Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda güzelmiş bunu da kaydediyorum sagolasın i win
dereotlu güzel bir tarif. bunu da çıktı alayım. dereotlu ne güzel olur peynirle.
oh harikaa. bende zaten dolapta saklarım diyordum sagolasın tatlım benim. akşam kursum da yok yaparım ben bunu missss
bence de zero dogru değl. açıkçası beni felaket acıktırıyo sanki şeker gibi algılanıyormuş tatlandırıcı vucutta. ben günde sadece bir adet kullanıyorum tatlandırıcı oda siyah çayla. başka türlü içemiyorum
tebrik ederim süper bir sonuç darısı başımıza
günaydın canım. bi kereden bişey olmaz takma kafana. olduya çare yok .arada herkes yapıyo sen bi de benim son bir haftadır yaptıklarımı bilsen.regl oldum ve şu an 80.7 çıktım(kahvaltıdan önce tabii ki)burdakilerden başka kimseye söylemiycem söyleyince duruyor öptüm.
Canlar...
Is temposu yogun. Haftaya yine Istanbulda kongredeyim. Daha iyilesmis hissediyorum. Esim ve kizim da gelecekler. Artik oralarda neler yer de gezerim bilemiyorum. :)
Dukanim 42. gun :)))
hepinize çok teşekkür ederim, şimdiden moral oldunuz :)
@goldenvenus inşallah dediğin gibi olur
@talhagizem yulaf kepeği almadım yarın çıkar alırım ama onu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum
@berrin1405 dediklerini uyguladım aşağıda :)
olmam gereken kilo 67,4müş çok sevindim görünce. kimi abuk sabuk siteler gibi kalkıp 50 kg. demiyor.
16 ekim 2011'de hedefime ulaşacakmışım. Koruma dönemi de 9 nisan 2012'de bitecekmiş. Toplamda 306 gün ediyor. Atak döneminde(7 gün) verilecek kilo 2.55, seyir döneminde (123 gün) verilecek kilo 15.05. Daha önceki sayfaları okudum da, atakta 2den çok vermem gerekmiyor mu?
merhaba kızlar herkese günaydın,
benden bu sabah 200 gr birden gitmiş. 61.5 idim regl öncesi ve dün o kiloya dönmüştüm. bugün de ikiyüz gram birden gitmiş
sadece benim mi aklıma geliyor böyle garip şeyler.ramazan ı dşünen yok mu?
canım öncelikle hos geldin bende 89 la başladım atagı 10 yaptım ama sen 7 gün yap çünkü sonüç günde pek bişey olmadı bende hem sıkılmazsın 40 dk plates 40 dk yuruyusle 5400 verdim 10 günde o yuzdensen bunları unut diyete odaklan ve her sabah tartıl bak nasıl tıkır tıkır kilo veriyosun spor daha hızlı kilo vermeni saglıyo 3 lt sıvı almayı unutma ve sen sanırım en küçügümüzsün hepimizden daha hızlı verirsin
ya benimde öyle. özellikle kahvaltıda zorlanıyorum
yulaf ezmesi ve bugday kepegi ile ekmek benzeri ne yapabilirim lütfen yardım edin yoksa bırakıcam (( sabahları bi dilim kepekli tüketsem ne olur acaba
sadece benim mi aklıma geliyor böyle garip şeyler.ramazan ı dşünen yok mu?
hoşbulduk :)) ben 85.5 'la başladım sayıyorum artık sabah öyle çıktım. annem de on gün yapalım dedi söyledim söylediğinizi. geçen ay spor salonuna gidiyordum da bu ay gidemiycem herhalde ama evde yürüyüş bandı var yürüyebilirim. ayrıca çok güzel kilo vermişsin ilham aldım, tebrik ederim. benim tek sıkıntım kabızlık sorunu. normalde zaten belli bir düzenim yok bakalım şimdi ne olacak.
herkese günaydııın :90: 11de kalktım, annemle light sütle kahve içtik. bu sefer kilolarımı vereceğime inanıyorum