Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben de yoğurdu kepekle yemeye çalıştım; ama tadı çooook kötü oldu, yiyemedim ya, aslında en faydalısı öyleymiş, kabızlık için fln da. nasıl başarıcam bilemiyorum
Tarifi vereyim ama dedigim gibi surekli yapmamaya yani icmemeye calis sonucta girecigin bir duraklamayi kirmakta degerlendirebilirsin.:Nar Şerbeti (yeşilçay içemeyenler özellikle denesin)
2 yemek kaşığı hibiscus (nar çiçeği),
1 yemek kaşığı dolusu yeşilçay,
bir iki tane kuşburnu ile birlikte cezvede demlenir.
Cam bir sürahi soğuk 1 litre su ile doldurulur ve içine bir adet çubuk tarçın, bir iki dilim limon -kabuğu ile birlikte- atılır. Cezvede demlenirken ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı!
Not: Taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde sevdiğiniz çaylardan ne varsa kendinize göre ayarlayın. (alintidir)
kabizlik icinse bolca su ic,yesil cayini mutlaka ic,yulaf kepegi hakkinin yarisini bugday kepegi ile degistirebilirsin,sebze gunlerinde bol lifli sebzeleri tercih et..ise yaramazsa yemeklerinden sonra 1 kasik bitkisel yag ic..eczaneye sorabilecegin bitkisel icerikli urunlerde yardimci olabilir eger hala gecmezse o aman bir doktordan yardim iste canim ama su illede su diyorum....
Canim,yulaf kepegini yogurtla yada sutle yemek gercekten keyifsiz.Sana tavsiyem ekmek olarak tuketmen...selam ben de yoğurdu kepekle yemeye çalıştım; ama tadı çooook kötü oldu, yiyemedim ya, aslında en faydalısı öyleymiş, kabızlık için fln da. nasıl başarıcam bilemiyorum
Tabiki bu forumdanSevgili Cigdemhernekadar yakin dostum olsada ben onun nickini hala ogrenmedeim 4 aydir.Deneyecegim:Scholarapaty:26:lisabella dediğin o arkadaşın bu forumdan biri mi..onu da takip edeyim yaptıklarını okuyayım.faydalı olur kanaatindeyim.geçen hafta regl haftamdı.ne yalan söylim ufak kaçamakların oldu.aç kurtlar gibiydim.ama çok şükür şimdi daha iyiyim...
ya bende inanamıyorum gerçekten çok kolay oluyor kilo vermek.ama sanki bişey olacakta bu hız gidecek ilerlemeyecek diye korkuyorum...inşallah hep böyle devam eder de dediğin gibi düğüne 75 kilo girerim...salına salına girerim salona....kardeşimin düğünü bu arada...
ben de arkadaşlara aynı şeyi soracaktım canım, ben çok düzenli regl olurum. normalde bu ayın 17'sinde olmam gerekiyor. 9 gündür dukan yapıyorum, bunun 7'si ataktı. tahminen 5-6 gündür çok seyrek(her gün çok az yani) de olsa regl durumu var, kilo da değişmiyor, hiç kaçamak yapmadığım halde. şiş gibi karnım.
dukan diyetinin geçici olarak da olsa regl düzensizliği yapıyormuş, bu her yerde yazıyor ztn. anlayamadım, daha başlangıçta böyle olursa ilerde ne olacak ki? düzene girer mi? tecrübeli arkadaşlardann bilgi rica ediyorum.
çoookk teşekkür ederim canım çok sağolasın
baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 77.00
güncel kilo : 76.700
şimdiden çokk teşekkur ederim