Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben hiç dukanın bu çizelgesini yapmadım bilmiyorumda hani kaç kilo olmam gerektiği hakkında.bana yardımcı olunda bende yapayım fazlamın ne kadar olduğunu göreyim.

selam kızlar herkese iyi akşamlar harikasınız 2 gündür sıkı takipteyim ancak yazmıyordum çünkü bende bir değişiklik yok 21 gün oldu henüz 3 kilo vermiş durumdayım ama görenler inanmıyor bana kızlar daha çok vermişsin diyorlar aslında vermeye başlamıştım da regli olacam ondan sanırım veremiyorum öğlen kendime kabaklı omlet gibi bişey yaptım dere otlu çok güzel oldu üzerinede sarımsaklı yoğurt döküp yedim az öncede baget haşlama yedim sadece birde arkadaşlar ben artık ayran yerine evde kendi yaptığım kefirimi içiyorum dışarda genellikle çok ararım ben ayranı fakat her zaman yarım yağlı veya ligt da bulamıyordum aklıma geldi kefir daha mantıklı gibi çünkü yarı yarıyadan daha fazla su katılıyor hem barsaklarımda süper çalışıyor sizce dukana ters düşermi kefir yada aramızda içen varmı başka

arkadaşlar merhaba, elisa day tablomuzu yapıyor sanırım çok teşekkürler bu arada, cuma günleri bildirim yapalım, akşam üzeri isterseniz 17.00 ye kadar veya başka bir saat de olabilir bildirenleri elisa day tabloya geçirirse tablo son halini alır ve biz de durumumuzu görebiliriz, biz bildirimleri özelden değil buradan alenen yapıyorduk bence sakıncası yok..zaten hepimiz hepimizin tuvalet alışkanlığı dahil herşeyimizi biliyoruz :KK34: elisa dayin son eklediği evreli kısmı copy paste yapar rakamları yazarız kolay olur..

kızlar çizelge işi çok iyi olur bence. ve kabızlık çeken arkadaşlar, ben normalde bile tuvalete çok zor çıkan bir insanım ama dün form'un kayısılı çayını içtim ve çok rahat çıktım. bağırsakları tembelleştiriyor falan diyorlar ama bunu bir yakınımıza diyetisyen tavsiye etmiş ve günde bir tane tüketmenin bir zararı olma diye düşünüyorum, en azından atak evresinde.

bende dukan diyeti yapmaya karar verdim:KK37:
çizelgem oldumu
canım Tickerın 0 la başlıyor olmamış galiba....
kızlar çizelge işi çok iyi olur bence. ve kabızlık çeken arkadaşlar, ben normalde bile tuvalete çok zor çıkan bir insanım ama dün form'un kayısılı çayını içtim ve çok rahat çıktım. bağırsakları tembelleştiriyor falan diyorlar ama bunu bir yakınımıza diyetisyen tavsiye etmiş ve günde bir tane tüketmenin bir zararı olma diye düşünüyorum, en azından atak evresinde.

canım benim de 10 gün oldu başlayalı düne kadar benimde kabızlık sorunu vardı ama herhangi bir ilaç veya bitki çayı almadım......dünden bu yana öyle bir sorunum kalmadı...:KK52::KK52::KK52::34..tam tersi çok rahatladım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:sanırım direndim ve bağırsaklarım bu duruma alıştı.....ilaç alsaydım hep almam gerekirdi.neyse neyse çok rahatladım....bu gün 62 çıktım tok karna rağmen....sanırım yarın 61 i görücem:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım Tickerın 0 la başlıyor olmamış galiba....

canım benim de 10 gün oldu başlayalı düne kadar benimde kabızlık sorunu vardı ama herhangi bir ilaç veya bitki çayı almadım......dünden bu yana öyle bir sorunum kalmadı...:KK52::KK52::KK52::34..tam tersi çok rahatladım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:sanırım direndim ve bağırsaklarım bu duruma alıştı.....ilaç alsaydım hep almam gerekirdi.neyse neyse çok rahatladım....bu gün 62 çıktım tok karna rağmen....sanırım yarın 61 i görücem:nazar::nazar::nazar::nazar:

ne güzel canım benim kabızlığım ezelden beri olduğundan rejimim bitse ben gene içerim bunu :KK52: tebrik ederiim ne kadar verdin atakta?? :KK74:

nazlıksk canım 10 gün oldu dukana başlayalı 3 gün atakla 3 kilo verdim 7 gündür kilom sabit duruyor...........ama araya regl girdi sanırım sebebi buydu.....ama bu gün tok karna 62 yim bence yarın 61 olurum.........sabahı sabırsızlıkla bekliyorum....sabah haberlerimi yazarım:KK64::KK64::KK64:

Son düzenleme:
kızlar yarın seyir evrem ama ben hangi dönüşümü yapmalıyım? yardımcı olur musunuz? karar veremedim:KK17: 1/1 mi , 2/7 mi, 2/0 mı, 5/5 mi?

