Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

peki bunlar ilaç mı eczaneden mi alıcaz? yoksa aktar mı cehalet ne kötü bilmemek ne kötü .....
oyy oyy oyy kıyamam :)) neden cehalet olsun canım benım..herkes herşeyı bılemez kı hem demi ben gıttıgıdıyordan almıştım gnc marka tonalın clayı..eczanede de solgarın tonalın clası satılır çogunlukla..istersen internette başka markalarda var..sana hangısı uygun gelıyorsa aklına yatıyorsa alıp kullanırsın canım. bu arada betulcum zayıflamayacak mı o kedi artık yaa..sevgiler

çok teşekkür ederim zemmuff :) sanırım benimki başka bir firmanın üretimi içinde ölçek yoktu.
goji yi kurumuş halde ben de sevdim ama suda beklemiş halini malesef :120::120:
rica ederım canım..çay kaşıgı ıle aynı oluyor zaten ölçek olmasada sıkıntı yok..uzmanlarımdan bırısıde baktı ben dukan yapıp bayagı kılo verdım oda başlamıştı 1 ay önce..7 kılo verdı 1.ayını kutlamak için 1 kutu gojı aldım tugba kuruyemışten..ilk defa tatmış oda çok begenmış..suda bekletmekten daha ıyı dıyor kurusu oda sen gıbıkek felan yapamıyorsan sütün içine katıp bıraz bekletıp gojılerın sütte şişmesını sağla mıkserden çek mılk shake yap tuket..bak oda guzel bır yöntem gojı tuketmek için..

sedave canım benım..ben 103 kg ıle başladıgımda hatırlıyorum gram kısmı bıle 104e çok yakındı..103.9 yada 103.8 gıbı bırşeydı..şimdi 80 kgyum..hiçaçlık çekmedım hiç tansıyon başdönmesı yaşamadım..elde olmayan sebeplerden dukanı uygulayamadıgımda hemen kendımı toparladım seyırden devam ettım..eskıden kılom yuzunden spor salonuna bıle gıtmek ıstemezdım şimdi muthış özguvenle gıdıyorum kaslı abilerin yanına
emınım sen benden daha hızlı ve daha sağlıklı kılo vereceksın..zencefil zedeçal tarcını hiç ihmal etme..ben onu daha 2 ay önce keşfettım uyguladım baktım bende işe yarıyor paylaştım..diğer yöntemlerıde deneye deneye gördum..sen daha şanslısın burda bır suru yöntemı denemış ve işe yaradıgını söyleyen arkadaşlarımız var..lasıx 1,5 tl olan bır ilaç..aliye abladan duydugumdan berı kullanıyorum inanılmaz ucuz ve ınanılmaz etkılı..haftada 1 tane alıyorum yetıyor bana..ödem felan kalmıyor vucutta..
tonalın cla ile aspir tohumu aynı şey canım..eczaneden de bulabılırsın nettende bulabılırsın..kullandıgım marka GNC benım..ama solgarında var başka markalarında..hangısı hoşuna gıdıyorsa onu al kullan..yemeklerden 20 dakıka önce sabah ve akşam 2 adet alıyorum ben..kaçamak yapmak zorunda kaldıgım dönemde kılomdakı çok aşırı değişim olmamasını tonalın claya baglıyorum..bırde yeşil çayı 1 dılım lımon ıle demlıyorum az soguyunca ıcıne 1 şişe maden suyu dökup içiyorum..1,5 yemek kaşıgı yeşil çayı 1,5 lt suda demlıyorum..bak onunda çok faydasını gördum..ister sade ıster bu şekilde farketmez mutlaka yeşil çay tuket..gerı kalan ot çöp bi işe yaramıyor bence..ve bırde yeşilliklerden tere..yag yakımına ınanılmaz etkılı..daha kendı yaptıklarımdan aklıma gelen olursa yazarım..azmını kaybetme ve ıradelı ol canım..kaçamak yapmazsan agustosa 20 kgdan çok daha fazlasını verecegıne emınım..sevgiler

neler varmış sende neler :) saol bizi bilgilendirdiğin için yazdıklarını uygulamaya calısacağm işe yarar inşallah :)

eminim güzel olmuştur ellerine sağlık canımn:::::))

süper hemen alıcam ve denecem.. bu ara çok kaçamak yaptım ben çokk...

