- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
evtttt tutto a posto cnmm süpersinnn her zaman beklerim cnm buyur gell son 1 sene burdayım seneye bu zamanlar trde olcam evlenicem istda kalıcam inş bu senede 2 nişan bir düğünümüz var bu ayın 29da gidicem inş istla son 19 gün keşke 4 kilo filan verebilsem gidene kadar
bir gün inşallah. dillerini ögrendikte bi göremedik oralar. bir gün inşallah olur
bizimkiler çok fırsatçı da ondan pahalıevt cnm trde daha pahalı bende saşırdım buluncayoksa burda herşeyi bulamıorum türk marketide 2 tane var baya uzak buraya burdan idare etmeye çalışıoruz işte
ahahaha ay vallahi doğru bi yerde bi hata var ama ben de anlayamadım hihihi bende bazen fazla yağ rahatsızık hissi veriyo o yüzden light aldım ama aslında almamak lazım doğru vallahi. hatta gidip direkt olarak balığı bile kendim tutasım var o kadar çok şeyi okuyunca üzüldüm resmen kendi organlarıma meğer ne kadr çok sağlıksız şeyler göndermişim bünyeye :)))
en mantıklısı aslında light almamak doğru. bilinçli tüketici! :)))
sadecacım canım benim söylediklerin içime su serpti. kızlar sende bişi yok ne baseni diyor ama ben böyle mutlu değilim ki işte. devammm devamm yola devammmkızlar sabahtan beri ütü yapıyorum...arada mola veriorum sayfayı okuyorum...çizelge olayı baya bi canlandırdı sayfayı mola sürem ütüde geçenden daha fazla sayenizde:))yolandacım çok iyi görünüyosun..ama ne kadar vermek istiyosan ver başlamışken...eğer kötü olursada çok zayıflamak alması kolay nasılsa:) destekliyorum seni insan kendini daha iyi biliyo çünkü bakınca bişi yok gibi geliyo ama daha menapoz derdimiz yokken verelim verebildiğimiz kadar...valla etrafımdakilerden gözüm korktu ne menem bişidir şu menapoz pat diye katlanıyomuş anlamadan kilolar...neysee ben artık son posta ütümü halledeyim fenalık geldi ..öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.)
teşekkür ederim canım. daha iyi olsun dimi neden olmasın eccük daha ince olayımsen bunlaramı basen diyorsun ..oldukça iyi görünüyorsun...:13: