Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydınn kızlar

başlangıç tarihi 18.03.2013
başlangıç kilo 93
hedef kilo 68.4
boy 164
geçen haftaki kilo 85.8
güncel kilo 84
haftalık fark 1.8

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:55,2 kg

guncel kilo:55,3 kg

1 haftalik degisim +0,1:KK43:
geçen hafta yoktum bu kaçamaklar olmasa

Günaydın fıstıklar, herkese keyifli bir bahar günü diliyorum:)
dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:95,00
güncel kilo:94,00
boy:1,73
fark:-1,00
:21::21::21:

selam ben de yoğurdu kepekle yemeye çalıştım; ama tadı çooook kötü oldu, yiyemedim ya, aslında en faydalısı öyleymiş, kabızlık için fln da. nasıl başarıcam bilemiyorum :KK43:

canım ben genelde kepeği ekmek veya kek yaparak değerlendiriyorum arada çok fazla et tavuk balık yiyosam ekmek yapmıyorum o zamanlar karıştırıyorum sadece baharat koymayı dene canım yada az tatlandırıcı...başarıcaz hepimizde buna inanmalıyız biraz gayret kızlarEn Büyük TÜRKİYE

herkese günaydın
bugünkü bildirimim
dukan diyetine başlangıç tarihi:31/03/2013
dukan başlangıç kilo:72
geçen perşembe kilo:70
güncel kilo:69.4
boy:1,68
fark:-0.6

herkese bol - li günler dilerim................:KK16:

Tarifi vereyim ama dedigim gibi surekli yapmamaya yani icmemeye calis sonucta girecigin bir duraklamayi kirmakta degerlendirebilirsin.:Nar Şerbeti (yeşilçay içemeyenler özellikle denesin)

2 yemek kaşığı hibiscus (nar çiçeği),
1 yemek kaşığı dolusu yeşilçay,
bir iki tane kuşburnu ile birlikte cezvede demlenir.
Cam bir sürahi soğuk 1 litre su ile doldurulur ve içine bir adet çubuk tarçın, bir iki dilim limon -kabuğu ile birlikte- atılır. Cezvede demlenirken ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı!

Not: Taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde sevdiğiniz çaylardan ne varsa kendinize göre ayarlayın.
(alintidir)
kabizlik icinse bolca su ic,yesil cayini mutlaka ic,yulaf kepegi hakkinin yarisini bugday kepegi ile degistirebilirsin,sebze gunlerinde bol lifli sebzeleri tercih et..ise yaramazsa yemeklerinden sonra 1 kasik bitkisel yag ic..eczaneye sorabilecegin bitkisel icerikli urunlerde yardimci olabilir eger hala gecmezse o aman bir doktordan yardim iste canim ama su illede su diyorum....

çok teşekkürler canım çok faydalı oldu inan...:KK16:

selam ben de yoğurdu kepekle yemeye çalıştım; ama tadı çooook kötü oldu, yiyemedim ya, aslında en faydalısı öyleymiş, kabızlık için fln da. nasıl başarıcam bilemiyorum :KK43:
Canim,yulaf kepegini yogurtla yada sutle yemek gercekten keyifsiz.Sana tavsiyem ekmek olarak tuketmen...
lisabella dediğin o arkadaşın bu forumdan biri mi..onu da takip edeyim yaptıklarını okuyayım.faydalı olur kanaatindeyim.geçen hafta regl haftamdı.ne yalan söylim ufak kaçamakların oldu.aç kurtlar gibiydim.ama çok şükür şimdi daha iyiyim...
ya bende inanamıyorum gerçekten çok kolay oluyor kilo vermek.ama sanki bişey olacakta bu hız gidecek ilerlemeyecek diye korkuyorum...inşallah hep böyle devam eder de dediğin gibi düğüne 75 kilo girerim...salına salına girerim salona....kardeşimin düğünü bu arada...
Tabiki bu forumdan:KK9::KK9:Sevgili Cigdem:KK16:hernekadar yakin dostum olsada ben onun nickini hala ogrenmedeim 4 aydir.Deneyecegim:Scholarapaty:26:
ben de arkadaşlara aynı şeyi soracaktım canım, ben çok düzenli regl olurum. normalde bu ayın 17'sinde olmam gerekiyor. 9 gündür dukan yapıyorum, bunun 7'si ataktı. tahminen 5-6 gündür çok seyrek(her gün çok az yani) de olsa regl durumu var, kilo da değişmiyor, hiç kaçamak yapmadığım halde. şiş gibi karnım.

