Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

boy: 168 cm
başlangıç tarihi: 16.05.2011
başlangıç kg: 83
hedeflenen kg: 63
geçen haftaki kg: 78
şu andaki kg: 77
toplam verilen kilo :6
Dönem : Seyir

Eliza cım gerçekten çok teşekkürler, çok kolay bi iş değil bu yani:KK1:

pazartesi günü başladım dukan diyetine 75.8 kilo ile bu sabah 73.5 i gördüm:KK62:.bu kadar gideceğini düşünmüyordum açıkcası çünkü çok bağlı kalamadım.9 aylık bir kızım var:emir_bebek: onun mamalarından yedim arada tadına bakmak için.meyve yedim az az tadımlık. ilk iki gün ekmek bile yedim çünkü çok acıktım ama yine de vermişim. ve spor hiç yapamadım. 9 aydır 75 in altına inemediğim için kilo verdikçe iradem artıyor.yarın seyire geçicem kahvaltıda menemen yapmayı düşünüyorum:))):KK52:

Tamam canım dene ve lütfen bizimle paylaş. şöyle harbi ekmek gibi bişi lazım bana yahuu... sagolasın canım bizim için arge yapıyorsun valla resmen :)
haftasonu evet çok kaçamaklar oldu ama regl öncesi gözüm dönmüştü bu hafta öyle bir bahanemde yok. yapmicam hazırlıklı çıkıcam dışarı tavuk filan :)

ehuehe walla çoook keyifli, mis kokulu ar-ge oluyor benim lab. da:KK1::KK1: benim için inanılmaz bir keyif mutfakla uğraşmak, ama daha dukana uygun tarifleri pek tutturamıyorum, yoksa ne pastalar, kurabiyeler ama :KK66: şimdilik böyle bakalım:))

arkadaşım ben buradan girsem bilgilerimi olur mu özel mesaj gönderemiyorum

Burdan yaz canım

Şimdi bazı bilgiler eksik kızlar
Birdut Hedefkilo ve Geçen haftaki kilo
Renginar, Banurkan, Gözdenur, Fıstıkhanım kızlar sizinde geçen haftaki kilonuz eksik:KK37:

napalım kızlar bilgiler tamamlanınca yayınlayalım mı yok sabiraz bekleyelim mi daha girmeyenler varsa diye?

Burdan yaz canım

Renginar, Banurkan, Gözdenur, Fıstıkhanım kızlar sizinde geçen haftaki kilonuz eksik:KK37:

napalım kızlar bilgiler tamamlanınca yayınlayalım mı yok sabiraz bekleyelim mi daha girmeyenler varsa diye?

Elisacım ;

benim geçen hafta kilom 67.8 ( başlayalı 3 gün oldu :) )

teşekkürler, heyecanla sonuçları bekliyorum :) :nazar:

Burdan yaz canım

12 gibi yayınlayalım.öğlene kadar demiştin çünkü:KK17:

merhaba
boy:158 cm
başlangıç kg: 62.8
şimdiki kg: 57.8
hedef kg: 52
dönem: seyir
geçen hafta kg:58.4
haftalık kg kaybı: - 600 gr

şimdiden tşekkür canım

Burdan yaz canım

canım geçen haftakı kilom 84.600 12gün oldu başlayalı

merhaba kızlar bugun tartı 61.8 gosterdi deli olcam kaç gündür hergün başka görüorum tartıda acaba regl olmak için neler yapabilirim yardım edin lütfen 5 gün protein 5 gün sebze yapmaya karar vredim bugunden itibaren çok kötüyüm karnım şiş çok rahatsız oluorum 6 gün gecikti reglim stres yapıorum kilo vermem durdu bu yüzden yardım edin lütfennn:KK43:

arkadaslar bir sey soracam yardimci olursaniz sevinirim bu diet nasil bir diet banada yardimci olurmusunuz,saglikli zayiflamalar

Merhaba kızlar ben diyete ocak ayında başlamıştım 80 kiloydum şu anda 64"üm. kaçamak yapılmazsa çok güzel kilo veriliyor .

Ben tam anlamıyla yapamıyorum kaçamaklarım çok fazla oluyor aralarda gene kendimi toparlayıp ciiddi anlamda devam etmeye başlıyorumi bu arada menapoz dönemine girdim bir ay olup bir ay olmuyorum. tuzu çok azaltamıyorum arada çok su tutuyor vücudum aralarda ciddi durmalar yaşıyorum kilom hep aynı çıkıyor ama öylede böylede sebat edip devam edilirse kilo vermeye devam ediyorsunuz sadece süre uzuyor daha çabuk vereceğiniz bir kiloyu daha uzun sürede veriyorsunuz

Sayfalar oldukca kabarmış geri dönüp okumaya çalıştım ama genede yulaf kepeği konusunu tam anlayamadım ben şimdiye kadar hiç yulaf kepeği kullanamadım bulamadığım için şimdi sanırım iki marka var piyasaya çıkan biri doğalsanın diğeri ru she-im yazan marka bunların hangisi dukan diyetine uygun birde gitti gidiyor com da bir arkadaş dukan diyetine uygundur yazmış bunların hangisini almalıyım bilgi verirseniz sevinirim sevgilerimle.

benimde dukan öncesi verilmiş kilom var cetvelde dursun istiyorum..
boy: 159 cm
başlangıç tarihi: 01.06.2011
başlangıç kg: 63,4
hedeflenen kg: 57
geçen haftaki kg: 59,5
şu andaki kg: 61
haftalık fark: 1200gr.
toplam verilen kilo : 2400 gr.
Dönem : Seyir

ben de yazayım :)

boy: 172 cm
başlangıç tarihi: 05.06.2011
başlangıç kg: 102
hedeflenen kg: 70
geçen haftaki kg: -
şu andaki kg: 99
haftalık fark: -
toplam verilen kilo : 3
Dönem: atak

henüz ilk haftam olduğundan fark filan yazmadım ama yazacağım gerçi bugün tartılmadım, pazar tartılıp umarım mutlu bir sonuç elde ederim gerçi dün kaçamak yaptım 3 duble rakı :/ neyse artık telafi edeceğim şimdi spor yaparak, heryerim fena tutuldu.:KK52:

canım ya gr gr gidiyordur.ya da durmuştur birden hepsi gidecektir.endişelenme.moralini yüksek tut.benim de tartım normal gr lar anlaşılmıyor.:KK1:
Dur bakalım, bugünden sonra anlaşılır aslı astarı. Aldım dijitalimiEn Büyük TÜRKİYE

tatlım karpuz yerine az önce verdiğim tarifi bir dene istersen
Onu da deneyeceğim merak etme:KK56:Ama ben diyorum ki, seyir evresinde salatalık yiyebiliyorsak, karpuz yememizin de sakıncası olmamalı. Salatalık da bitkinin meyvesi ve onda da çok az da olsa karbonhidrat var sonuçta. Tabii herkesin kendi tercihi. Ben bunu seçiyorum:KK49:

günaydın herkeseee:KK71:

kızlar hemen söyleyim BİM'e vücut endeksli baskül geliyor bugun 22 lira civarı ben alıcam sizede haber vereyim dedim.vücutta ne kadar yağ ne kadar su olduğunu gösteriyormuş.tam bize göre :KK69:
Offf sorma. Dün aldım baskülü ve bugün ilanı gördüm. Al işte ben de mağduruuum:KK59::KK59::KK59:
Burdan yaz canım

E ben zaten geçen hafta başladım. Yani başlangıç kilom = geçen haftaki kilom:KK52:

X