insan bu kadar mı benzer yaaa.bende senin gibiyim valla:) msj yazıyorum göndersemmi diye düşünüyorum sonra ya cvp vermezse diye kendimi yiyip bitiriyorum
elimizden geldiğince bizler burdayız kendini yalnız hissetme.
bol bol dualara sarılıyorum ben cnm.Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş onu tanıdığımdan beri dualara sarıldıysam vardır bundada bir hayır diyorum ve hiç umudumu kesmiyorum.belki kötü birşey ama seviyorum işte napıyım olsun istiyorum
insan bu kadar mı benzer yaaa.bende senin gibiyim valla:) msj yazıyorum göndersemmi diye düşünüyorum sonra ya cvp vermezse diye kendimi yiyip bitiriyorum
elimizden geldiğince bizler burdayız kendini yalnız hissetme.
bol bol dualara sarılıyorum ben cnm.Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş onu tanıdığımdan beri dualara sarıldıysam vardır bundada bir hayır diyorum ve hiç umudumu kesmiyorum.belki kötü birşey ama seviyorum işte napıyım olsun istiyorum
amanın hihihi ay nazar değmesin yaa maşallah maşallah
seven, sevilen, mutlu olan eşler maşallahhh!!!
darısı başıma :78::78:
evet bende öyle yapmıştım. onu unutmak istediğim dönemde italyanca kursuna yazılmıştım. ilk dersler aklım ondaydı ama epey işe yaradı. hem onu unuttum hem dil ögrendim daha neAma siz de yapmayın böyle yaa hani nasıl diyetteyken hep yemek düşünürsek bozuyoruz diyeti, temel olarak yapısı aynı hep onları düşünürseniz unutamazsınız. Gerçi kimi insan unutmak istemiyorum zaten diyor ama. :44:
aklıma başka meşgaleler buldum ben, öyle unuttum.:)
tabi canım en kısa zamanda inşallah hayırlısı ile. ama yaşın kaç bakim senin erkenden evlenme
evet bende öyle yapmıştım. onu unutmak istediğim dönemde italyanca kursuna yazılmıştım. ilk dersler aklım ondaydı ama epey işe yaradı. hem onu unuttum hem dil ögrendim daha ne
ben diyetten sıkılmaya başladım arkadaşlar ya :44::44::44::44:
daha 20yim ben yahu hihihi benim en az 5-6 senem var..
zaten 4 sene daha okulum var ondan önce olamaz, naayııırrr!!!
işte bu!!!:81:
geçen hafta kilo verenler arasında rekor kırmıştın neden sıkıldın anlamadım ben gram gram veriyorum daha bir sarıldım sana da öyle olması lazımdı. sen bilirsin.istersen bırakben diyetten sıkılmaya başladım arkadaşlar ya :44::44::44::44:
geçen hafta kilo verenler arasında rekor kırmıştın neden sıkıldın anlamadım ben gram gram veriyorum daha bir sarıldım sana da öyle olması lazımdı. sen bilirsin.istersen bırak
sabah sabah bi sıkkınlık geldi c.tesi sendromu heralde ama bırakmıcammm kendimi incecik hayal ediyorummm
Kızlar ben gecen hafta diyeti bozmus ve geri donmustum 2 gun once, dun de dısım cekılınce sadece bol bol yayla corbası yedım ve bu sabah ticker daki kıloma geri donmusum 60,5 kg a, o kadar kacamaga aslında kacamak da degıl tamamen bozmustum cabuk toparlandıgıma sevındım
Sımdı kendımı son kez sıkıp, 57 kg a inecegim, inene kadar da bozmak yok, bugun de dısım cok agrıdıgı ıcın yıne corba ıcecegım oglen ve aksamcunku bırsey cıgnıyemıyorum cıgnerken dıs etımı de hırpalıyorum canım yanıyor.
kızzlar bişey sölücem size gülmeyin ama eşim diyoki geçen akşam uykumda konuşuyomuşumm veee diyomuşum ki ohhh zayıfladım zayıfladım zayıfladımm bana öle bi güldüki sesine uyandım
ah gzelim sende mi aşıksın yaa :26::26:
he valla öyle bir hata yaptım
Almanca bir site var orda liste hazırlamışlar. seyir döneminde biber serbestmiş.rahatlıkla tüketebilirsin
canım kronik kabızlık ben de var(dı).. diyetin ilk 5 günü hiç çıkamadım, ilaç içmek zorunda kaldım..sonra 1-2 sefer de seyir evresindeyken form çaylarla idare ettim..ama en etkin sonucu akşamdan kuru kayısı ve inciri suya koyup sabah suyunu içtikten sonra aldım...kilomada yansımadı hiç..onun etkisi mi yoksa vücut düzene mi girdi bilmiyorum(eşime göre yürüyüş+yulaf kepeği) artıkgayet düzenliyiz anlayacağın...diyeceğim o ki içinde sinameki olan çayları uzun süreli ve düzenli tüketme, ben öğrencilik yıllarımda yaptım o hatayı, bağırsaklarım bir daha düzelemedi..tembellik yapıyor...inşallah çözüm bulursun sen de, çok kötü bir durum anlıyorum seni...
hihihohoh sen nerdesin yahuuuuuuuuuuhani gaz verecektik birbirimize, seni bekliyorum kaç gündür bişi sorcam kilonda 100-200 gr da mı oynamıyor?? yani hep mi sabit?? az daha sabret bakalım canım benim bak bundan sonra hızlanacak inşallah...şu spor işine 1 hafta devam et ama, eğer daha önceden günlük 30 dk yürüyorduysan:)) 60 dk çıkar..ama 1 hafta boyunca eğer değişiklik olmassa yine o zaman sanırım altın yumruk zamanı??
bu arada püskevit tarifin için tenk yuu canımbugun ilk iş püskevit harekatı bi de anlamadığım kurabiyelerin bir tarafı piştikten sonra arkasını çevirip orayı da pişiriyok??
ben diyetten sıkılmaya başladım arkadaşlar ya :44::44::44::44:
canlarım hepinize güzel günlerbugün sabah kursum vardı erken giremedim.ama erken kalktım 7 de uyandım.kursa da yürüyerek gittim.gelirken de yürüyerek geldim.pedometremi (adım ölçerimi) belime takmıştım.tam 8 km yol yapmışım.hem de adetliyken ve yorgunken. kurstakiler de bugün kocaman çikolatalı bir yaş pasta getirmesin mi?kursun sonlarına yaklaşıyoruz diye.Aman Allah'ım dedim ben diyete başladım gözümün önünde pastalar uçuşuyor.geçen de ev sahibi getirmişti yiyememiştim.sözleşmiş mi bunlar ne? diyetimi katletmeye uğraşıyorlar.Ama ben ne yaptım bilin bakalım.Pastamı aldım ve kursa gelen bir arkadaşımızın eşine verdim.ben rejimdeyim benim hakkımda senin olsun diye.bir alkışı haketti di mi?
süpper canımmm benimde eşimin bugün doğum günü bende yemicemm pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?