dukan diyetinin geçici olarak da olsa regl düzensizliği yapıyormuş, bu her yerde yazıyor ztn. anlayamadım, daha başlangıçta böyle olursa ilerde ne olacak ki? düzene girer mi? tecrübeli arkadaşlardann bilgi rica ediyorum.

Dukan diyetinin ilk baslangic evresiyle birlikte yeni beslenme seklimizin hormonlarimiz uzerinede etkisinden dolayi regl duzensizlikleri yasiyoruz.Ama emin olun bende dahil ilk ay gectikten sonra hic olmadigi kadar duzenli regl olmaya baslayacaksiniz.Cigdem mesela onun duzensizligi ileri boyuttaydi ama simdi duzenli olarak regl oluyor,degilmi CIGDEM?

başlangıç tarihi: 02.04.2013

boy: 160 cm.

başlangıç kilo: 86,7 kg

hedef kilo: 58 kg

geçen haftaki kilo: 84,7 kg

güncel kilo: 83,8

fark: 900 gr. :KK43: :KK43: :KK43:

şimdiden ellerine sağlık delly'cim.

Gunaydin Dukan guzelleri:KK16::KK16::KK16: ve gunaydin sevgili Dely:KK16::KK16: Dely sevgili sabrina84 bugun bir operasyon gecirecekti ama listede almak istiyordu dun bana bildirdi kilosunu bu sekilde rica etsem onuda listeye ekleyebilirmiyiz:KK19:
çoookk teşekkür ederim canım çok sağolasın
baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 77.00
güncel kilo : 76.700
şimdiden çokk teşekkur ederim

Benim bildirimim ise:Gecen hafta:61.9kg Guncel kilo:61.5 simdiden ellerine saglik canim:KK19::KK19:............

He msjima itinayla cvp yazdigin icin cok tsekkur ederim.cvp veren diger arkadaslarada tabi.
Caglalari +500 olarak geri gordum bugun
Digerlerine gelince sinirli uzinli olarak hic birsey kullanmiyorum.sadece 6gunluk kepek hakkimin icine koydugum 1kasik tstlandirici ve haftada3 bardak ictigim light colayi saymazsak.spora gelince ev ve isim arasi 10 dk .git gel 20 dk yuruyebiliyorum gunluk.
Yesilcayin icimini sevmiyorum ama bu duraklamayi kirmak icin sanirim kusa kusa icmem gerekecek. Birde icine cubuk tarcinla deneyeyim diyorum.3gun saf protein yapmaya karar verdim.cunku kitapta bunu yapmamiz oneriliyor.sebze protein duraklatabilir ama vucut saf pro ya dayanamaz diyo dukan.bu sabah iki yumurta yerine bir tam bir beyaz yedim.beyazi tam proteinmis sarisinda biraz da olsa yag varmis.evde kaymagi alinmis sut yerine duraklamayi kirana kadar light sut icmeye karar verdim.birde su nar serbeti olayi nedir.nar ciceginin kurusundan mi bahsediyorsunuz anlayamadim ben
En onemlisi pes etmedim .en son 67.8 i gormustum.bugun 68.6 yim maalesef

Günaydın arkadaşlar........

Bildirimimi vermek istiyorum...

