Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

@Zemmuf ve Hashish
Cvp icin tskler kizlar. Belki ben kitabi basdan okudugum icin, farki düsünemiyorum. Belki kitaptan kaynaklaniyor, bilmiyorum, ama ben yulaf kepegini, suyu, yürüyüsü vs hic sorgulamadim. Kitaptaki aciklamalardan olabilir. Kullanmasak olmazmi, yapmasak olmazmi diye soranlar bana garip geliyordu - belki buda kitabi basdan okumamdan, ve soranlarinda okumamis olmasindan kaynaklaniyor..
Sagolun kizlar, dogru yolda olduguma tekrar inandim

Mennuniyetle...zaten burdaki en güzel şey olumlu rekabet..hadi bakalım bol kayıplı günler...

Son düzenleme:

GURBET 38 ;memnuniyetle ...Zaten burdaki en güzel şey olumlu rekabet .bereber verelim hadi bakalım:)

rica ederım canım en azından kendı adıma emınım hashıshde öyle dıyektı kıtap şart linacım gerçekten o olmayınca eksık bırşeyler mutlaka kalıyor..sevgiler canım..bizde senı öpuyoruz dımı hashısh

Merhaba ZEMMUFF başlangıç kilonla benim şu anki kilom aynı gibi.çok güzel vermişsiniz maşallah...ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları...şu anda haftada ortalama 1 kilo gider gibi düşünüyorum ama hep böyle mi olur,yoksa yavaşlarmı ilerde.ben azından ağustosa kadar 15 kilo vermek isterim,olurmu yoksa çok mu ucuk bi rakam ne dersin??

Arkadaşlar Simla'nın blogunda yer alan tırnak pidesini ve peynirli tava böreğinin krebini yaptım. Yulaf kepeği hakkımı biraz da bu şekilde kullanmak istiyorum. Atak evremi bitirdikten sonra kilo bildiriminde bulunurken atak sürecindeki öğünlerimin fotoğraflarını paylaşmayı düşünüyorum, atak evresine yeni başlayacaklara fikir veririm böylece

Çok şükür bugün kabızlık sorunumu çözdüm, sanırım ben hemen velveleye verdim, telaş yaptım
Atak döneminde hem lif hem de yağ açısından fakir bir beslenme tarzımız olduğu için spor yapmayı (en azından yürümeyi) ve bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim kızlar. Ben bu sayede sorunumu çözdüğümü düşünüyorum.

kesinlikle yürüyüş çok önemli yaaa günnlerce artılarda dlaştım bir yürüyüş her şeyli halleetti... birde akşam 7 den sonra bir şey yememek sabah illa tartıya yansıyor... ama ben gibi çalışanlar için bu zor bişi....

merhabalar yaklaşık 15 gündür tartılmıyordum evet 2 kğ daha veda etmiş bulunmaktayım

iyi akşamlar herkese,
sabah aç karnına suda beklettiğim goji berry suyu içtim kabızlık için. ama zorladım kendimi çok tiksindim nedense, bitirir bitirmez de çıkartmam bi oldu.(kusura bakmayın kızlar.) ben de bugün magnezi kalsine aldım. ama içinden hiç ölçek falan çıkmadı. kullanan arkadaşlar ne kadar içtiklerini söyleyebilirler mi? bir de suda eritip içicez değil mi?

Bir sürü sayfa birikmiş okumak baya bir zamanımı aldı. Kilo veren yada bunun için çabalayan arkadaşları tebrik ediyorum. Çok şükür bende kilo olarak eksilmeye özgüven bakımından kabarmaya devam ediyorum. Bugün oğluş rahatsızdı evdeydik ona bol bol zaman ayırdım şimdi ateş falan düşünce aslan parçası şeklinde yine :) ama anne saatlerce spor yapmış gibi maalesef. Şükrediyorum Rabbim çaresiz dertle sınamasın hiçbirimizi inşallah neyse ki ayaklandı bir saattir eski formunda Ama ben bugün kendimi çok ihmal ettim öğleden sonraya doğru kazınan midemin sesiyle hemen bir sandviç hazırladım kendime kepek baya bir tok tutuyor insanı biraz önce bol baharatlı tavuk sote yaptım kendime yoğurt ve kefirle yedim felaket tıkadı yine aralarda 4 bardak karışık bitki çayı içtiğimi hatırlıyorum :) Oğluş müsade ederse birazdan sauna eşofmanlarımı giyip dağ olmuş ütü yığınımla boğuşmaya başlayacağım bol bol ter atarım artık

merhabalar uzun bir aradan sonra yeniden sizinle olmak çok güzel bir sorum olacak doğadan ın kayısılı form çayı yasak mıdır acaba ?

Arkadaşlar hepiniz bir harikasınız ilk defa bir siteye üye oldum iyikide olmuşum ben almanyada yaşıyorum ama sizlerin yazdıklarını okudukca birbirinize olan destegi daha iyi anlıyorum kendimi türkiyede gibi hissettim oyüzden çok mutluyum

çok teşekkür ederim zemmuff :) zemmuuuff sana bir sorum daha olacak. cla tonalinini ne zaman kullanıyorsun? nihayet bulabildim de kullanmaya başlayım diyorum.

bence verebilirsin rahat rahat. ben bir sığırcık misali kaçamak yapmasam çok daha iyi bir yerde olurdum.

bir de kızlar bugün adetimin ilk günü, adet sebebiyle ödemi ne zaman atarım? yani kaçıncı gün tartı bana doğruyu gösterir?

daha önceki günler kendimi tutarken bugün sütlü mistik çayı içtim. Azıcık suda çayı demleyip üstüne soğuk süt ekledim. Oh içim çok rahatladı, mide ağrısı vardı; ama vicdanım ağrıyor şimdi de.

merhabalar uzun bir aradan sonra yeniden sizinle olmak çok güzel bir sorum olacak doğadan ın kayısılı form çayı yasak mıdır acaba ?

Ben hiç sorgulamadım. İçiyorum arada bir bağırsakları da çok güzel çalıştırıyor ama emin değilim. Daha tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsa ben de ona göre kullanırım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…