Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

buda güzelmiş bunu da kaydediyorum sagolasın i win

dereotlu güzel bir tarif. bunu da çıktı alayım. dereotlu ne güzel olur peynirle.

oh harikaa. bende zaten dolapta saklarım diyordum sagolasın tatlım benim. akşam kursum da yok yaparım ben bunu missss :KK53::KK53:

bence de zero dogru değl. açıkçası beni felaket acıktırıyo sanki şeker gibi algılanıyormuş tatlandırıcı vucutta. ben günde sadece bir adet kullanıyorum tatlandırıcı oda siyah çayla. başka türlü içemiyorum :KK43:

tebrik ederim süper bir sonuç darısı başımıza :KK5:

teşekkür ederim canım bu motivasyon ve destekle hepimiz vericez inşallah.yaşasın KKEn Büyük KK

Canlar...

Is temposu yogun. Haftaya yine Istanbulda kongredeyim. Daha iyilesmis hissediyorum. Esim ve kizim da gelecekler. Artik oralarda neler yer de gezerim bilemiyorum. :)

Dukanim 42. gun :)))

Arkadaslar bu arada hic okuyamiyorum forumu. Bana yazan varsa cok ozur dilerim. Dun gece 10 da girdim eve ve yorgunluktan bayildim resmen.

Gorusmek uzere. Bugun de kaciyorum hemen ama bir bakmadan yazmadan yapamadim...

:KK75:

günaydın canım. bi kereden bişey olmaz takma kafana. olduya çare yok .arada herkes yapıyo sen bi de benim son bir haftadır yaptıklarımı bilsen.regl oldum ve şu an 80.7 çıktım(kahvaltıdan önce tabii ki)burdakilerden başka kimseye söylemiycem söyleyince duruyor öptüm.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kimse duymadı zaten merak etme ihihi :))

DUKAAAN! KAYIPSIN KAYIP!

Canlar...

Is temposu yogun. Haftaya yine Istanbulda kongredeyim. Daha iyilesmis hissediyorum. Esim ve kizim da gelecekler. Artik oralarda neler yer de gezerim bilemiyorum. :)

Dukanim 42. gun :)))

harikasın valla hem koştırmaca hem dukan diyeti süpersin:KK9:

kardeşim şekerpare yapıyor yap yap yeriz dedim ama bilmiyor ki ben diyetteyim:KK1:.ben de tavuk yapıcam kendime:KK64:

3 ağustos itibariyle son koruma evresine gireceğim kızlar .ramazan da agustos ta o zaman bir sorun çıkmaz umarım.

bende şimdi ögle yemegimde yine yeni yeniden ızgara tavuk fileto yiyorum :KK61::KK61::KK61:

hepinize çok teşekkür ederim, şimdiden moral oldunuz :)

@goldenvenus inşallah dediğin gibi olur
@talhagizem yulaf kepeği almadım yarın çıkar alırım ama onu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum
@berrin1405 dediklerini uyguladım aşağıda :)

olmam gereken kilo 67,4müş çok sevindim görünce. kimi abuk sabuk siteler gibi kalkıp 50 kg. demiyor. :KK1:
16 ekim 2011'de hedefime ulaşacakmışım. Koruma dönemi de 9 nisan 2012'de bitecekmiş. Toplamda 306 gün ediyor. Atak döneminde(7 gün) verilecek kilo 2.55, seyir döneminde (123 gün) verilecek kilo 15.05. Daha önceki sayfaları okudum da, atakta 2den çok vermem gerekmiyor mu?

canım öncelikle hos geldin bende 89 la başladım atagı 10 yaptım ama sen 7 gün yap çünkü sonüç günde pek bişey olmadı bende hem sıkılmazsın 40 dk plates 40 dk yuruyusle 5400 verdim 10 günde o yuzdensen bunları unut diyete odaklan ve her sabah tartıl bak nasıl tıkır tıkır kilo veriyosun spor daha hızlı kilo vermeni saglıyo 3 lt sıvı almayı unutma ve sen sanırım en küçügümüzsün hepimizden daha hızlı verirsin

sadece benim mi aklıma geliyor böyle garip şeyler.ramazan ı dşünen yok mu?:KK17:

benm hazıran sonu seyırım bıtıyo. guclendırmemde ramazanın 10 u gıbı bıtecek inş. guclendırmede zaten hersey serbest gıbı bısey aynen devam edıcem ...10 gun ıdare edıcem ramazanda sonra guclendırmemde bıtıyo.

