Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

diyete dün bırakmakta kararlıydım:KK17:.gün içinde bazen çok halsiz kalıyorum.hatta gece bu yüzden 1 yaprak sarma ,bir kaşık tereyağlı semiz otu yoğurtlaması ,1 küçük parça çikolata yedim.:KK14:
ama bu gün sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar motive oldum.bugün protein günüm.
bu gün 12.günüm ve 73.900gr

niye çok halsiz kalıyorsun ..bırakma bence bu halinden memnunmusun hayır..şimdiyi değil 1 ay sonrasını düşün..hem yazda geldi..gece kaçamağı için yulaf kepeğin varsa akşama sakla ve gece acıkınca içine az toz tarçın ekleyip ılık sütle tüket .sabaha bile tok kalkarsın..b
burası süper motive edici..:KK34::KK70:

niye çok halsiz kalıyorsun ..bırakma bence bu halinden memnunmusun hayır..şimdiyi değil 1 ay sonrasını düşün..hem yazda geldi..gece kaçamağı için yulaf kepeğin varsa akşama sakla ve gece acıkınca içine az toz tarçın ekleyip ılık sütle tüket .sabaha bile tok kalkarsın..b

bence de biraz sabır etmek gerekiyor... Bu tarifde çok lezzetli göründü gözüme valla :):KK39::KK39:

teşekkürler arkadaşlar

ben de kaçamaklar yapıyorum örneğin sütlü tatlı ve dondurma ya da çikolata gibi şeyleri canım çok istiyor fakat asla vazgeçmek yok

kaçamakları gece değil gündüz yapmaya çalışın ve kesinlikle iki gün üst üste kaçamak yapmayın...

dukan amca kaçamakların bizi gereksiz kalori hesaplamalarına sokacağı için yapılmamasını öneriyor kitabında... çoğu zaman onu dinliyorum...

benim ilk günlerimde hedefim 65 olmaktı şu an ilk hedefime ulaştım sayılır
artık darısı ikinci hedefin başına :KK52:

hepinize kolaylıklar diliyorum sadece inanın ve çok isteyin işte o zaman başaracaksınız

bu benimde favorim geceleri geç yatıyorum haliyle karnım acıkıyor
ya yoğurtla ya da sütle yulaf kepeğini tüketiyorum ve açlık sona eriyor :KK74:

ne güzel canım benim kabızlığım ezelden beri olduğundan rejimim bitse ben gene içerim bunu :KK52: tebrik ederiim ne kadar verdin atakta?? :KK74:

canım kronik kabızlık ben de var(dı).. diyetin ilk 5 günü hiç çıkamadım, ilaç içmek zorunda kaldım..sonra 1-2 sefer de seyir evresindeyken form çaylarla idare ettim..ama en etkin sonucu akşamdan kuru kayısı ve inciri suya koyup sabah suyunu içtikten sonra aldım...kilomada yansımadı hiç..onun etkisi mi yoksa vücut düzene mi girdi bilmiyorum(eşime göre yürüyüş+yulaf kepeği) artık :nazar: gayet düzenliyiz anlayacağın...diyeceğim o ki içinde sinameki olan çayları uzun süreli ve düzenli tüketme, ben öğrencilik yıllarımda yaptım o hatayı, bağırsaklarım bir daha düzelemedi..tembellik yapıyor...inşallah çözüm bulursun sen de, çok kötü bir durum anlıyorum seni...

bu arada kızlar ben 2 haftadır 1 gram bile vermedim ve bu çok sinirimi bozuyor. bu sabah koşuya çıktım ve 1 buçuk saat spor yaptım ama yinede yok aynıyım. böyle duraklaması uzun süren oldumu ya moralim çok bozuk:KK43:((

hihihohoh sen nerdesin yahuuuuuuuuuu:63::63:hani gaz verecektik birbirimize, seni bekliyorum kaç gündür:KK34: bişi sorcam kilonda 100-200 gr da mı oynamıyor?? yani hep mi sabit?? az daha sabret bakalım canım benim bak bundan sonra hızlanacak inşallah...şu spor işine 1 hafta devam et ama, eğer daha önceden günlük 30 dk yürüyorduysan:)) 60 dk çıkar..ama 1 hafta boyunca eğer değişiklik olmassa yine o zaman sanırım altın yumruk zamanı??:KK4::KK4::KK4:

bu arada püskevit tarifin için tenk yuu canım:KK61::KK61:bugun ilk iş püskevit harekatı:KK1: bi de anlamadığım kurabiyelerin bir tarafı piştikten sonra arkasını çevirip orayı da pişiriyok??