Balığı sadece tuz ekleyerek pişirme kağıdında fırına atıyorum. İyice kızarana kadar pişiriyorum, çok güzel oluyor. :KK56:

ben soğanı doğrayıp balığı üstüne koyuyorum .üzerine domates maydonoz doğrayıp tuz ve kimyon koyup kapaklı tava yada tencerede yapıyorum ocakat nefis oluyor canlar

nazlıksk canım 10 gün oldu dukana başlayalı 3 gün atakla 3 kilo verdim 7 gündür kilom sabit duruyor...........ama araya regl girdi sanırım sebebi buydu.....ama bu gün tok karna 62 yim bence yarın 61 olurum.........sabahı sabırsızlıkla bekliyorum....sabah haberlerimi yazarım:KK64::KK64::KK64:

tebriklerr. inanırsak olur bence :KK52::KK52: hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruum :KK74:

Medyatik doktor Mehmet Öz, Dukan Diyeti’ni ilk okuduğunda çok şaşırdığını, fakat sürecin detaylarını öğrendikten sonra gayet başarılı bulduğunu açıkladı.
Amerika’nın önde gelen doktorlarından Doktor Mehmet Öz, katıldığı bir televizyon şovunda Dr. Pierre Dukan’ın zayıflama programını beğendiğini açıkladı. Dr. Öz “Dukan ile çok zaman geçirdim çok bilgili birisi. 35 yıllık kariyeri boyunca incelediği binlerce hastadan sonra bu diyeti geliştirdi. Bu kolay bir diyet, ilk iki dönemi geçtikten sonra istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz. Dukan, bu beslenme düzeni sayesinde tekrar kilo alınmayacağını öne sürüyor” dedi. Dukan’ın teorisini okuduğunda çok şaşırdığını ve bu beslenme düzeninin işe yaramayacağını düşündüğünü söyleyen Öz “Fakat daha sonra Dukan ile röportaj yapıp, diyetin ayrıntılarını öğrenince bu yöntemi gayet mantıklı buldum” dedi.

http://www.facebook.com/notes/dukan...eti-doktor-özden-de-onay-aldı/172147669511786

Son düzenleme:
canım ben hazır köfte kullandım.hatta abarttım çalıştığım için her öğlen yedim ama kilom durdu dün yemedim tavukla geçirdim günümü 1 haftadır veremediğim kiloları verdim.çok mecbur kalmadıkça yeme hazır köfte.

tamam hemen bıraktım onları, çok çoookk teşekkürler cevap için :))))

kızlar bugün yediklerim
light süt
2 yumurtadan peynirle yapılmış omlet-yanında yoğurt
öğlen dışarda yemek zorunda kaldım, en uygun şey tavuktu. 4 küçük parça tavuk yedim ben de.
1 kayısılı activia
kavurmaya benzeyen tavuk :KK9: o nasıl oluyorsa artık. hani böyle küçük küçük. 3 kaşık falan yedim.
şimdi de çay içicem. bugünlük bu kadar. yalnız nedense sabah omletten sonra baya bi mide bulantısı yaşadım.

kızlar bugün yediklerim
light süt
2 yumurtadan peynirle yapılmış omlet-yanında yoğurt
öğlen dışarda yemek zorunda kaldım, en uygun şey tavuktu. 4 küçük parça tavuk yedim ben de.
1 kayısılı activia
kavurmaya benzeyen tavuk :KK9: o nasıl oluyorsa artık. hani böyle küçük küçük. 3 kaşık falan yedim.
şimdi de çay içicem. bugünlük bu kadar. yalnız nedense sabah omletten sonra baya bi mide bulantısı yaşadım.

liste dışında birşey yok aferin:KK9:

X