ellerine sağlık. geçen haftaki kilomu bende hatırlamıyorumben 5 kilo diye hesaplıyodum. 6 kilomu olmuş vay be :)
bak kilolarımız yakın. ben malesef telefondan takip ediyorumama seni daha bir yakından takip edicem.
ben onu sık sık yaşıyorum. valla kelepçemi tktırsam diye az düşünmedim.
rica ederım canım en azından kendı adıma emınım hashıshde öyle dıyektı@Zemmuf ve Hashish
Cvp icin tskler kizlar. Belki ben kitabi basdan okudugum icin, farki düsünemiyorum. Belki kitaptan kaynaklaniyor, bilmiyorum, ama ben yulaf kepegini, suyu, yürüyüsü vs hic sorgulamadim. Kitaptaki aciklamalardan olabilir. Kullanmasak olmazmi, yapmasak olmazmi diye soranlar bana garip geliyordu - belki buda kitabi basdan okumamdan, ve soranlarinda okumamis olmasindan kaynaklaniyor..
Sagolun kizlar, dogru yolda olduguma tekrar inandim
Kendime dukan cikolata yaptım buzlukta donmasını bekliyorummm
rica ederım canım en azından kendı adıma emınım hashıshde öyle dıyektıkıtap şart linacım gerçekten o olmayınca eksık bırşeyler mutlaka kalıyor..sevgiler canım..bizde senı öpuyoruz dımı hashısh
Kendime dukan cikolata yaptım buzlukta donmasını bekliyorummm
Arkadaşlar Simla'nın blogunda yer alan tırnak pidesini ve peynirli tava böreğinin krebini yaptım. Yulaf kepeği hakkımı biraz da bu şekilde kullanmak istiyorum. Atak evremi bitirdikten sonra kilo bildiriminde bulunurken atak sürecindeki öğünlerimin fotoğraflarını paylaşmayı düşünüyorum, atak evresine yeni başlayacaklara fikir veririm böylece
Çok şükür bugün kabızlık sorunumu çözdüm, sanırım ben hemen velveleye verdim, telaş yaptım
Atak döneminde hem lif hem de yağ açısından fakir bir beslenme tarzımız olduğu için spor yapmayı (en azından yürümeyi) ve bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim kızlar. Ben bu sayede sorunumu çözdüğümü düşünüyorum.
merhabalar uzun bir aradan sonra yeniden sizinle olmak çok güzelbir sorum olacak doğadan ın kayısılı form çayı yasak mıdır acaba ?
romantık sebze proteın gunun ıse akşama dogru salatalık ve özellıkle yeşilliklerden iştahı kestıgı için taze nane gıbı neredeyse kalorısı sıfır birşeyler tuketebılırsın..
saf pro gununse dukan kekı felan yapıp saat 8 gıbı 1 dılım kek 1 bardak sütle kendını tok tutabilirsin..lina09 un ekmek tarıfı vardı ben onları muffin kalıplarında yapıyorum 1 gune 3 muffin kalıbı düşüyor..2 sını sabah kahvaltısında 1 ini saat 8 gıbı tuketıyorum..ama yatma saatım asla 1 den aşagı düşemıyor maalesef..erken yatıyorsan daha erken tuket derım..sevgiler
Merhaba ZEMMUFF başlangıç kilonla benim şu anki kilom aynı gibi.çok güzel vermişsiniz maşallah...ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları...şu anda haftada ortalama 1 kilo gider gibi düşünüyorum ama hep böyle mi olur,yoksa yavaşlarmı ilerde.ben azından ağustosa kadar 15 kilo vermek isterim,olurmu yoksa çok mu ucuk bi rakam ne dersin??
merhabalar uzun bir aradan sonra yeniden sizinle olmak çok güzelbir sorum olacak doğadan ın kayısılı form çayı yasak mıdır acaba ?
Hayır canım içebilirsin