Başlangıç tarihi : 03.12.2012
Başlangıç Kg : 103 kg

Hedef kg : 65-70 kg

Geçen hafta kg : 91,0 kg
Güncel kg : 90,4 kg

Bir hafta da giden : -600 gr
Boy : 1,65 m

Toplam giden : -12,6 kg

Hepinize güzel bir gün dilerim .......

Delycim, simdiden ellerine saglik arkadasim :KK16:

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Hedef kilo: 62
Boy: 166
Gecen hafta kilo: 75,3
Güncel kilo: 74,3

11.04.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 67
Bu Haftaki Kilo: 67
Bir Haftalık Değişim: 0
Kalan Kilo: 9 kg
Toplam Giden: 8
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 46.gün)

Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Baslangıç Kilo : 75
Hedef Kilo : 60
Boy: 165
Geçen Haftaki Kilo: 66.0
Güncel Kilo: 65.5
Giden: -0.5

Şimdiden herkese tebrikler.. :KK9:

Delycim :KK16: ellerin sağlık canım öptüümmm :KK54:

Herkese günaydın.... Bugün bildirim günü.... Ama ben bugün biraz hayal kırıklığı yaşadım.... Sanırım hafta sonu dikkat edememem, şu anda regl olmam ve hedefime çok yaklaşmış olmamdan kaynaklanıyor bu durum diye düşünüyorum üstelik hiç sınırlı izinli kullanmadım bu hafta ama :26::26::26:
.... Normalde testte bana ideal kilo olarak 59 vermişti ben de başlangıçta 59 a insem bana yeter diyordum ama baktım rahat kilo veriyorum hedefimi şimdilik 57 yapmaya karar verdim... Hem de eşimi de yalnız bırakmamış olurum onun vermesi gereken 5 kilo daha var.... Eşim bu diyete başladığında 105 kiloydu şu anda 92 kilo 1 ayda 13 kiloyu rahat rahat verdi bildirimi yapan o olsaydı 1. olurdu :KK52::KK52::KK52::KK52:

Neyse ben onun kadar mutlu olmasam da bildirimimi yapayım haftaya umarım daha çok kilo kaybederim
başlangıç tarihi:11.03.2013
başlangıç kilo:64,8
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:59,8
güncel kilo:59,5
boy:1.68
haftalık kilo farkı: 0,3

başlangıç 07.04.2013

boyum:1.75
başlanıç kilom:101.1
güncel kilom:98.6
fark:----2.5
hedef:80
kalan:18.6
hadi bakalım ilk bildirimi yaptım hayırılısı olsun artık. herkese de bol eksili günler :KK16::KK16::KK16:

başlangıç tarihim : 21.03.2012
başlangıç kilom : 70.5 kg
hedef kilo : 60
geçen hafta kg: 57,8 kg.
güncel kg :58,00 kg

fark +200

haftasonu kaçamakları ve dün akşamki tatlı krizi :KK43:

Günaydın kızlar,

Güzel bir gün olsun herkes için.

Listeyi hazırlamanın belki de en zor yanı; 1 haftada 1 kilo verip, buna rağmen bu verdiği kiloya üzülenleri görmek :KK53: :KK70: :KK9: Yapmayın etmeyin diyorum.. Her seferinde dayanamayıp anlatıyorum anlatıyorum.. ama bir şey değişmiyor.. Gerçekten inanamıyorum.. Neden verdiklerinizle mutlu olmuyorsunuz ki..? Hem de az değil yani. 1 kilo yaa!! 1 haftada hem de!! Süper bişey!! Sevinmeniz, havalara uçmanız gerekiyor.. Aaahh ahhh! Daha da bişi demiyorum ben de :))

Herkese bol eksiler :KK8:

Emeğin için şimdiden teşekkürler
Başlangıç kg:74.400
geçen hafta kg;62.200
Bu hafta: 61.600
Fark: -600 gr
Verdiğim 100 gr için bile çok mutlu oluyorum.Bu hafta dilerim herkes çok mutlu olur.:KK16:

X