sedave canım benım..ben 103 kg ıle başladıgımda hatırlıyorum gram kısmı bıle 104e çok yakındı..103.9 yada 103.8 gıbı bırşeydı..şimdi 80 kgyum..hiçaçlık çekmedım hiç tansıyon başdönmesı yaşamadım..elde olmayan sebeplerden dukanı uygulayamadıgımda hemen kendımı toparladım seyırden devam ettım..eskıden kılom yuzunden spor salonuna bıle gıtmek ıstemezdım şimdi muthış özguvenle gıdıyorum kaslı abilerin yanına
emınım sen benden daha hızlı ve daha sağlıklı kılo vereceksın..zencefil zedeçal tarcını hiç ihmal etme..ben onu daha 2 ay önce keşfettım uyguladım baktım bende işe yarıyor paylaştım..diğer yöntemlerıde deneye deneye gördum..sen daha şanslısın burda bır suru yöntemı denemış ve işe yaradıgını söyleyen arkadaşlarımız var..lasıx 1,5 tl olan bır ilaç..aliye abladan duydugumdan berı kullanıyorum inanılmaz ucuz ve ınanılmaz etkılı..haftada 1 tane alıyorum yetıyor bana..ödem felan kalmıyor vucutta..
tonalın cla ile aspir tohumu aynı şey canım..eczaneden de bulabılırsın nettende bulabılırsın..kullandıgım marka GNC benım..ama solgarında var başka markalarında..hangısı hoşuna gıdıyorsa onu al kullan..yemeklerden 20 dakıka önce sabah ve akşam 2 adet alıyorum ben..kaçamak yapmak zorunda kaldıgım dönemde kılomdakı çok aşırı değişim olmamasını tonalın claya baglıyorum..bırde yeşil çayı 1 dılım lımon ıle demlıyorum az soguyunca ıcıne 1 şişe maden suyu dökup içiyorum..1,5 yemek kaşıgı yeşil çayı 1,5 lt suda demlıyorum..bak onunda çok faydasını gördum..ister sade ıster bu şekilde farketmez mutlaka yeşil çay tuket..gerı kalan ot çöp bi işe yaramıyor bence..ve bırde yeşilliklerden tere..yag yakımına ınanılmaz etkılı..daha kendı yaptıklarımdan aklıma gelen olursa yazarım..azmını kaybetme ve ıradelı ol canım..kaçamak yapmazsan agustosa 20 kgdan çok daha fazlasını verecegıne emınım..sevgiler