Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben bugün mens oldum hemde tam gününde. dünden bugüne 1 kilo fark ediyor normalmi???
Hic korkma canim bende bazen 2-3 kilo oynuyo...eger bu donemi kacamaksiz atlatirsan regl sonrasi catir catir gider kilolar.
Havanın kasvetine, pazartesi sendromuna ve cumartesi günki kaçamağına rağmen tartım yüzümü güldürdü. Şükürler ossuuuuunnnnn
ama beni dukan hic affetmiyor. En ufak bir kacamak + olarak donuyor. Benim bunye cok namussuz yawwww....

ben geldimmmm nasılsınız :KK3:
hosgeldin canim..iyiyiz biz. Sen nasilsin? Dukan nasil gidiyor.
merhabalar ben de yeni başladım da tickerlarınıza baktım da inanamadım. gerçekten 22 kiloyu ve 10 kiloyu verdiniz mi yaa şaka gibi. çooook tebrik ederim. ne kadar sürede verdiniz acaba? bir de sporla desteklediniz mi?
Hosgeldin canim. Dukan iste boyle bir mucize.
Sen bir basla bir kac ay sonra bambaska biri olacaksin

valla tebrik ederim. 4,5 ay ve 2 ay sürmüş kilo vermeleriniz. ay ben bu kadar dayanabilir miyim acaba bilemiyorum yaaa. inşallah hiç kaçamak yapmadan uygulayabilirim. kitabı da okudum. stevya tatlandırıcı aldım. ama ne kadar kullanmak gerekiyor bu diyette. şimdi bana kalsa bol bol sütlü tatlı yapar yerim. yani tatlandırıcı ne kadar serbest?

valla tebrik ederim. 4,5 ay ve 2 ay sürmüş kilo vermeleriniz. ay ben bu kadar dayanabilir miyim acaba bilemiyorum yaaa. inşallah hiç kaçamak yapmadan uygulayabilirim. kitabı da okudum. stevya tatlandırıcı aldım. ama ne kadar kullanmak gerekiyor bu diyette. şimdi bana kalsa bol bol sütlü tatlı yapar yerim. yani tatlandırıcı ne kadar serbest?
Hiç bir şekilde tam sayı veremiyorum çünkü yapılan güncelleştirmeler neticesinde yanlış bilgi vermiş olabiliyorum ama ne olursa olsun yapaya vücudunu alıştırmamanı önerebilirim mesela tatlı olayını haftada bir veya iki ödül gibi düşünebilirsin neticede ne kadar güzel olursa olsun dukan bir diyet adı altında verdiriyor bu kiloları bize... Tabi ilerledikçe bunun diyet değil tam bir yenilenen yeme ve yaşam düzeni olduğunu anlayacaksın. Şimdilik ilerlemeni doğalla destekle çok sıkışınca yapaya yönel derimmm

Hic korkma canim bende bazen 2-3 kilo oynuyo...eger bu donemi kacamaksiz atlatirsan regl sonrasi catir catir gider kilolar.
ama beni dukan hic affetmiyor. En ufak bir kacamak + olarak donuyor. Benim bunye cok namussuz yawwww....

hosgeldin canim..iyiyiz biz. Sen nasilsin? Dukan nasil gidiyor.

Hosgeldin canim. Dukan iste boyle bir mucize.
Sen bir basla bir kac ay sonra bambaska biri olacaksin
Valla kaçamak kaçamaktır ama işte sanırım ben fazla yapmadığım için fazla etkilemedi vücut onları diğerlerinin yanında farketmeden yaktı heralde heheheh kandırdım onu

Hiç bir şekilde tam sayı veremiyorum çünkü yapılan güncelleştirmeler neticesinde yanlış bilgi vermiş olabiliyorum ama ne olursa olsun yapaya vücudunu alıştırmamanı önerebilirim mesela tatlı olayını haftada bir veya iki ödül gibi düşünebilirsin neticede ne kadar güzel olursa olsun dukan bir diyet adı altında verdiriyor bu kiloları bize... Tabi ilerledikçe bunun diyet değil tam bir yenilenen yeme ve yaşam düzeni olduğunu anlayacaksın. Şimdilik ilerlemeni doğalla destekle çok sıkışınca yapaya yönel derimmm

çok teşekkür ederim. tatlıya dayanamıyorum . benim için en önemli gün bugün akşam aslında. çünkü ben akşamları tam bir canavara dönüşüyorum. herşeyi yemek istiyorum. özellikle tatlılaaaar... hangi diyeti yapsam ilk akşam fiyasko oluyordu. bu akşamı sağ salim atlatırsam müthiş gaza gelicem. bu sayfaya baya bi ihtiyacım olacak sanırım. gördüğüm kadarıyla birbirinize de destek veriyorsunuz.

bir soru daha: zamanında lahana çorbası diyetini ara ara yaparak 14 kilo vermiştim. seyire geçtiğimde sebze çorbası olarak bu çorbayı içsem olur mu. daha hızlı kilo vermek için yani...

