Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dün ilkayın çikotoplarından yaptım.harika oldu.her gün öğleden sonra sade türk kahvemin yanına bir tane tüketeceğim.mutlaka deneyin.

tarifi

2 kaşık süt
1 tk kakao
2 yk süt tozu
1 yk splenda hepsini karıştırın

buzlukta 4-5 saat beklesin.

ve şekli

sadece yiyeceğim 1 taneyi çıkartıyorum gerisi buzlukta kalıyor.çünkü hemen eriyor.hatta elim bile kirleniyor hemen.sanırım yağ olmadığından böyle.mutlaka deneyin.tadı nefisss

Wispercım erimeyen çikolata tarifi vardı. Çikolata donduktan sonra fırınlıyosun 15 dk kadar sonra biraz kurutuyosun hemen çıkarmıyosun fırından, böylece çikolataların erimiyor.

kızlar bu aralar beyaz çay diye doğadanın ürünü çıktı ben tadın ı çok beğendim o beyaz çayı da yeşil çay olarak içebilir miyim? :26:buarada LİSABELLA bana labne tarifi verir misin ilerde senin tatlını yaparken lazım olcak

günaydın kızlar.ama kasvetli bir hava var.sanki cumartessi günü yaşanan o güzel hava bu memlekette deyildi.ortalık rüzgar ve yağmurdan kırılıyor.bende biraz sonra spora gideceğim.oğluşumda hasta okula göndermedim.spordan sonra dişçi randevuma gideceğim.evde yapılacak birsürü iş var.pazartesi sendromu yaşıyorum galiba.

herkeslere günaydın arkadaşlarrrrr

dünkü bahsettiğim ekmek tarifini gün içinde paylaşırım.
8yk kepek yada 12yk galeta karışımı
3 yumurta
1 instant maya
1/2 su bardağı süt
yoğurdunuz suluysa yoğurdun suyu ve 1 yk yoğurt
1yk yakın tatlandırıcı. sevmeyen biraz daha az atabilir
biraz tuz
varsa birkaç damla vanilya aroması
hafif cıvık bir hamur olcak. mayalanmasını beklemedim. silikon kek kalıbına döktüm. 150 derecede pişirdim. kalıptan çıkınca sanki içinde yağ varmış gibi oldu. afiyet olsun. tatlandırıcıyı biraz fazla koyar, kakao eklerseniz alın size kek.afiyet olsun sizlere

günaydınlaaaarrrr

Eklentiler

• $20988_10151540914947241_1593936987_n.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 25
dün alışverişimi yaptım. bugün itibariyle ben de başlıyorum biraz geç kaldım biliyorum ama zararın neresinden dönülse kardır. inşallah yaza kadar şu kilolarımdan kurtulurum. bu arada dukan testine göre boy: 1.70 kilo: 78 hedef: 60. bi de şu kilo cetvelini nerden yapıyorsunuz arkadaşlar ben de yapmak istiyorum da. herkese kolay gelsin dukan imtihanında...

kızlar ben bugün mens oldum hemde tam gününde. dünden bugüne 1 kilo fark ediyor normalmi???

Canim benim,cok tesekkur ederim,hemen gonderiyorum adresi alayim
canim inan bana ben evde hic labne yapmadim marketten aldigim extra light labne ile yaptim bu tarifide.ama yapanla arkadaslar var canim.daha onceki paylasimlardan aldigim notu vereyim sana sanirim isini gorecektir.biri activia ile yapiliyor digeri ise peynir mayasi ile..activia ile yapilan:sutu yogurt ile degilde activia ile mayaliyorsun veyogurt olduktan sonrada suzuyorsun .eger daha fazla miktarda elde etmek istersende 2 kasik suttozuda ekleyebilirsin.dedigim gibi ben yapmadim yapan arkadaslardan not almisim.diger tarif ise dukandiyetitariflerim: EV YAPIMI LIGHT LABNE
hosgeldin canim,kilo cevtveli icin su linke bak takilirsan sor yine::http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kızlar ben bugün mens oldum hemde tam gününde. dünden bugüne 1 kilo fark ediyor normalmi???

