- 19 Şubat 2012
- 190
- 79
içim kıyıldı birbardak süt içiyorum.düşen dolgum yüzünden dişim ağrımaya başladı.randevu aldım doktordan.bakalım bayağıda büyük bir dolgu.doktora kadar birşey yerken zorlanacağım.akşama hamsi aldım.hamsiyide sevmem.eşimin hatırı için o balığı eve sokuyorum.ama mecburen yiyeceğim.neyse salatanın arasına gömer öyle yerim.gerçi bu dişle nasıl yerim bilmem.bu hafta bir kaç arkadaşımız doktora gitmiş aslında benimde giip test yaptırmam gerekiyor.benimde idrar yollarım acımya başladı.suyuda ihmal etmiyorum.ama yinede yanma artı.et olarak kırmızı etten daha çok beyaz et ,süt, yoğurt ,lor tükettim.yumurta bile yemedim.ekmeğide sade ekmek yaptım.bağırsak sorunum olduğu için 2 gündür normal kepek kullandım.ama yinede idrar yollarım acıyor.kolestırol ve gizli şekerede baktırmam lazım ama bunların hepsiyle uğraşacak bir hatun lazım.bazen gün yetmiyor.sabah 6 dada kalkıyorum ama gün yetmiyor yinede.bir arkadaşım süreli şeer testi yaptırmış normal çıkmış.adına şeker yüklemesi yapılıp öyle test apmışlar kadında şeer çıkmış.kafam almıyor okadar teste çıkmıyor ama şeker yüklemede çıkıyor.birkaç küçük amaliyat geçirdim hepsinde testler yapıldı şekerde buna dahil birşey çıkmadı.ama şeker yülemsi yapılmadı.öyle çok dikişim olmadı birkaçtane.bu konuda bilgisi olan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim.
Geçmiş olsun donbul,
Ben de güçlendirmeye başlamadan test ve tahlil yaptırmak istiyorum,
kolesterol, şeker, böbrek için kan tahlili yaptıracağım sanırım, dukana devam eden sevgili dukan melekleri acaba başka ne gibi tahlillere ihtiyacım olacak?