aç kalmak sorun değil de aç kalmamız diyetimizi olmusuz etkiler mi?belirlenen yiyeceklerden istediğin kadar ye mantığı var sonuçta bu diyette.

canım öncelikle hos geldin bende 89 la başladım atagı 10 yaptım ama sen 7 gün yap çünkü sonüç günde pek bişey olmadı bende hem sıkılmazsın 40 dk plates 40 dk yuruyusle 5400 verdim 10 günde o yuzdensen bunları unut diyete odaklan ve her sabah tartıl bak nasıl tıkır tıkır kilo veriyosun spor daha hızlı kilo vermeni saglıyo 3 lt sıvı almayı unutma ve sen sanırım en küçügümüzsün hepimizden daha hızlı verirsin

hoşbulduk :)) ben 85.5 'la başladım sayıyorum artık sabah öyle çıktım. annem de on gün yapalım dedi söyledim söylediğinizi. geçen ay spor salonuna gidiyordum da bu ay gidemiycem herhalde ama evde yürüyüş bandı var yürüyebilirim. ayrıca çok güzel kilo vermişsin ilham aldım, tebrik ederim. benim tek sıkıntım kabızlık sorunu. normalde zaten belli bir düzenim yok bakalım şimdi ne olacak.

herkese günaydııın :90: 11de kalktım, annemle light sütle kahve içtik. bu sefer kilolarımı vereceğime inanıyorum En Büyük KK

arkadaşlar bir şey sorucam. annem diyabet tip 2. bu diyeti yapmasında herhangi bir sakınca var mı?

ya benimde öyle. özellikle kahvaltıda zorlanıyorum
yulaf ezmesi ve bugday kepegi ile ekmek benzeri ne yapabilirim lütfen yardım edin yoksa bırakıcam :KK43:(( sabahları bi dilim kepekli tüketsem ne olur acaba :KK43::KK43::KK43:

Yulaf kepeği alamdığımda 1 ince dilim tam buğday ekmeği yedim.hemde her sabah..hoş yulaf kepeğimi aldım yine aynı devam ..ekmeksiz kahvaltı edemem..:KK43:((amam sadece sabah geri kalan hiç bir öğünde tüketmedim -miyorum..

sadece benim mi aklıma geliyor böyle garip şeyler.ramazan ı dşünen yok mu?:KK17:

merhaba ben de kara kara düşünüyorum ramazanı. gerci o zaman güçlendirmede olucam ama. iftardan sonra çayın yanında tatlı yemeden geçireceğim ilk ramazan olacak sanıyorum. haftada bir kutlama öğünümde yerim artık tatlıyı. ben bir ayda 5 kg verdim. hızımı kaybetmk istemiyorum çünkü vermem gereken 5 kg daha var. herkese hayırlı dukanlar.

hoşbulduk :)) ben 85.5 'la başladım sayıyorum artık sabah öyle çıktım. annem de on gün yapalım dedi söyledim söylediğinizi. geçen ay spor salonuna gidiyordum da bu ay gidemiycem herhalde ama evde yürüyüş bandı var yürüyebilirim. ayrıca çok güzel kilo vermişsin ilham aldım, tebrik ederim. benim tek sıkıntım kabızlık sorunu. normalde zaten belli bir düzenim yok bakalım şimdi ne olacak.

herkese günaydııın :90: 11de kalktım, annemle light sütle kahve içtik. bu sefer kilolarımı vereceğime inanıyorum En Büyük KK

kilo verme döneminde erken kalakmanı öneririm..ve evde koşu bandı çok iyi özellikle akşam yatmadan spor yapablirsen sabah kadar yağ yakımı devam ediyor..:KK34:

X