- 9 Mart 2011
- 175
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Tickerın 0 la başlıyor olmamış galiba....bende dukan diyeti yapmaya karar verdim
çizelgem oldumu
kızlar çizelge işi çok iyi olur bence. ve kabızlık çeken arkadaşlar, ben normalde bile tuvalete çok zor çıkan bir insanım ama dün form'un kayısılı çayını içtim ve çok rahat çıktım. bağırsakları tembelleştiriyor falan diyorlar ama bunu bir yakınımıza diyetisyen tavsiye etmiş ve günde bir tane tüketmenin bir zararı olma diye düşünüyorum, en azından atak evresinde.
ben hiç dukanın bu çizelgesini yapmadım bilmiyorumda hani kaç kilo olmam gerektiği hakkında.bana yardımcı olunda bende yapayım fazlamın ne kadar olduğunu göreyim.
canım Tickerın 0 la başlıyor olmamış galiba....
canım benim de 10 gün oldu başlayalı düne kadar benimde kabızlık sorunu vardı ama herhangi bir ilaç veya bitki çayı almadım......dünden bu yana öyle bir sorunum kalmadı...:34..tam tersi çok rahatladımsanırım direndim ve bağırsaklarım bu duruma alıştı.....ilaç alsaydım hep almam gerekirdi.neyse neyse çok rahatladım....bu gün 62 çıktım tok karna rağmen....sanırım yarın 61 i görücem
1/1 uygulamayı düşünüyorum dukan bana güvenin ve böyle uygulayın diyor
Balığı sadece tuz ekleyerek pişirme kağıdında fırına atıyorum. İyice kızarana kadar pişiriyorum, çok güzel oluyor.
nazlıksk canım 10 gün oldu dukana başlayalı 3 gün atakla 3 kilo verdim 7 gündür kilom sabit duruyor...........ama araya regl girdi sanırım sebebi buydu.....ama bu gün tok karna 62 yim bence yarın 61 olurum.........sabahı sabırsızlıkla bekliyorum....sabah haberlerimi yazarım
1/1 uygulamayı düşünüyorum dukan bana güvenin ve böyle uygulayın diyor
evet aslında bunu düşünmene bile gerek yok en mantıklısıda o zaten yani 1+1 yap derim ben de öyle yapıyorum.
bencede cnm 1+1 daha iyi sıkılmamak için
kızlar bugün yediklerim
light süt
2 yumurtadan peynirle yapılmış omlet-yanında yoğurt
öğlen dışarda yemek zorunda kaldım, en uygun şey tavuktu. 4 küçük parça tavuk yedim ben de.
1 kayısılı activia
kavurmaya benzeyen tavuk o nasıl oluyorsa artık. hani böyle küçük küçük. 3 kaşık falan yedim.
şimdi de çay içicem. bugünlük bu kadar. yalnız nedense sabah omletten sonra baya bi mide bulantısı yaşadım.