Aldım kalemi kağıdı bir bir yazdım tüm dediklerini.harfiyen uygulayacam inşallah...gerçekten çok moral verdin bana.tekrar tekrar teşekkür ederim.ilerleyen günlerde verdiğim kilocukları yazarım artık:)) çok çok öpüyorum

senin önerilerine bayılıyoruuum

evet onun etkisinden bahsetmiştin, uzun vadede kilo alımını engellediğini söylemiştin. tekrar çok teşekkür ederim kuzucum.

senin önerilerine bayılıyoruuum

evet onun etkisinden bahsetmiştin, uzun vadede kilo alımını engellediğini söylemiştin. tekrar çok teşekkür ederim kuzucum.
evet canım uzun vadede kullanırsan emın ol çokda faydasını göreceksın..ben teşekkur ederım canım..inşAllah çok saglıkla ve hızla kılo verırsın ama kaçamak yapma romantık tamam mı :)) süre uzadıkça ınsanın sabrıda azalıyor..

gecen terzıme gıttım seda adam bı Cekete baktı bır bana baktı..dedı gerçekten bu bedeni mi gıyıyordun dukan yapanlar bılır kı her zaman verdıgın kılodan daha fazlasını vermışsın gıbı gösterırsın birde bu artısı var dukanın..agustosa sende gıdeceksın terzıye atacaksın elbıselerı tezgaha daralt bunları 4 beden dıyeceksın İNŞALLAHBENIM babam çok zengın alıcam fıstıgı vurucamm kırbacıı gıbı oldu ama neysesen benı anladın canım..bende çok çok öpuyorum

süper hemen alıcam ve denecem.. bu ara çok kaçamak yaptım ben çokk...
KAÇAMAK YAPMA öykuselim..kaçamak öldürmez surundurur dıyordu küçük kırmızı balık..valla bende de öyle olmuştu..sure uzarda uzar uzarda uzar..2 ileri 1 gerı mehteran gıbı yol alırız..5+5 yapıyorum dukanı..5 gun saf pro ıle devam edıp sebze proteıne geç derım çok kaçamak yaptıysan..sonrada seyıre oldugu gıbı devam et..yazık valla bedenlerımızede..onlarında hakkı var üstumuzde dıyetten yormadan atalım şu kıloları degıl mı..

herkese iyi akşamlar iki gün önce bahsetmiştim diyete bir haftadır ara verdim diye ne oluyor anlamıyorum iki gündür tekrar başlıyayım dedim akşama kadar birşey yok saat 4-5 gibi bana bir yeme kırizi geliyor sormayın gitsin diyeti bozuyorum ama yarın tekrar başlamalıyım 12 kilo verdim şu iki gün gibi hiç olmamıştım kızlar yarın gene aynı şey olursa kendimi nasıl frenlemeliyim...

ben zayıflıyayım o da zayıflıcak inşallah... bi ileri iki geri... ilk defa dukana başladım başlayalı alma eğilimi göstermedim çok şükür büyü bozulcak diye ödüm kopuyo...

İlkay'ın Dukan Lezzetleri: Bayram Şekerleri; Volume 2; Bayram çikolataları
ahanda bunu yaptım dehşet bişiii deneyin derim.... Allah ım ben nasıl beklicem yarını...yarın kahvem pek keyifli olucak....

bir de kabak tatlısı yaptım ama tatlandırıcıyı 3 kaşık demiş ben bi kaşık koydum saman gibi oldu... o da öyle olsun no problemo....

bir haftalık kekimi ekmeğimi yapçam inşallah yarın hafta içine iş kalmasın diye....

verdiğin 12 kg yi geri alabileceğini düşün Allah korusun... yazın geldiğini düşün ve dukan keki falan yapsan seni kesecek iri bir şey....

sayende bugün mutlu sona ulaştım. tekrar teşekkürler:) gojiyi birde sütte deniyim o zamani belki süt bastırır o tadı. yulaf kepeğiyle ekmek ve kurabiye deneyimlerim oldu ama hiç kabarmadılar nedense bilmiyorum kek denermiyim. ama denersem içine goji de koyarım.

diğer mesajlarını da okudum. yarın kahvaltıdan sonra ilk iş koştur koştur nöbetçi eczaneden tonalin cla almaya. hep diyet hem spor yapıyoruz böyle zararsız destekleyiciler motive edici olabilir gerçekten.

o kadar haklısın ki yüzümkızardı... dediğini yapıcam yarından itibaren 5 gün saf protein.. teşekkür ederim zemmuff...

tamam işte ben de öle oldum .. durduramıyorum kendimi.. 1-2 haftadır böyleyim.. bu son diyorum ertesi gün yinedayanamıyorum.. ama bu gün sondu.. gel sende yarın 5 gün saf protein yapalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…