Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu bilgiler süper hemen bir yere not ediyorum. Gerçekten bazı şeyleri bilinçli yapınca kilo vermek daha kolay oluyor. Yaptığımız yanlışları farkediyoruz. Teşekkürler...

Slm arkadaslar sebze protein gunlerinizde sebze olarak nasil menuler yapiyosunuz.bben ne yiyecegimi bilemiyorum bazen cacikla bile gecistirdigim oluyo.tavsiyelerinizi bekliyorum

Normalde yaptığın sebze yemeklerini (bir arkadaşın verdiği listeye uygun) yağı az kullanarak yapabilirsin. Mesela ben dün akşam karnıyarık yaptım nefisss oldu.....
Patlıcanları çok çok az yağla kızarttım yağsız kıymayı kavurup içine koydum salçalı sosla doğru fırına.... Mutlaka denemelisin. Bunca zaman biz patlıcanları boşuna bol yağla kızartmışız bu haliyle de tadı çok güzel oldu..... Zamanla kendn de çeşitlendirebilirsin.

Bu arada ben Bugdaytanesinin günü nasıl geçti çok merak ettim...

Ben birşey sormak istiyorum hep okuyorum bir nar şerbetinden bahsediliyor. Okuduğum sayfalarda nasıl yapıldığını göremedim bu konnuda beni aydınlatabilir misiniz?

günaydın bayanlar:)

dün öğleden sonra fırtına gibi estim iyikide gitmişim,benim ufaklıkla uzun süreli dışarı çıkmayı pek sevmiyorum,yemesi içmesi uyuması vs problem oluyor ama değdi
75 kilo halimle katıldığımda hepsi istisnasız ne kadar kilo almışsın diye zamanın büyük bölümünü benim kiloalarım hakkında konuşmuşlardı.yetmemiş birde bazısı arkamdan dedikodumu yapmışlar ve ben bunları duymuştum. ama dün sadece birkaçı çok güzel vermişsin genç kız gibi olmuşsun dedi.biri çok zayıflamışsın çökmüşün dedi:)))) diğerleri ise süzüp süzüp durdu yaş grubu 30-60 arası değişen gruptu,annemin grubu zaten.çok güzel ikramlar olmasına rağmen ben kendi kurabiyelerimi yedim.başkasının evinde ikram faslı en fazla 1 saat sürüyor,sıkıntı olmuyor ...geçmiş çok birikmiş,perşembenin bereketi de var tabi..hepsini okuyamadım.

Tebrikler güzelleeeeer...

Eki Görüntüle 676496

daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!! Görüşürüüüzzzz :79:

dely cim,ellerine emeğine sağlık... çok teşekkür ederiz.evet yeşil oldum:)))))

BİLDİRİM:
Başlangıç kg: 74.400
geçen hafta kg:62.400
Bu hafat kg:62.200
Fark:20Bu arada Zemmuf nerde.Çoktandır göremedim.Ona ve destek olan herkese teşekkür ederim.

zemmufun üyeliği maalesef iptal edilmiş.face den görüşüyoruz biz.sevenlerine çok selamı var ...

Son düzenleme:

:))anlattım senin sorunu görmeden çokk eğlenceli geçti...

nar şerbetinin tarifini vereyim sana.

2 yk hibuskus
1 yk yeşil çay
4-5 adet kuşburnu

bunları demle önce.sonra bir sürahiye biraz su koy,1 lt kadar.demlediğn çayı bu sürahiye boşalt.istesen biraz tatlandırıcıda katabilirsin ama bence gerek yok.ben sade içiyorum.soğuk yada ılık içebilirsin.havalar güzelleşti soğukta içilebilir

Günün güzel geçmesine sevindim... İnsanlar hataları konuşmayı ve yüze vurmayı çok seviyorlar da güzel olan şeye "güzel olmuş, iyi olmuş" diyemiyorlar. Hepsinin ağzını açık bırakmışsın:)))

Bu arada tarif için teşekkürler çok merak ediyordum kolaymış da sık sık yaparım artık.

Benim de okul için hazırlanmam gerek akşama görüşürüz... Bu forumun sloganı olarak ""Bol -'li günler" diliyorum

rica ederim şeker,yalnız hashish de şişkinlik yapmıştı.bana iyi geliyor.bünyene göre karar verirsin sende

hatunlar bukadar dinlendiğim yeter analık vazifesi beni bekler.gidip yemeğimi yapayım.sonra tekrar dönüp yazdıklarınızı okuyacağım.bu hafta yinede zayıflamışız.kıskananlar çatlasın patlasın.

Vallahi manken gibi duruyorsun.

Ben hic istemezdim ama aksi gibi goguslerimden gitti ne olurdu kalcadan gitseydi

kızlar kilo verenler göğüslerinizde küçüldümü benm kalçam hiç yok göğüs çok

farkediyorlardir bence ama dile getirmiyor olabilirler. az kilo vermemissin
kızlar bnm verdiğim kiloları hiç farkeden olmadı bnmı yanlış görüyorum tartıda acaba

Ahh kızlar aahh

Güne dertli başladım dün yaptığım mikrodalga ekmeğimi ısıtırken bocam patladı bütün ekmeğim mundar oldu. mecbur işe geldim haliyle kepeksiz kaldım

Birde uzun zamandır olamadığım adetimi bugün oldum karnım acayip bide başım dönüyor sanırım şekerim düştü ne yapıcam ben şimdiiiiii

Merhaba kızlar,
Patlıcanın yağsız bir şekilde fırında da pişirebilirsiniz. Ama kabuklarını soymayın. Hatta annemle geçen yazdan karnıyarıklık patlıcanı dondurucuya bu şekilde attık. Tadında değişiklik yoktu. Yine çok güzel oldu karnıyarıklar.

