Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım bugünü de bitirdik çok şükür.yarın seyir evremin 1.günü.dukanın testine göre 53 gün sürecek bir dönem beni bekliyor.
teşekkürler berrincim ve hiç aç hissetmiyorum kendimi.
evet canım kefir içen var.ben içiyorum çokda memnunum hemde 0 yağlı sütle kendim yapıyorum.güvenle tüketiyorum.. ne gibi zararı olabilir proteinin alası ,yağ yok tuz yok daha ne olsun dimi...selam kızlar herkese iyi akşamlar harikasınız 2 gündür sıkı takipteyim ancak yazmıyordum çünkü bende bir değişiklik yok 21 gün oldu henüz 3 kilo ermiş durumdayım ama görenler inanmıyor bana kızlar daha çok vermişsin diyorlar aslında vermeye başlamıştım da regli olacam ondan sanırım veremiyorum öğlen kendime kabaklı omlet gibi bişey yaptım dere otlu çok güzel oldu üzerinede sarımsaklı yoğurt döküp yedim az öncede baget haşlama yedim sadece birde arkadaşlar ben artık ayran yerine evde kendi yaptığım kefirimi içiyorum dışarda genellikle çok ararım ben ayranı fakat her zaman yarım yağlı veya ligt da bulamıyordum aklıma geldi kefir daha mantıklı gibi çünkü yarı yarıyadan daha fazla su katılıyor hem barsaklarımda süper çalışıyor sizce dukana ters düşermi kefir yada aramızda içen varmı başka
o kısmı daha okumadım da seyirde de hiç meyve yok di mi
evet canım kefir içen var.ben içiyorum çokda memnunum hemde 0 yağlı sütle kendim yapıyorum.güvenle tüketiyorum.. ne gibi zararı olabilir proteinin alası ,yağ yok tuz yok daha ne olsun dimi...
benim de canım istedi bak şimdi
bu arada kızlar ben 2 haftadır 1 gram bile vermedim ve bu çok sinirimi bozuyor. bu sabah koşuya çıktım ve 1 buçuk saat spor yaptım ama yinede yok aynıyım. böyle duraklaması uzun süren oldumu ya moralim çok bozuk((
Bu topik inanılmaz hızlı gelişiyor..Kimin kaç kilo verdiğini takip etmek neredeyse imkansız hale geldi...
Arkadaşlardan biri sadece kaç kg verdiğimizi yazmamız için Dukan ile kaç KG diye bir topik açsa..Oraya sadece verilen kg ler yazılsa...Sayfaları tarif paylaşım ve kişisel sohbetler yüzünden o kadar zor takip ediyorum ki..Vakit olmayınca da kimin ne kadar zayıfladığını izleyemiyorum.Aynı dertten sıkıntısı olan var mı benim gibi bilmiyorum ama en azından kısa sürede hemen kimler ne kadar kg vermiş takip etmeyi çok isterim..
Merak ettiğim bişi daha var...Toplamda kaç kg verildi acaba bu konu açıldıktan sonra dukan ile...??
kızlar bugün yediklerim
light süt
2 yumurtadan peynirle yapılmış omlet-yanında yoğurt
öğlen dışarda yemek zorunda kaldım, en uygun şey tavuktu. 4 küçük parça tavuk yedim ben de.
1 kayısılı activia
kavurmaya benzeyen tavuk o nasıl oluyorsa artık. hani böyle küçük küçük. 3 kaşık falan yedim.
şimdi de çay içicem. bugünlük bu kadar. yalnız nedense sabah omletten sonra baya bi mide bulantısı yaşadım.