günaydın kızlarrrrrrrrrr:80::80::80::80::80: bügünde 600 gr gitmiş bu gidişle 7 li raramları görmeme az kaldı :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:herkes için bol kilovermeli birgün olsun

kızlaaaaaaaaaaaarrr günaydın bu sabah uyandım ve heyecanla basküle çıktım aaaaaaaaa ne göreyim 700 gr bir kerede gitmiş:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:araya regl girdiği için 7 gündür kilo kaybı yaşamadım.....ama iradeli bir şekilde kaçamak yapmadan devam edilirse sonuç alınıyor:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:ayrıca ölçülerimi tekrar kontrol ettim belden 4 cm, kalçadan 4 cm gitmiş:KK9::KK9::KK9::KK9:sanırım 1 haftaya kalmaz bütün pantlonlar daraltılmak üzere terziye gidicek:KK52::KK52::KK52:çünkü şu an bile kemersiz düşüyo kemer takınca ise kırış kırış oluyor.......yaşasın kadınlar kulübü yaşasın dukan amca:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

diyete dün bırakmakta kararlıydım:KK17:.gün içinde bazen çok halsiz kalıyorum.hatta gece bu yüzden 1 yaprak sarma ,bir kaşık tereyağlı semiz otu yoğurtlaması ,1 küçük parça çikolata yedim.:KK14:
ama bu gün sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar motive oldum.bugün protein günüm.
bu gün 12.günüm ve 73.900gr

sakıııın bırakmayı düşünme inan bana daha sonra inanılmaz mutsuz ve pişman olacaksın...şöyle düşün ben kendimi böyle konsantre ediyorum..tek sorunum kilo allaha şükür..geçici bir süre bunlardan uzak durmam lazım...diyabetli çocuklar var hayatları boyunca çikolata şeker yiyemiyolar:KK43:ve bir sürü kötü hastalıklardan dolayı diyet yapmak zorunda olan kişiler var..sadece zayıflayana kadar bunlardan mahrum kalıcam ve bu benim elimde...ne kadar kaçamak yapmazsam hedefime ve canımın istediklerine kavuşabilirim...o yüzden arkadaşlar kilolu olup mutsuz olucamıza bikaç ay tatlı hamurişi vesaire yemiyverelim..emeklerimize yazık...diyetimizi mümkün olduğunca renklendirirsek aslında biçok şeyi yiyebiliyoruz dukanda...eskiden salata yoğurt yiyerek zayıflamaya çalıştığımız ve bütün gün karnımızın ve gözümüzün aç olduğu günleri düşünelim..üşenmeyelim girelim mutfağa bikaç çeşit heran yenebilecek yemekler bulunduralım...hepbirlikte başarıcaz kızlar...herkese iradeli kaçamaksız güzell birgün diliyorum:119:

Günaydın kızlar,,,
çizelge yardımı istiyorummmm:KK43:((
birde benim pazartesi 1 ay olacak. Geçen tartıldım 4,5 kilo gitti toplmada... Ve bu sürede hiç mi bozmadım... Neden az veriyorum kiloyu aglıcammm moralim çok bozuk benim....:84:

kızlaaaaaaaaaaaarrr günaydın bu sabah uyandım ve heyecanla basküle çıktım aaaaaaaaa ne göreyim 700 gr bir kerede gitmiş:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:araya regl girdiği için 7 gündür kilo kaybı yaşamadım.....ama iradeli bir şekilde kaçamak yapmadan devam edilirse sonuç alınıyor:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:ayrıca ölçülerimi tekrar kontrol ettim belden 4 cm, kalçadan 4 cm gitmiş:KK9::KK9::KK9::KK9:sanırım 1 haftaya kalmaz bütün pantlonlar daraltılmak üzere terziye gidicek:KK52::KK52::KK52:çünkü şu an bile kemersiz düşüyo kemer takınca ise kırış kırış oluyor.......yaşasın kadınlar kulübü yaşasın dukan amca:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