normal canim,cunku regl doneminde 1-2 kiloluk artislar gorulebiliyor dert etme...

ne güzel tebrik ederim seni yaklaşık 1 ayda 5.5 kg çok iyi....ben maalasef herkese söyledim daha doğrusu zorunda kaldım çünkü yeme içme konularında ısrarları kesmem gerekiyordu şimdi a dan z ye herkes biliyor ve beklenti yüksek halbuki giden kilo de anca 2 o da belli bile olmuyo şu an 3 -4 gündür durakladım umarım 1 ayda 5 kiloya ulaşırım:18:

verirsin merak etme benim regl şişliğim tam 2 kg fark ediyor karnım hamile gibi şişiyor :) Ama yapacak bişeyimiz yok her ay 1 hafta böyleyiz

Havanın kasvetine, pazartesi sendromuna ve cumartesi günki kaçamağına rağmen tartım yüzümü güldürdü. Şükürler ossuuuuunnnnn

Canım hiç üzülme yavaşta olsa hızlıda olsa o kilolar gidecek merak etme çünkü gittiğinin birçok ispatı var etrafında yanınızdayızzzzz

Canım hiç üzülme yavaşta olsa hızlıda olsa o kilolar gidecek merak etme çünkü gittiğinin birçok ispatı var etrafında yanınızdayızzzzz

ben geldimmmm nasılsınız

merhabalar ben de yeni başladım da tickerlarınıza baktım da inanamadım. gerçekten 22 kiloyu ve 10 kiloyu verdiniz mi yaa şaka gibi. çooook tebrik ederim. ne kadar sürede verdiniz acaba? bir de sporla desteklediniz mi?

selam kızlaarrrr

ben bugün +200 üm ama dün sebze günümdü normaldir.kahvaltımı yaptım köpişimle yürüyüşümüzü yaptık alıcaklarımızı aldık,şimdide yeşil çayımı içiyorum.işe gitmeden de bişeyler atıştırırım.hava burda da çok kötü,hem bulutlu hemde toz bulutu var her yer sisli gibi görünüyo toz yüzünden

merhabalar ben de yeni başladım da tickerlarınıza baktım da inanamadım. gerçekten 22 kiloyu ve 10 kiloyu verdiniz mi yaa şaka gibi. çooook tebrik ederim. ne kadar sürede verdiniz acaba? bir de sporla desteklediniz mi?

tatlım kendi adıma konuşuyorum çatlak zaten yazar şimdi ayrıntılarını :) Ben 26 Kasım 2012 de başladım 7 gün atak yaptıktan sonra işte sonuç tickerimde var. Başından beridir hep aynı şeyi yazıyorum. Sıfıra yakın kaçamak, bol yeşil çay, bitki çayı, düzenli yemek ve akşam yatmadan minimum 3 saat öncesine kadar ağız girişini kapamak sonucu Dukan'ın mucizesidir verdiğim kilo. Ve veriyorum ticker perşembe günü yenilenecek Allah'ın izniyle.

Hoşgeldin dukan prensesiii
hoşbuldukkk ablaların bi tanesiiiiii (tabi lisabella ablamda bi tane,donbul ablamda bi taneee çoooook seviyorum sizi ben)

dukana başlayalı 60. gün oldu. perşembe günü bakalım 10 kilonun üstüne çıkabilecek miyim. gram gram gitmeye başladı

benn sıfıra yakın yapamıyorum artık bu gidişle seyir bittiğindede vermem kiloyu veremeyeceğim sanırım. dukan kaçamağı yapmamak için kendime 1000 parçalık puzzle aldım onunla vakit öldürcem artık. bugün evde yumurta yoktu üşendim dışarı çıkmaya 2 bardak süt 3 yk galeta karışımı,mısır nişastası ve tatlandırıcıdan muhallebi yaptım. onu tüketiyorum şimdi
hosgeldin kacak nerelerrdesin

hoşbulduk ablamm şu sıralar tarifi olmayan bi boşluktayım sanki. sabırsızlık var. iş yerimde ki sorunlar bi kat daha arttı. gram gram vermek moralimi bozuyor. tatlandırıcıyı bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…