çok teşekkür ederim. tatlıya dayanamıyorum . benim için en önemli gün bugün akşam aslında. çünkü ben akşamları tam bir canavara dönüşüyorum. herşeyi yemek istiyorum. özellikle tatlılaaaar... hangi diyeti yapsam ilk akşam fiyasko oluyordu. bu akşamı sağ salim atlatırsam müthiş gaza gelicem. bu sayfaya baya bi ihtiyacım olacak sanırım. gördüğüm kadarıyla birbirinize de destek veriyorsunuz.

bir soru daha: zamanında lahana çorbası diyetini ara ara yaparak 14 kilo vermiştim. seyire geçtiğimde sebze çorbası olarak bu çorbayı içsem olur mu. daha hızlı kilo vermek için yani...

Bazı arkadaşlar uyguluyorlardı sanırım biri de çatlakkemikti sanırım fikrim şudur ki hiç ayrıca birşey yapmana gerek yok saf dukan yapsan yeter birçok şeyi birarada yapıp vücudunu yormana gerek yok ama yinede bunu uygulayan arkadaşlardan tavsiyeler alman daha mantıklı gibi geliyor.

Canım hiç üzülme yavaşta olsa hızlıda olsa o kilolar gidecek merak etme çünkü gittiğinin birçok ispatı var etrafında yanınızdayızzzzz

sağol canım ya böyle motive edici mesajlar çok iyi geliyor...etrafımda hiç diyet yapan birisi olmadığı için çoğu zaman zorlanıyorum gerçekten bu kilolar gidecek öyle yada böyle başka yolu yok:KK4:

sağol canım ya böyle motive edici mesajlar çok iyi geliyor...etrafımda hiç diyet yapan birisi olmadığı için çoğu zaman zorlanıyorum gerçekten bu kilolar gidecek öyle yada böyle başka yolu yok:KK4:

Tabiki motive edeceğiz birbirimizi bende zamanında ilk heyecan motivasyonu için buradaydım şimdi yeni arkadaşlarımı motive edebiliyorsam ne mutlu bana. Siz biz hep beraber burdayız göreceksinki inşallah sorun falan yaşamazsın burada her türlü takıldığın yada sorun yaşadığın olayın cevabı mevcut. Her türlü sevincini (mesela bir günlük -1500 gr falan) paylaşmak isteyen arkadaşlarında mevcut. Hadi bismillah bak 2si gitmiş bile

Son düzenleme:
merhaba hatunlar dişçiden geldim.dişçi randevusu almıştım.dolgum düşmüştü.dün bir baktım dişimin kenarıda sallanıyor dolgunun devam parçasıdır dedim.doktora gösterdim .hayır salanmıyor sana öyle geliyor dedi .2 parça küçücük dolgu parçası sıkıştırıp şutladı.çıınca aynada dişime baktım hala sallanıyor.doğruca geridöndüm.sallanıyor dedim.kadın baktı hayır sallanmıyor dedi.sallanıyor dedim sallanmıyor dedi.ben ısrar etikçe o redeti.böyle olmıyacak dedim.dışarda gitiğim özel doktor vardı ona gitim.diroktor dişimin ortadan ayrıldığını söyledi.neyse tedaviye başladı.epey uğraştı kaplama yapacakmış.içine vida koydu bişeyler yaptı.şuan iğnenin etkisi geçiyor biraz ağrı var.olacak okadar.eşim diş sorunu oldumu özele git sürünme diyor.bende basit bir dolgu için masraf yapmayım dedim.ev kredisi ödeyince herşeyi hesaplamak lazım.ama eşimin dediğine geldim yine özele gitim.devlet hastanelerinden şikayet etme istemiyorum ama buradaki diş hastanesinden hiç memnun deyilim.gidiyorsu habire oyalayıp sonra birşey yapmadan şutluyor.paran yoksa rezilsin.Allah olmayana yardım etsin

