- 30 Haziran 2009
- 224
- 0
- 41
evet eger yesil cayi icemiyorsan icine toz yada cubuk tarcin,ince bir dilim limon yada ince bir dilim zencefil katarak icebilirsin tatlandiricida kullanabilirsin tabiki...
Teşekkürler Lisabel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet eger yesil cayi icemiyorsan icine toz yada cubuk tarcin,ince bir dilim limon yada ince bir dilim zencefil katarak icebilirsin tatlandiricida kullanabilirsin tabiki...
Gunaydin arkadaslar.bugun artiyla uyandi cok uzuldum nasil olur derken dun yedigim izgara kofte aklima geldi.kasabima yagsiz kiyma almaya gittigimde normal koftelik kiyma aldim geldim.hazirladim pisirdim yedim.tartida artiyi gorunce jetonum dustu cunku yagli kiyma almisti farketmeden.neyse artik olmusa olmuse care yok yola devam.iki sorum olacak :
1) saf protein gununde maydonoz roka yiyebiliyor muyuz?
2) aycekirdegi ici serbest mi?mesela yaotigim ekmege bir yemek kasigi koysam mesela olur mu?
Kitap bir arkadasimda da bakamiyorum .
günaydın kızlar güne artıyla başlamak çok iğrenç
Harikasiiin canimtebrik ediyorumonun keyfi gercekten tarif edilemezsizlerin yardımıyla dukanda eksilere devam teşekkürler dukandaşlarım, bu gün güne -1 ile başladım keyif müthişti sanırım yeşil çay hemen etkisini gösterdi ve son 3-4 gündür kepek hakkımı gündüz tüketiyorum bu da etkili olabilir ama önemli olan -1 görmem yaşasınnnnnn
Tebrikler canim o - 100 bile mutlu etmeye yetiyor bazen duraklamadan iyidir diyorsunGünaydın kızlar bende bugün -100 ile uyandım ona şükür
Merhaba canim,saf protein gununde tatlandirmak amacli maydanoz roka kullanabilirsin ama fazlaya kactiginda sebze yerine gecer o yuzden cok cok az tuketmeye calis saf proteinde..aycekirdegi ise malesef bize izinli degil..Gunaydin arkadaslar.bugun artiyla uyandi cok uzuldum nasil olur derken dun yedigim izgara kofte aklima geldi.kasabima yagsiz kiyma almaya gittigimde normal koftelik kiyma aldim geldim.hazirladim pisirdim yedim.tartida artiyi gorunce jetonum dustu cunku yagli kiyma almisti farketmeden.neyse artik olmusa olmuse care yok yola devam.iki sorum olacak :
1) saf protein gununde maydonoz roka yiyebiliyor muyuz?
2) aycekirdegi ici serbest mi?mesela yaotigim ekmege bir yemek kasigi koysam mesela olur mu?
Kitap bir arkadasimda da bakamiyorum .
bu diyet hakkında banada bilgi verir msnz dukan diyeti nasıl içeriği ne
sizlerin yardımıyla dukanda eksilere devam teşekkürler dukandaşlarım, bu gün güne -1 ile başladım keyif müthişti sanırım yeşil çay hemen etkisini gösterdi ve son 3-4 gündür kepek hakkımı gündüz tüketiyorum bu da etkili olabilir ama önemli olan -1 görmem yaşasınnnnnn
günaydın kızlar :) dünkü duraklamadan sonra bu sabah -400 :) bugun misafirlerim gelicek kek börek yapıcam inş. zorlamazlar yemem için bi atlatsam kimseye gitmiyorum ikramları geri çevirmemek için ayıp olmasın die patlıcam sıkıntıdan az kaldı
Günaydın kızlar bende bugün -100 ile uyandım ona şükür
Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar
@korn, sen de kendine özel tatlılar, atıştırmalıklar yapabilirsin. Yanına da tatlandırıcılı çay ya da şekersiz kola. Senin diyet yapmayanlardan neyin eksik
bu sabah tartım bozulduğu için ne gibi değişiklik var bilemiyorum. pilini de değiştirdim yine tık yoktu. en iyisi normal basküller sanırım, dijitaller uzun süre dayanmıyor.
dijitaller bize dayanmıyor canım :) isyan ediyolar üstüne çıktıkça
MERHABA SEDAVE..Başlangıç kılomuz aynı ise agustosa kadar 20 kg verebılecegını düşünuyorum..eylulde başladım dukana ama dayımın vefatı vertıgo olmam, denetımler gıbı sebeplerle neredeyse 1,5 ayı heba oldu..buna ragmen 23 kg verdım..hiç utopık degıl canım söyledıgın rakam...haftada 1 kılo verılebılecek bır rakam..kaçamak yapmazsan yeşil çay bol su 10 gunde bır lasıx ödem atıcı ılaç her yemekten önce 1 kase yogurda 1er çay kaşıgı zencefil zerdeçal tarcın katıp yersen i tonalın CLA gıbı yağ enzımlerını ınhıbe edıp duraksamalara manı olan aspir tohumu ekstraktını kullanırsan bence çok daha fazla kılo verebılırsın..biz buralardayız herkes yardıma açık..başarılar dılıyorum canım..Merhaba ZEMMUFF başlangıç kilonla benim şu anki kilom aynı gibi.çok güzel vermişsiniz maşallah...ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları...şu anda haftada ortalama 1 kilo gider gibi düşünüyorum ama hep böyle mi olur,yoksa yavaşlarmı ilerde.ben azından ağustosa kadar 15 kilo vermek isterim,olurmu yoksa çok mu ucuk bi rakam ne dersin??
oo kuyruklu yıldız halleycımm..tebrık ederım canım..sevgilermerhabalar yaklaşık 15 gündür tartılmıyordum evet 2 kğ daha veda etmiş bulunmaktayım