- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
Eki Görüntüle 678296
İş yerinde yapılan kısır partisine benimde katılımım bu şekilde oldu. Salçası eksik ama tadı mükemmeldi işte huzurlarınızdaaaaa KARNIBAHAR KISIRI. Hımmmm bu öğlen yenilmişti akşamada koca bir tabak lorlu dukanella yaptım. İkisi de bana göre dünyanın en emin yerinde MİDEMDEEEEE
trampolin kullanan varmı arkadaşlar...hangi markayı tavsiye edersiniz...
dukanda günlük yapıyormuşsunuz bunu bu sitedemi yapıyorsunuz yoksa kendi tutuğunuz defter gibi birşey var
trampolin kullanan varmı arkadaşlar...hangi markayı tavsiye edersiniz...
Gunaydin hatta tunaydinherkese günaydın arkadaşlar iki gündür + lardayım moralim bozuldu bakalım ne olacak perşembeye kadar
kızlar 101.1 ile diyetime başladım hadi bakalım bu sefer direnmek yok başbakan gelse vazgeçmicem bu sefer davamdan.
Günaydın kızlaaaaarrrr...gerçi öğlen olmuş ama bugün akşam işe gidicem kocişte aynı şekilde.geç kalktık kahvaltı falan derken bu saat oldu.
lisabellacım tatlı süppppeerrr olduuuu hatta aksam eşim eve gelince 1 kasesini götürdü.. diyetmi tamamen bu şimdi,e normaldede yenir bu süper olmuş diyoiyi bari bana ortak çıksında hepsi bana kalmasın
ve vee veeee bu sabah -500
Merhaba ,hosgeldiniz...size tavsiyem onecelikle sayfaninda ilk basinda yazan ozet kismini okumaniz.Sonrasinda eger daha fazla bilgi edinmek isterseniz kitabini mutlaka almaniz ve okumaniz.Kafaniza yatarda baslamaya karar verir iseniz dukanin sitesinden testini yapmaniz.sonrasindada kendinizi hazir hissettiginizde ben artik yapabilirim dediginizde,onunuzde sizi engelleyecek herhangi bir dugun davet gibi bir etkinlik olmadiginda diyete baslamaniz ve burda bizimle surekli iletisim halinde kalarak bir birimizle deneyimlerimizi paylasmaniz...Herkese gunaydin benimde acilen zayiflamam gerek dogum kilolari gitmiyor neyapmam gerekiyor
Arkadaşlar ben bu sınırlı izinlileri kitabı okumama rağmen anlamadım lütfen biri bana bu konu bilgi ya da yararlanabileceğim bir link verebilir mi?
bu sitede bulabilirsin canim:dukandiyetitariflerim: Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyeceklerArkadaşlar ben bu sınırlı izinlileri kitabı okumama rağmen anlamadım lütfen biri bana bu konu bilgi ya da yararlanabileceğim bir link verebilir mi?
Oğlum 5 aylik oldu emziriyorum acaba diyete baslasam olurmu?
teşşekkür ettim kafam çok karışıyordu vallabu sitede bulabilirsin canim:dukandiyetitariflerim: Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler
sağol canım yardım içindukandiyetitariflerim: Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler
burdan bilgi edinebilirsiniz