neyse çamaşırlarımı topladım yer silme suyumu toz bezimi süpürgemi hazırladım.ama çok üşüyorum.bizim apartmanın kazanı bozulmuş.kalorifer yanmıyor.dondum.bataniye altında titrerken size yazıyorum.sabah sporada gitim.üşütmüş olabilirim.kendime gelince evimin işini yaparım.buzlukta patatesli mantı vardı evdekilere onu yaptım kendimede tavuk vardı onu ısıtım.3 gündür tavuk yemekten gıdaklıyacağım.küçük bir kaçamak yaptıydım ama midem kötü olunca kaçamak maçamak kalmadı hepsi giti.galiba oğluşumla beraber bende hasta oldum.sabaha kadar fırtına esti durdu dış kapıyı kapatmamışlar.rüzgarla beraber kapı çarpıp durdu.uyu uyuya bilirsen.karanlıkta çıkıp kapatamadım.birde oğlan dolanıp durdu hasta olunca erken yattı o yüzden gece ayaklandı.ilacını içip yatırdım.buğün sanki tüm gece beşik salamış gibiyim.kötü güçler cumartesi günkü geçirdiğim güzel pikniğin acısını çıkarıyor sanki.

neyse abarmayım iyi şey çağırırsan iyi şeyler gelir.biraz dinlenebilirsem bişeyciğim kalmaz.çok dinlenemiyorum.birtek cumartesi dinlenebiliyordum olmadı.pazar zaten koşturmaktan oturmaya fırsat olmuyor.herkes evde olduğu için istekleride bitmiyor.herzamanki durumlar.diyet olarak akşama ne yesem acaba.tartıda yine artılar açlıktan ölsemde artıları göreceği galiba.ama umrumda deyil pes etmek yok.başlangıç kilomu bile görsem pes etmek yok.isterse 1 sene sürsün.günlük 1000 kalori bile almıyorum.üstelik aktif spor yapıyorum.ama herkes gibi hergün 100 gr 100 gr eksileri göremiyorum.neyse hatunlar bukadar kafa şişirdiğim yeter

kızlar ben çok kilo vermek istemiyorum 6 kilo kadar vermeyi hedefliyorum. kilolarımın çoğunluğu kalça ve basen bölgesinde. kitapta ve foumlarda bu tarz kilo vermek için atak dönemisonrasında 2 gün saf protein 5 gün normal beslenme yapılabilir yazıyor. ama bel ve göbekten de biraz gitsin istiyorum. çalıştığım için daha uygulanabilir bir yöntem. konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi

kızlar ben çok kilo vermek istemiyorum 6 kilo kadar vermeyi hedefliyorum. kilolarımın çoğunluğu kalça ve basen bölgesinde. kitapta ve foumlarda bu tarz kilo vermek için atak dönemisonrasında 2 gün saf protein 5 gün normal beslenme yapılabilir yazıyor. ama bel ve göbekten de biraz gitsin istiyorum. çalıştığım için daha uygulanabilir bir yöntem. konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi

2 gün dukan yapıyorsun,5 gün normal besleniyorsun.ama şuan aramızda bunu 7apan yok galiba.herkes normal dukan yapıyor.2 gün dukanda yemeye izinli olanları yiyorsun.kitapta bunu yazıyor yanılmıyorsam.şuan kitap elimde deyil.ama uygulaması kolay kitaba bak

aslında ben de bu yöntemi çok merak ediyorum. uygulayan var mı acaba? kitabı okurken garip geldi 5 gün normal beslen, 2 gün saf protein yap..

