin adına. ve benim buradan çıkardığım ders: kimseye doktor ve diyetisyen de dahil ama kimseye kulak asmayacağım.
tebrik ediyorum seni canım iradeler gittikçe artıyor kızlar artık herkes pastalara yüz çeviriyor demi ama bugüne kadar yedik yedikde ne oldu
tebrik ediyorum seni canım iradeler gittikçe artıyor kızlar artık herkes pastalara yüz çeviriyor demi ama bugüne kadar yedik yedikde ne oldu
sanırım birtek ben yenik düşüyorum
atakta hiç yapmıyordum böyle kaçamaklar ama seyirde noldu anlamadım sanırım seyirde atağa göre rahatlık var biraz ondan
yolandacım gr gr eriyosun kız nolcek senin bu halin yahu yok şaka bir yana kutluyorum valla seni eşinin gelmesine çok sevindim ve ayrıca tebrik ediyorum seni canım düşünüyorumda bütün bir hafta yalnızmı yaşıyorsun valla herkesin harcı değil he ben korkarım ayol bravo bravo sanaharika harikkaa sakaleynmaster kardeşim. gr gr da olsa toplayınca kg kg oluyor valla
teşekkür ederim sakaleynmaster kardeş hep beraber hedefe yürüyoruz oleyyyy. dukan amca bana hedef olara 59,5 demişti ve tarih olarakta 22 haziranı vermişti. sanırım bu tarihten önce onun bana koyduğu hedefi görücemay maşallah maşşalah diyeyim hepimizee
teşekkür ederim beberongom. valla şimdi gitti kahvaltıdan sonra uyuyo. haftasonu benimle ama pazar akşam yne yolcu edicemama yalnız değilim ki artık siz varsınız kızlar
hanımlar size 2 haberim var. 1. cisi muayyen günümde olmama rağmen dün 57.8 i gösteren baskül bugün tam 57 gösterdi. bir günde 800 gram gitmiş.
2. cisi bugün star gazetesinde diyetisyen selahhattin dönmezin yazısını okudum ki kendisi dukana şiddetle karşı çıkan bir zattı. ama bugün yazısında protein ve meyve diyetini övüyor ve onunla ilgili diyet listesi veriyor. bu ne perhiz bu ne hıyar turşusu diyorum kendisine hepinizin adına. ve benim buradan çıkardığım ders: kimseye doktor ve diyetisyen de dahil ama kimseye kulak asmayacağım.
ben diyetten sıkılmaya başladım arkadaşlar ya :44::44::44::44:
yok canım yalnız sen degılsın ben gecen hafta tamamen bozacak kadar buyuk kacamaklar yaptım. Ama gerı donmeyı basardım.
Peki ne oldu? Haftalardır 60,5 un altına ınemememıs oldum ama gecen hafta bunu yapmasaydım sımdı 59 kg ı gormustum belki de, ne oldu, o kacamaklar o anda oldu bıttı olan o kadar emegıme oldu, birkaç hafta zorlayalım kendimizi hadi gel, su hedef kılolara bir ulaşalım :13:
Aranızda Face'e abone olan varsa Menu Dukan | Facebook bakmalarını tavsiye ederim.Özellikle fotoğraflara
arkadaşım, insan sıkıldım derse sıkıntısı, başarıcam derse başarısı artar. olumsuzu düşünme ve dillendirme. sen sıkılmadın devam edecek ve başaracaksın. hem bu diyette aç değiliz açıkta değiliz niye sıkılıyosunk i .
arkadaşım, insan sıkıldım derse sıkıntısı, başarıcam derse başarısı artar. olumsuzu düşünme ve dillendirme. sen sıkılmadın devam edecek ve başaracaksın. hem bu diyette aç değiliz açıkta değiliz niye sıkılıyosunk i .
face i olmayanlardan burdan bakabilirlerRecettes Dukan et Menu Dukan - Recettes Dukan pour le Rgime Dukan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?