Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sizlerin yardımıyla dukanda eksilere devam teşekkürler dukandaşlarım, bu gün güne -1 ile başladım keyif müthişti sanırım yeşil çay hemen etkisini gösterdi ve son 3-4 gündür kepek hakkımı gündüz tüketiyorum bu da etkili olabilir ama önemli olan -1 görmem yaşasınnnnnn :KK52:

günaydın kızlar :) dünkü duraklamadan sonra bu sabah -400 :) bugun misafirlerim gelicek kek börek yapıcam inş. zorlamazlar yemem için :KK43::KK43: bi atlatsam kimseye gitmiyorum ikramları geri çevirmemek için ayıp olmasın die patlıcam sıkıntıdan az kaldı :KK70:

Gunaydin arkadaslar.bugun artiyla uyandi cok uzuldum nasil olur derken dun yedigim izgara kofte aklima geldi.kasabima yagsiz kiyma almaya gittigimde normal koftelik kiyma aldim geldim.hazirladim pisirdim yedim.tartida artiyi gorunce jetonum dustu cunku yagli kiyma almisti farketmeden.neyse artik olmusa olmuse care yok yola devam.iki sorum olacak :

1) saf protein gununde maydonoz roka yiyebiliyor muyuz?
2) aycekirdegi ici serbest mi?mesela yaotigim ekmege bir yemek kasigi koysam mesela olur mu?

Kitap bir arkadasimda da bakamiyorum .

Hayirli sabahlar kizlar :KK52: keyifiniz yerinde insallah :KK52:
Ben bu sabah tartida bayaa bir arti gördüm:KK53: dün yedigim kurutulmus patlican dolmalarina bagladim :KK53: (tabiki Dukana uygun pisirildi, pirinc felan yoktu icinde). Ama okadar lezzetliydi ki, biraz fazla yedim :KK30:

Simdi mahlepli ekmegimi firina sürdüm :KK51: süt bitmis, bende onun yerine yogurt ekledim. Insallah iyi olur. Disaridada fazla bekletmedim, cok bekleyince kuruyor sanki.. 2 dk yeter dedim :KK30:

Bol eksili günler dukandaslar :KK19:

Bu arada güzel bir muhallebi tarifine ihtiyacim var. Bu güne kadar nisastadan uzak durdum, ama yarin kizkardesimin günü var.. Eli bos gitmeyeyim dedim :26: söyle dilim dilim kesile bilecek muhallebi tarifinizi verirseniz sevinirim:KK19:

Gunaydin arkadaslar.bugun artiyla uyandi cok uzuldum nasil olur derken dun yedigim izgara kofte aklima geldi.kasabima yagsiz kiyma almaya gittigimde normal koftelik kiyma aldim geldim.hazirladim pisirdim yedim.tartida artiyi gorunce jetonum dustu cunku yagli kiyma almisti farketmeden.neyse artik olmusa olmuse care yok yola devam.iki sorum olacak :

2) aycekirdegi ici serbest mi?mesela yaotigim ekmege bir yemek kasigi koysam mesela olur mu?

Günaydin canim :KK19:
1) yemegi tatlandirmak icin az miktarda ekleye bilirsin, ama avuc dolusu yiyemezsin..
2) aycekirdegi icinin yenilebilecegini sanmiyorum, yanlisim varsa arkadaslar düzeltsin :KK30: cünkü yag orani cok yüksek

bu diyet hakkında banada bilgi verir msnz dukan diyeti nasıl içeriği ne

Son düzenleme:
sizlerin yardımıyla dukanda eksilere devam teşekkürler dukandaşlarım, bu gün güne -1 ile başladım keyif müthişti sanırım yeşil çay hemen etkisini gösterdi ve son 3-4 gündür kepek hakkımı gündüz tüketiyorum bu da etkili olabilir ama önemli olan -1 görmem yaşasınnnnnn :KK52:
Harikasiiin canim:KK9:tebrik ediyorum:nazar::nazar:onun keyfi gercekten tarif edilemez:KK19::KK19:
QUOTE=stajer06;29625559]günaydın kızlar güne artıyla başlamak çok iğrenç:KK43:[/QUOTE]
takilma canim bu + gormelere dukanda SIKCA karsilasiyoruz bu inis cikislarla ama sonuc herzaman - oluyormoralini bozmadan devam:KK19:
Günaydın kızlar bende bugün -100 ile uyandım ona şükür :KK1:
Tebrikler canim o - 100 bile mutlu etmeye yetiyor bazen duraklamadan iyidir diyorsun :KK1:

Merhaba canim,saf protein gununde tatlandirmak amacli maydanoz roka kullanabilirsin ama fazlaya kactiginda sebze yerine gecer o yuzden cok cok az tuketmeye calis saf proteinde..aycekirdegi ise malesef bize izinli degil..:KK19:

bu diyet hakkında banada bilgi verir msnz dukan diyeti nasıl içeriği ne

Merhaba ,hosgeldiniz...diyetin kisa bir ozeti sayfanin ilk basinda yer aliyor .orya bakmanizi tavsiye ederim.birde kitabini alip okursaniz baslamaya karar vermek icin etkili olacaktir.eger yapabileceginize inanir ve baslarsaniz burda elimizden geleni yapariz destek anlaminda:KK16:

günaydınlar efeniiimmmm:KK42: dün çok yorgundum okuyamadım topiği 10 sayfa birikmiş. üşengeçlik oldu sonraya atıcam:KK50:

sabah erken kalktık annemle spora gittikkkk:KK8::KK8::KK8: gerçekten annem çok şaşırtıyor beni. dün iş yerimdeyken aradı havuza kaydettiriyorum ikimizi dedi:KK53: hemde ben söylemeden:KK53:hemde ben istemeden:KK53: hemde evde sıkılıyoruz otur otur dedi:KK53: salı günü gidip mayo alıcaz. büşbüşümm bu durumda çarşamba beraber olamayz ama istersen gezeriz.