yine formda kimsecikler yok.incin top oynuyor.bugün kendi hocamız izinli olduğu için tekvando hocası spor yaptırdı.kızcağız ilkez plates yaptırıyor.farklı yaptırdı.bizi gerdi gerdi düğüm yaptı.bilmediğim gerilme şekilerini öğrendim.ama şuan heryanım ilkez spor yapmış gibi acıyor.birde buna hastalık ağrıları eklenince kıpırdayamıyacak hale geldim.keşke gitmesydim diyorum ama sporda bırakılmazki.temuzdan sonra mecburen ara vereceğim.taşınma telaşı yaşayacağım.öğle yediklerim midemden çıktıktan sonra biraz önce sürünerek mutfağa gitim ve biraz peynirle kepek ekmeğini tabağa koyup yedim.yanına sıcak birşeyler yapsam iyi olacaktı ama bunu yapacak bir hatun yok çevremde.oğluşumda birşeyler yemek isstedi.halbuki öğlen birgüzel yemişti.gelişim evresinde erkek çocukları doymuyor.neyse ona okuldan gelen abla yetişti.sandiviç hazırladı yedirdi.kızın olsun çamurdan olsun derler ya şimdi onu söylüyorum.birşeyler daha yaptıracaktım tenis oynamaya açtı.gençlik sporun tenisi var 3 senedir ona gidiyor.bakalım gitiğimiz yerde tenise bukadar rahat gidebilecekmi.oturduğum şehrin çok eksisi var ancak spor konusunda iyi.çocuklar rahat spor yapabiliyor.oturduğum yerin heryanında spor imkanı var.çok mükemel olmasada en azından var.neyse bataniye altında titremeye devam edeyim.biraz kendimi topladığımda kurufasulye haşladım onu pişireyim yesinler.yanına onlara pilav yapıp yapamıyacağımı bilemiyorum.:2::2:

Sen aslında en güzel yolunu bulmuşsun canım evet 6 kilo fazla ve dediğin bölgelerdeki fazlalıklar için o kural uygulanıyor. Ama sen yine normal beslenme şeklini çok abartma. Biraz kalori hesabı yapabilirsin mesela o zamanda Allah kolaylık versinnn

merhaba hatunlar dişçiden geldim.dişçi randevusu almıştım.dolgum düşmüştü.dün bir baktım dişimin kenarıda sallanıyor dolgunun devam parçasıdır dedim.doktora gösterdim .hayır salanmıyor sana öyle geliyor dedi .2 parça küçücük dolgu parçası sıkıştırıp şutladı.çıınca aynada dişime baktım hala sallanıyor.doğruca geridöndüm.sallanıyor dedim.kadın baktı hayır sallanmıyor dedi.sallanıyor dedim sallanmıyor dedi.ben ısrar etikçe o redeti.böyle olmıyacak dedim.dışarda gitiğim özel doktor vardı ona gitim.diroktor dişimin ortadan ayrıldığını söyledi.neyse tedaviye başladı.epey uğraştı kaplama yapacakmış.içine vida koydu bişeyler yaptı.şuan iğnenin etkisi geçiyor biraz ağrı var.olacak okadar.eşim diş sorunu oldumu özele git sürünme diyor.bende basit bir dolgu için masraf yapmayım dedim.ev kredisi ödeyince herşeyi hesaplamak lazım.ama eşimin dediğine geldim yine özele gitim.devlet hastanelerinden şikayet etme istemiyorum ama buradaki diş hastanesinden hiç memnun deyilim.gidiyorsu habire oyalayıp sonra birşey yapmadan şutluyor.paran yoksa rezilsin.Allah olmayana yardım etsin

neyse çamaşırlarımı topladım yer silme suyumu toz bezimi süpürgemi hazırladım.ama çok üşüyorum.bizim apartmanın kazanı bozulmuş.kalorifer yanmıyor.dondum.bataniye altında titrerken size yazıyorum.sabah sporada gitim.üşütmüş olabilirim.kendime gelince evimin işini yaparım.buzlukta patatesli mantı vardı evdekilere onu yaptım kendimede tavuk vardı onu ısıtım.3 gündür tavuk yemekten gıdaklıyacağım.küçük bir kaçamak yaptıydım ama midem kötü olunca kaçamak maçamak kalmadı hepsi giti.galiba oğluşumla beraber bende hasta oldum.sabaha kadar fırtına esti durdu dış kapıyı kapatmamışlar.rüzgarla beraber kapı çarpıp durdu.uyu uyuya bilirsen.karanlıkta çıkıp kapatamadım.birde oğlan dolanıp durdu hasta olunca erken yattı o yüzden gece ayaklandı.ilacını içip yatırdım.buğün sanki tüm gece beşik salamış gibiyim.kötü güçler cumartesi günkü geçirdiğim güzel pikniğin acısını çıkarıyor sanki.

