- 11 Nisan 2013
- 86
- 3
Yaklaşık iki haftadır 76lardayım canım önceki hafta 76.5 tim geçen hafta 76 bu haftada 76 ama bugün iyice şiştim nooluyorsa tartıdaki rakamı hiç demeyim korkarsınız valla ya benim tartım kafayı yedi yada vücudum umarım yarına bu iş çözülecek bugün başka bir arkadaşın evinde tartıldım inanamadım 74.8 geldim hangisi doğru bu takılma evresinde sorgular oldum hoş ben sıkı yönetime alışığım 76lık tartımı bırakmayacağım inşallah 76ya döner yine (((((((
Bide bugün kendime deli bayramı ilan ettim iki but yedim normal yoğurt yedim birazdanda dukanella yapıcam bişi daha yedim bunu beni tanıyanlar bilir en en en canım çeken şeyden bi tane yedim valla gitti battı balık yan gider günündeyim açıkcası az önce bağırsak düzenleyici de aldım inşallah bu şişkinlik gidecek.
Sonuç uzun süredir bu işin içinde olan biri olaraktan kendime şöyle bir çıkarım yapıyorum
-Vücudum direnç göstermeye başladı duuuuur artık diyor ama yılmak yok yola devam
-Bu hafta inanılmaz üstü stresliydim önemli şekilde şişlik yapan bişi kullanmak zorunda kaldım (yanetkilerinde de yazıyor ve daha öncedende kullanmıştım)
-Spor yok bu hafta hiç yoktu hele sınavlar var burada haftasonuda dersimin sınavı var sonrada bi sürü sınav kağıdı var ne yapacağım bilmiyorum valla akşamları hayalet gibi oluyorum evde hem bedenen hem fikren
-Yeşil çay ihmal edildi onu biliyorum günde en fazla iki bardak gidiyor
Eveeeeet bütün bunlara istinaden bana ne önerirsiniz kızlar...
Sizin durumunuzla ilgili olarak kitabin 289.sayfasinda Dukan amcam soyle diyor
aynen alinti yapiyorum.
Motivasyonu bozacak olan duraganligi ortadan kaldirmak uzere, hastalarima "yumruk harekati" adini verdigim bir tur komando harekati oneriyorum.
1_ Yeniden 4 gun saf proteinle atak rejimi uygulayin
2_ Her gun az miktarda mineral iceren 2 lt su icin
3_ Olabildigince az tuzlu yiyecekler tuketin
4_ Erken yatin
5_ En onemlisi bu 4 gun boyunca gunde 60 dakika yuruyun.