- 21 Mayıs 2011
- 375
- 0
haydi bakalım kızlar excele katılmak isteyenler bilgilerini yazmaya başlasınlar
arkadaşım ben buradan girsem bilgilerimi olur mu özel mesaj gönderemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydi bakalım kızlar excele katılmak isteyenler bilgilerini yazmaya başlasınlar
günaydın herkeseee
kızlar hemen söyleyim BİM'e vücut endeksli baskül geliyor bugun 22 lira civarı ben alıcam sizede haber vereyim dedim.vücutta ne kadar yağ ne kadar su olduğunu gösteriyormuş.tam bize göre
Tamam canım dene ve lütfen bizimle paylaş. şöyle harbi ekmek gibi bişi lazım bana yahuu... sagolasın canım bizim için arge yapıyorsun valla resmen :)
haftasonu evet çok kaçamaklar oldu ama regl öncesi gözüm dönmüştü bu hafta öyle bir bahanemde yok. yapmicam hazırlıklı çıkıcam dışarı tavuk filan :)
arkadaşım ben buradan girsem bilgilerimi olur mu özel mesaj gönderemiyorum
Burdan yaz canım
Şimdi bazı bilgiler eksik kızlar
Birdut Hedefkilo ve Geçen haftaki kilo
Renginar, Banurkan, Gözdenur, Fıstıkhanım kızlar sizinde geçen haftaki kilonuz eksik
napalım kızlar bilgiler tamamlanınca yayınlayalım mı yok sabiraz bekleyelim mi daha girmeyenler varsa diye?
Burdan yaz canım
Renginar, Banurkan, Gözdenur, Fıstıkhanım kızlar sizinde geçen haftaki kilonuz eksik
napalım kızlar bilgiler tamamlanınca yayınlayalım mı yok sabiraz bekleyelim mi daha girmeyenler varsa diye?
Burdan yaz canım
Elisacım ;
benim geçen hafta kilom 67.8 ( başlayalı 3 gün oldu :) )
teşekkürler, heyecanla sonuçları bekliyorum :)
hedefin ne canım ay acaba sen yazdın da be görmedim mi yahu
canım dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test) bu sitede anlatıyor bir baksana olmazsa sen bana bilgilerini yaz ben heaplıyım senin için
Dur bakalım, bugünden sonra anlaşılır aslı astarı. Aldım dijitalimicanım ya gr gr gidiyordur.ya da durmuştur birden hepsi gidecektir.endişelenme.moralini yüksek tut.benim de tartım normal gr lar anlaşılmıyor.
Onu da deneyeceğim merak etmeAma ben diyorum ki, seyir evresinde salatalık yiyebiliyorsak, karpuz yememizin de sakıncası olmamalı. Salatalık da bitkinin meyvesi ve onda da çok az da olsa karbonhidrat var sonuçta. Tabii herkesin kendi tercihi. Ben bunu seçiyorumtatlım karpuz yerine az önce verdiğim tarifi bir dene istersen
Offf sorma. Dün aldım baskülü ve bugün ilanı gördüm. Al işte ben de mağduruuumgünaydın herkeseee
kızlar hemen söyleyim BİM'e vücut endeksli baskül geliyor bugun 22 lira civarı ben alıcam sizede haber vereyim dedim.vücutta ne kadar yağ ne kadar su olduğunu gösteriyormuş.tam bize göre
Burdan yaz canım