tebrikk ederimmm:KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar,,,
birde benim pazartesi 1 ay olacak. Geçen tartıldım 4,5 kilo gitti toplmada... Ve bu sürede hiç mi bozmadım... Neden az veriyorum kiloyu aglıcammm moralim çok bozuk benim....:84:

moralini bozma bence..bünyeden bünyeye değişebilir kilo verimi ayrıca kötü değil 4.5 kilo..eminim verdiğin kilodan daha fazla vermiş görünüyosundur:)azimle devam et arkadaşım doğru yaptığımız sürece eli mahkum gidecek kilolar...çizelge konusundada ben denemedim yapmayı o yüzden yardımcı olamıcam:)forumda ayrı bi sayfa altında gösteriyo sanırım nasıl yapıldığı

evet canım kefir içen var.ben içiyorum çokda memnunum hemde 0 yağlı sütle kendim yapıyorum.güvenle tüketiyorum.. ne gibi zararı olabilir proteinin alası ,yağ yok tuz yok daha ne olsun dimi...

Kızlar kefiri nasıl yapıyorsunuz kendiniz bende yapmak istiyorum annem çok yararlı olduğunu söyledi ama o dışarıdan hazır alıyormuş evde nasıl yapılıyoor? :86:

sakıııın bırakmayı düşünme inan bana daha sonra inanılmaz mutsuz ve pişman olacaksın...şöyle düşün ben kendimi böyle konsantre ediyorum..tek sorunum kilo allaha şükür..geçici bir süre bunlardan uzak durmam lazım...diyabetli çocuklar var hayatları boyunca çikolata şeker yiyemiyolar:KK43:ve bir sürü kötü hastalıklardan dolayı diyet yapmak zorunda olan kişiler var..sadece zayıflayana kadar bunlardan mahrum kalıcam ve bu benim elimde...ne kadar kaçamak yapmazsam hedefime ve canımın istediklerine kavuşabilirim...o yüzden arkadaşlar kilolu olup mutsuz olucamıza bikaç ay tatlı hamurişi vesaire yemiyverelim..emeklerimize yazık...diyetimizi mümkün olduğunca renklendirirsek aslında biçok şeyi yiyebiliyoruz dukanda...eskiden salata yoğurt yiyerek zayıflamaya çalıştığımız ve bütün gün karnımızın ve gözümüzün aç olduğu günleri düşünelim..üşenmeyelim girelim mutfağa bikaç çeşit heran yenebilecek yemekler bulunduralım...hepbirlikte başarıcaz kızlar...herkese iradeli kaçamaksız güzell birgün diliyorum:119:

Günaydın, çok güzel yazmışsın. Bence de gayret edelim, artık kurtulalım şu kilolardan :)

:13:

:nazar::nazar::nazar: süpersin walla, tebrikler....:KK9::KK9:

günaydın kızlar:KK16::KK16:

günaydııın, haberler nasıl:KK66:

Günaydın kızlar,,,

canım birkaç sayfa öncede link verilmişti sanırım, resimli, açıklamalı felan..

moralini bozma bence..bünyeden bünyeye değişebilir kilo verimi ayrıca kötü değil 4.5 kilo..eminim verdiğin kilodan daha fazla vermiş görünüyosundur:)azimle devam et arkadaşım doğru yaptığımız sürece eli mahkum gidecek kilolar...çizelge konusundada ben denemedim yapmayı o yüzden yardımcı olamıcam:)forumda ayrı bi sayfa altında gösteriyo sanırım nasıl yapıldığı

sagol arkadaşım ama çokta belli oluyormu bilmiyorum.... hiç kaçamak yapmadan bu kadar az cnımı sıkıyor. arada yapsamıydım yani:)

X