3 omlet yaptım 2 sini yedim.
sütlü Türk kahvemi içiyorum.

500ml suyum bitti
işe giderken yoğurt, geriye kalan 1 omletimi ve ton balığımı götürcem.
fitness a başladığımdan beridir. regl ağrım hiiiiç olmadı:21:
bitmek üzere olmasına rağmen hala tatlı isteğime yenilmedim. tarçınla idare ediyorum.
sabah spor yapmak,sabah erken uyanmak çooook güzelmişşş..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Herkese tünaydın arkadaşlar :116:
Hepiniz iyisinizdir umarım :-)
Bu sabah zorla kahvaltı yaptım diyebilirim, uyandığımda bile kendimi tok hissediyorum, suyu bol içince zaten yemek yiyecek yer kalmıyor :101:
Kahvaltım biraz tembel işi oldu. Yağsız yoğurt, iki katı yumurta ve tava ekmeği ile kahvaltımı yaptım.
Dün bir arkadaşımız yumurtanın rafadan yenilmesini önermişti, bu sabah rafadan yumurta yiyeyim dedim ama yiyemedim, yine her zamanki gibi katı pişmiş şekilde yedim. Keşke rafadan şekilde yiyebilsem!
Daha önce yumurtadan çılbır yapayım demiştim ama onu da pek yiyemedim, böyle de garip biriyim işte :90:
İyisi mi, ben katı yumurtadan devam :-)

Bu da benim bu sabahki kahvaltı tabağım. Öğrenci evinde ancak bu kadar şık bir sofra olabiliyor :-)

Simla'nın tarifine göre tava ekmeği yapıyorum, tuz da eklemiyorum, tadından gayet memnunum :125:

günaydın kızlar :) dünkü duraklamadan sonra bu sabah -400 :) bugun misafirlerim gelicek kek börek yapıcam inş. zorlamazlar yemem için :KK43::KK43: bi atlatsam kimseye gitmiyorum ikramları geri çevirmemek için ayıp olmasın die patlıcam sıkıntıdan az kaldı :KK70:

Günaydın kızlar bende bugün -100 ile uyandım ona şükür :KK1:

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar :nazar:

@korn, sen de kendine özel tatlılar, atıştırmalıklar yapabilirsin. Yanına da tatlandırıcılı çay ya da şekersiz kola. Senin diyet yapmayanlardan neyin eksik :-)

bu sabah tartım bozulduğu için ne gibi değişiklik var bilemiyorum. :KK14: pilini de değiştirdim yine tık yoktu. en iyisi normal basküller sanırım, dijitaller uzun süre dayanmıyor.

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar :nazar:

@korn, sen de kendine özel tatlılar, atıştırmalıklar yapabilirsin. Yanına da tatlandırıcılı çay ya da şekersiz kola. Senin diyet yapmayanlardan neyin eksik :-)

haklısın :KK70: bende birazdan kek yapıcam kendime yeni tarifler arastırıyorm :) ah birde zor gelmese :):)

bu sabah tartım bozulduğu için ne gibi değişiklik var bilemiyorum. :KK14: pilini de değiştirdim yine tık yoktu. en iyisi normal basküller sanırım, dijitaller uzun süre dayanmıyor.

dijitaller bize dayanmıyor canım :) isyan ediyolar üstüne çıktıkça :KK70:

Merhaba ZEMMUFF başlangıç kilonla benim şu anki kilom aynı gibi.çok güzel vermişsiniz maşallah...ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları...şu anda haftada ortalama 1 kilo gider gibi düşünüyorum ama hep böyle mi olur,yoksa yavaşlarmı ilerde.ben azından ağustosa kadar 15 kilo vermek isterim,olurmu yoksa çok mu ucuk bi rakam ne dersin??
MERHABA SEDAVE..Başlangıç kılomuz aynı ise agustosa kadar 20 kg verebılecegını düşünuyorum..eylulde başladım dukana ama dayımın vefatı vertıgo olmam, denetımler gıbı sebeplerle neredeyse 1,5 ayı heba oldu..buna ragmen 23 kg verdım..hiç utopık degıl canım söyledıgın rakam...haftada 1 kılo verılebılecek bır rakam..kaçamak yapmazsan yeşil çay bol su 10 gunde bır lasıx ödem atıcı ılaç her yemekten önce 1 kase yogurda 1er çay kaşıgı zencefil zerdeçal tarcın katıp yersen i tonalın CLA gıbı yağ enzımlerını ınhıbe edıp duraksamalara manı olan aspir tohumu ekstraktını kullanırsan bence çok daha fazla kılo verebılırsın..biz buralardayız herkes yardıma açık..başarılar dılıyorum canım..:KK16:

X