Bu arada benim tartı bugün gram oynamadı

Karinda baklavamiii, hemde 3 cocuktan sonra bravoo benim esim hic dogum yapmadigi halde kac senedir ugrasir yapamadi.

kızlar bır gunde nler yıyorsunzu banada bır el atıverın yaa normal dıyete basladım ama dukkan dıyetı hızlı kılo verdırıomus benmde en acılınden kılo vermem lazım cocum olması ıcın

Tebrikler güzelleeeeer...

Eki Görüntüle 676496

daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!! Görüşürüüüzzzz :79:
Bu listeye bir kendimi atamadim persembeleri isim bitmiyor yaaa..

Dukan diyeti yapiyorsan baska arayislara girme derim, kurallara uyarsan kacamak yapmazsan sistemli bir sekilde zaten kilo vereceksin. Yinede sen bilirsin canim bu benim fikrim.

dünkü bahsettiğim ekmek tarifini gün içinde paylaşırım.

kızlar yaa ben dün 95 çıktım. bugün 94.2 çıktım. normalmi sizce??? keşke dün böyle olsaydı ay sabah sabah mutlu oldum

Bende bazen 1 kilo eksik cikiyorum o gun inmiyorum hic tartidan.

Karinda baklavamiii, hemde 3 cocuktan sonra bravoo benim esim hic dogum yapmadigi halde kac senedir ugrasir yapamadi.

uğraşınca oluyor.mekik çekmeye borçluyum.bunun yanında ozamanın gazetelerinden biri kemer vermişti basit birşeydi elektirik veriyor vücuda.sporla beraber onuda düzenli kulandım.zaten 2 ayda bozuldu .uyduruk muyduruk ama oda yardımcı oldu.şimdide kilom olmasına rağmen kaslarım var.oldukça iyiyim.yani öyle sarkmadım.senelerdir kaç kilo olursam olayım 12 ayın enaz 4 ayını yoğun spor yaparım.airobik, plates ,yürüyüş, sporaletleri. callenede başlamıştım ama onun zayıflamadan yapılmasının sakıncalı olduğunu duydum.üsteki yağları kasların altına atıyormuş dediler.o yüzden 60 ları görmeden yapmamaya karar verdim.

sebzelerden bahsede bahsede canım çekti bamya konservem vardı.ortaboy kavonoza yapmıştım.şu büyük bamyalardan.kimse yemezse benyerim diye.onu 1 yemek kaşığı yağla pişirdim.azıcı domates salçası.zaten boldomates rendelemiştim yaparen ,ekşi ekşi çok güzel oldu.kepek ekmeğimi bandırara yedim.sabahta kefir içmiştim.akşamada dünden yapıp ayırdığım kıymalı ekmeğim var.ama protein bugün az oldu.etimde kalmadı dışarı çıkmayıda canım istemiyor.yarın herifcazımla yaparım alış verişimi.o yüzden yumurta eliyebilirim menüme.kepeğimde bitti.zaten 3-4 gündür bağırsaklarım kötü olduğu için normal kepe kulandım.oda karnımda gazdan başka birşey yapmadı.yine ben yulaf kepeğimi alayım.bağırsak için belki bugün yediğim bamya işe yarar.

afiyet olsun,ben de ne pişirsem diye düşünüyorum... hergün aynı şeyleri yemekten gına geldi.lahana varda çorba yapmaya elim gitmiyor

afiyet olsun,ben de ne pişirsem diye düşünüyorum... hergün aynı şeyleri yemekten gına geldi.lahana varda çorba yapmaya elim gitmiyor

lahanayı yemeyi çok istiyorum ama benim mide nazlanıyor.lahana iyi bence güzel bir çorbasını yap iç.hem antitoksidan kanını temizler yağları çözdürür.

kızlar bır gunde nler yıyorsunzu banada bır el atıverın yaa normal dıyete basladım ama dukkan dıyetı hızlı kılo verdırıomus benmde en acılınden kılo vermem lazım cocum olması ıcın

avatarındaki gelinlikli hatun senmisin.çok şirinsin.önce kitabı edin ve en az birkere oku.okumasan bizim dediklerimizin hepsini anlıyamazsın.önce interneten testini yap kaçgün atak kaçgün seyir onu belirle.ondan sonra diyete başla tatlım

iyi o zaman:) ben çorba yapmaya gidiyorum zaten başka birşey aklıma gelmiyor

benim yerimede bir tabak iç.

Herkese selamalar arkadaslarrrrr

Acaba 2013 dukancilari olarak kac kisiyiz ve kac kilodan kaca Dusme hedefimiz var?????

Bende yeni baslayacak olanlardanim herkese basarilarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…