merhaba hatunlar dişçiden geldim.dişçi randevusu almıştım.dolgum düşmüştü.dün bir baktım dişimin kenarıda sallanıyor dolgunun devam parçasıdır dedim.doktora gösterdim .hayır salanmıyor sana öyle geliyor dedi .2 parça küçücük dolgu parçası sıkıştırıp şutladı.çıınca aynada dişime baktım hala sallanıyor.doğruca geridöndüm.sallanıyor dedim.kadın baktı hayır sallanmıyor dedi.sallanıyor dedim sallanmıyor dedi.ben ısrar etikçe o redeti.böyle olmıyacak dedim.dışarda gitiğim özel doktor vardı ona gitim.diroktor dişimin ortadan ayrıldığını söyledi.neyse tedaviye başladı.epey uğraştı kaplama yapacakmış.içine vida koydu bişeyler yaptı.şuan iğnenin etkisi geçiyor biraz ağrı var.olacak okadar.eşim diş sorunu oldumu özele git sürünme diyor.bende basit bir dolgu için masraf yapmayım dedim.ev kredisi ödeyince herşeyi hesaplamak lazım.ama eşimin dediğine geldim yine özele gitim.devlet hastanelerinden şikayet etme istemiyorum ama buradaki diş hastanesinden hiç memnun deyilim.gidiyorsu habire oyalayıp sonra birşey yapmadan şutluyor.paran yoksa rezilsin.Allah olmayana yardım etsin
neyse çamaşırlarımı topladım yer silme suyumu toz bezimi süpürgemi hazırladım.ama çok üşüyorum.bizim apartmanın kazanı bozulmuş.kalorifer yanmıyor.dondum.bataniye altında titrerken size yazıyorum.sabah sporada gitim.üşütmüş olabilirim.kendime gelince evimin işini yaparım.buzlukta patatesli mantı vardı evdekilere onu yaptım kendimede tavuk vardı onu ısıtım.3 gündür tavuk yemekten gıdaklıyacağım.küçük bir kaçamak yaptıydım ama midem kötü olunca kaçamak maçamak kalmadı hepsi giti.galiba oğluşumla beraber bende hasta oldum.sabaha kadar fırtına esti durdu dış kapıyı kapatmamışlar.rüzgarla beraber kapı çarpıp durdu.uyu uyuya bilirsen.karanlıkta çıkıp kapatamadım.birde oğlan dolanıp durdu hasta olunca erken yattı o yüzden gece ayaklandı.ilacını içip yatırdım.buğün sanki tüm gece beşik salamış gibiyim.kötü güçler cumartesi günkü geçirdiğim güzel pikniğin acısını çıkarıyor sanki.
neyse abarmayım iyi şey çağırırsan iyi şeyler gelir.biraz dinlenebilirsem bişeyciğim kalmaz.çok dinlenemiyorum.birtek cumartesi dinlenebiliyordum olmadı.pazar zaten koşturmaktan oturmaya fırsat olmuyor.herkes evde olduğu için istekleride bitmiyor.herzamanki durumlar.diyet olarak akşama ne yesem acaba.tartıda yine artılar açlıktan ölsemde artıları göreceği galiba.ama umrumda deyil pes etmek yok.başlangıç kilomu bile görsem pes etmek yok.isterse 1 sene sürsün.günlük 1000 kalori bile almıyorum.üstelik aktif spor yapıyorum.ama herkes gibi hergün 100 gr 100 gr eksileri göremiyorum.neyse hatunlar bukadar kafa şişirdiğim yeter