neyse abarmayım iyi şey çağırırsan iyi şeyler gelir.biraz dinlenebilirsem bişeyciğim kalmaz.çok dinlenemiyorum.birtek cumartesi dinlenebiliyordum olmadı.pazar zaten koşturmaktan oturmaya fırsat olmuyor.herkes evde olduğu için istekleride bitmiyor.herzamanki durumlar.diyet olarak akşama ne yesem acaba.tartıda yine artılar açlıktan ölsemde artıları göreceği galiba.ama umrumda deyil pes etmek yok.başlangıç kilomu bile görsem pes etmek yok.isterse 1 sene sürsün.günlük 1000 kalori bile almıyorum.üstelik aktif spor yapıyorum.ama herkes gibi hergün 100 gr 100 gr eksileri göremiyorum.neyse hatunlar bukadar kafa şişirdiğim yeter
çok geçmiş olsun canım diş agrısı zordur .sakın pes etme bende 1,5 ay sonra ilk defa bu hafta artıları görmeye başladım o yüzden şimdilik tartılmıyorum perşemveye bakalım artı mı çıkıcam eksi mi

çok geçmiş olsun canım diş agrısı zordur .sakın pes etme bende 1,5 ay sonra ilk defa bu hafta artıları görmeye başladım o yüzden şimdilik tartılmıyorum perşemveye bakalım artı mı çıkıcam eksi mi

benim bağırak faliyetlerim az olduğu için her tartıldığımda normal kilom çıkmıyor.buda moral bozuyor.ama alıştım.spor yapıyorum giydiklerimbolgelmeye başladı.birde yeme düzenim değişti.artık yemek aramamaya başladım.yani tatlı börek bulgur türü şeyleri çok aramıyorum.aburcubur yemiyorum.kaçamak diye adlandırdığım ya meyve yada sebze yememem günde sebze yemek oluyor.oda tabak dolusu deyil tadına bakmak şeklinde oluyor.bu şekilde devam ederse eni sonu zayıflamaya başlarım gibime geliyor.

kimse evde olmadımı televizyonu açmam.yani televizyon pek seyretmem.sakinken kitap okumak kadar keyif verici birşey olamaz.ama bugün çizgi filim seyretmekten başım döndü.çocukların hasta olup evde kalmaları bu yüzden kötü.ben onubırakıp gidemiyorum.üselik karşı koltuğundada ben hasta yatıyorum.şimdi ağlıyacağım.akşam babası kumandaya el koyar günddüz oğlu.ne anlıyorlar şu televizyondan.hiç seyretmek alıma gelmiyor.kafa şişirmekten başka birşeye yaramıyor.endimi çok yorgun ve yıpranmış hisetiğim günlerde dağbaşında sesiz biryerde olmayı hayal ederim.yemek bile istemem kuru ekme su yeter.sadece sakinlik kuş börtüböcek sesleri.hata ulaşım sadece helikopterle olsun.varmı böyle bildiğiniz biryer.çıkacaksın doğa yürüyüşü yapacaksın yoruldunmu durup bir pınardan su içeceksin.birtaşın üstüne oturacaksın..iki ağacın arasına hamak kuracaksın.sadece doğa ve dinlenme.harika olur.temiz hava ve oksijen insanın yağ yakımını artırıyor.spor yaparken düzgün nefes almasan yağı daha az yakarsın.onun için yürüyüş koşmaktan daha çok yağ yakar.çünkü koşarken kaslarımıza yeterli oksijen gitmediği için kaslarımız daha az enerji harcar.ama yürüyüş öyle deyil kaslara osijen gider ve yağ yakarsın.koşarken enson aldığın kalorileri yakarsın ama yürüyüşde depolara gidilir.ayrıca sporda hafif ağırlığı hızlı hareketlerle çalışırsan kondisyonun artar ama ağırlığı artırır ve yavaş kaldırıp indirirsen kas yapar.araştırdığım ve öğrendiğim şeyler.belki işinize yarar.hep yemek tarifi verecek deyiliz ya.

bukadar edebiyat parçalamak yete.şimdi gidip pilavımı ve salatamı yapayım.kendimede birşeyler yapabilirim mutfağa girince bulurum.et canım istemiyor.galiba yoğurt ve yumurta yiyeceğim.

pilavımı koydum salata malzemelerimi yıkadım.yumurtalarımı suya kırdım.çılbır yapacağım.şimdide kırmızı meyve çayı içiyorum.yogurda sarımsak koyup yumurtanın üzerine öyle koyarım.birde nane ve ırmızı pulbiber serper yerim.geçengün hoş oldu şimdide birşeyler pişirecek halim yok.kurtarıcım olur.

Öncelikle şöyle diyete uygun tatlılar beni duraklattı o yüzden bu hafta tatlı yapmadım bol bol yürüyüş ve sıfır hata ki inşallah öyledir simdi dört gözle perşembeyi bekliyorum zaten ayın 10 dada 1 ayım doluyo ayyy heycanlandım

X