dün ilkayın çikotoplarından yaptım.harika oldu.her gün öğleden sonra sade türk kahvemin yanına bir tane tüketeceğim.mutlaka deneyin.
tarifi
2 kaşık süt
1 tk kakao
2 yk süt tozu
1 yk splenda hepsini karıştırın
buzlukta 4-5 saat beklesin.
ve şekli
Eki Görüntüle 679068
sadece yiyeceğim 1 taneyi çıkartıyorum gerisi buzlukta kalıyor.çünkü hemen eriyor.hatta elim bile kirleniyor hemen.sanırım yağ olmadığından böyle.mutlaka deneyin.tadı nefisss
8yk kepek yada 12yk galeta karışımıdünkü bahsettiğim ekmek tarifini gün içinde paylaşırım.
Canim benim,cok tesekkur ederim,ne güzel canım güzel vermişsin vede aldığın tepkiler asıl insanı motive eden,kimse tutmasın bizi çıtır olacağız hepimiz,beni görenlerde şaşkınlıktan ağızları açık kalıyor,yeter artık verme diyorlar,kıskanıyorlamı ney
süpersin arkadaşım ya,banada gönder ne olur şunlardan vaktim yok hiççç offff,ellerine sağlık çok güzel olmuş
canim inan bana ben evde hic labne yapmadim marketten aldigim extra light labne ile yaptim bu tarifide.ama yapanla arkadaslar var canim.daha onceki paylasimlardan aldigim notu vereyim sana sanirim isini gorecektir.biri activia ile yapiliyor digeri ise peynir mayasi ile..activia ile yapilan:sutu yogurt ile degilde activia ile mayaliyorsun veyogurt olduktan sonrada suzuyorsun .eger daha fazla miktarda elde etmek istersende 2 kasik suttozuda ekleyebilirsin.dedigim gibi ben yapmadim yapan arkadaslardan not almisim.diger tarif ise dukandiyetitariflerim: EV YAPIMI LIGHT LABNEkızlar bu aralar beyaz çay diye doğadanın ürünü çıktı ben tadın ı çok beğendim o beyaz çayı da yeşil çay olarak içebilir miyim? :26:buarada LİSABELLA bana labne tarifi verir misin ilerde senin tatlını yaparken lazım olcak
hosgeldin canim,kilo cevtveli icin su linke bak takilirsan sor yine::http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmldün alışverişimi yaptım. bugün itibariyle ben de başlıyorum biraz geç kaldım biliyorum ama zararın neresinden dönülse kardır. inşallah yaza kadar şu kilolarımdan kurtulurum. bu arada dukan testine göre boy: 1.70 kilo: 78 hedef: 60. bi de şu kilo cetvelini nerden yapıyorsunuz arkadaşlar ben de yapmak istiyorum da. herkese kolay gelsin dukan imtihanında...
kızlar ben bugün mens oldum hemde tam gününde. dünden bugüne 1 kilo fark ediyor normalmi???
İyi akşamlar dukancılar;
Dukana 11 Martta başlayıp 5,5 kg verdim. Diyet yaptığımı kimseye söylemedim bu kez, sadece evdekiler biliyodu. Genelde bol şeyler giydiğim için kimse kilo verdiğimi de anlamamış demekki
Dün alışverişe eşimin gittik eşimin yakınlarıyla, bu kez daha üzerime oturan bişi giydim ve herkes şaşırdı "ne kadar kilo vermişsin, çok güzel olmuş böyle" diye.
Daha 5,5 kg verip havalara giriyorum hepsini verdiğimde kimse tutamıyacak beni galiba
aslında sen en doğrusunu yapıyosun ama ben tartılmadan duramadığım gibi tartılınca da kafama takıyorum:))benim dukan da ilk ayım.sanki 1 haftadan daha erken başladı şişlik ve hala hasta olmadım.
tek umudum regl bittikten sonra 1 kilo vermiş olmak.çünkü bugünlerde oldukça hareketliyim...
Canım hiç üzülme yavaşta olsa hızlıda olsa o kilolar gidecek merak etme çünkü gittiğinin birçok ispatı var etrafında yanınızdayızzzzzne güzel tebrik ederim seni yaklaşık 1 ayda 5.5 kg çok iyi....ben maalasef herkese söyledim daha doğrusu zorunda kaldım çünkü yeme içme konularında ısrarları kesmem gerekiyordu şimdi a dan z ye herkes biliyorve beklenti yüksek halbuki giden kilo de anca 2 o da belli bile olmuyo şu an 3 -4 gündür durakladım umarım 1 ayda 5 kiloya ulaşırım:18:
Canım hiç üzülme yavaşta olsa hızlıda olsa o kilolar gidecek merak etme çünkü gittiğinin birçok ispatı var etrafında yanınızdayızzzzz
ben geldimmmm nasılsınız
ben geldimmmm nasılsınız
merhabalar ben de yeni başladım da tickerlarınıza baktım da inanamadım. gerçekten 22 kiloyu ve 10 kiloyu verdiniz mi yaa şaka gibi. çooook tebrik ederim. ne kadar sürede verdiniz acaba? bir de sporla desteklediniz mi?
merhabalar ben de yeni başladım da tickerlarınıza baktım da inanamadım. gerçekten 22 kiloyu ve 10 kiloyu verdiniz mi yaa şaka gibi. çooook tebrik ederim. ne kadar sürede verdiniz acaba? bir de sporla desteklediniz mi?
hoşbuldukkk ablaların bi tanesiiiiiiHoşgeldin dukan prensesiii
tatlım kendi adıma konuşuyorum çatlak zaten yazar şimdi ayrıntılarını :) Ben 26 Kasım 2012 de başladım 7 gün atak yaptıktan sonra işte sonuç tickerimde var. Başından beridir hep aynı şeyi yazıyorum. Sıfıra yakın kaçamak, bol yeşil çay, bitki çayı, düzenli yemek ve akşam yatmadan minimum 3 saat öncesine kadar ağız girişini kapamak sonucu Dukan'ın mucizesidir verdiğim kilo. Ve veriyorum ticker perşembe günü yenilenecek Allah'ın izniyle.
hosgeldin kacak nerelerrdesin